Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler Bİşi Sorucam Bu SerVeRİN Linkİ ney yollarmısınız???? pls help me tam aradığım serwer

• banada yardimcii olun lutfnn en sewdiqim serwer turu pls help me xDHeLP ME..

• Neyse kendi halinde serverın çoktan kapandığını bildiğin halde inatla mesaj attığın için seni esefle kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Aralık 2007; 18:22:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L2_GuArD

Beyler Bİşi Sorucam Bu SerVeRİN Linkİ ney yollarmısınız???? pls help me tam aradığım serwer

ya arkadaşım sen malmısın? son mesajın tarihine bi baksana pff...

• Cok hort gordum sizi canimm , cidden online mi ?
  • suanda bu serverde oynayan warmı acaba???

----SexyM----
  • Oha. Bi tane daha hort :D
  • Bir Ara Tekrar Açıldı Sandım Ericayı Görünce uplanmış :D Meğer gereksiz hort muş :D
  • bu serverda yunanli warmi hastayim yunanliiari kesmeye ben bundan once elitede oynadim turklerle yunanlilar kapisiyorduk cok guzel oluyor ne demisler EN İYİ YUNANLİ ÖLÜ YUNALİDİR:D
  • arkadaslar bendee yazıyıı yukarda gorunce dedım kesın erıca acıldı neysee yazıları okuyunca gordumkıı neysee tum erıcacılara burdan selamlar basta tıtanturk gezgıncı vede dıyerlerı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastBambam

bu serverda yunanli warmi hastayim yunanliiari kesmeye ben bundan once elitede oynadim turklerle yunanlilar kapisiyorduk cok guzel oluyor ne demisler EN İYİ YUNANLİ ÖLÜ YUNALİDİR:D

Server kapandı kardes ınfınıty kapandı bende elıtede oynadım bende cok yunan kestım ama yunanlar ısı paraya dokunce olayın boku cıktı bende bıraktım elıteyı ...
    xxxcumhurxxx XimGOD NiceJob charlarım vardı ama bıraktık elıte superdı yazık oldu...
  • cumcumx sımdı nerde oynuyorsun sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

cumcumx sımdı nerde oynuyorsun sen

kardesım suan hıcbıyerde oynamıorum kalıtelı mıd-rate server bulamadım daha oyuzden beklemedeyım onerıleri degerlendırırım tabı clıent hellbound ve gracia olmak kosuluyla interlude de var ama pek sarmıo..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.