Tsk ederım cok saol bırazdan butun ıslermler tamam olcak bı sure sonra bende aranızda olabılırım kabul edersenız . tekrar tesekkurler.
Ne zamandır bu servera girmemiştim bi girdim collesium a bi gittim turk dolu dedim yardım ediim bari adamlara yardım ediodum ne goriim hepsi donmus bana çalışıo ya bole iş gördünüz mü
ben baska bişi demiyorum......
isim ne
ve yeni gelen yada ortama alışamayan arkadaşların arada bana bile daldıkları oluyor ozellikle ilk zaanlarda :(((((
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
isim ne
ve yeni gelen yada ortama alışamayan arkadaşların arada bana bile daldıkları oluyor ozellikle ilk zaanlarda :(((((
KATILIYORUM
ben turk bayragi olmayana wuruom walla sonradan bi bakıom adam dur lann die baarıo yawaş yawaş öğreniom yaf oyundaki clansız türkleri
bizim clandada turk bayragi yok
bizim clanı bilios ya o kadar da diil kendi clanımdan adama dalmam ama beni kesiolar hero olmak için o kadar fedakarlık yapıos kimsenin olmadıı bi yerde rezillik olmadan
Arkadaslar daha demin gm yazdi baya bişeler luna database yuklendi %100 1k falan bişeler dedi benim tam anliyacak bir ingilizcem sorulara zaten cevap vermediler ama bildirdiler erica down olcak dediler c5 olcak %90 ihtimal clientleri hazirlayin
Arkadaslar su an luna acik gozukuyor ben daliyom actool cok yasa
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
Arkadaslar daha demin gm yazdi baya bişeler luna database yuklendi %100 1k falan bişeler dedi benim tam anliyacak bir ingilizcem sorulara zaten cevap vermediler ama bildirdiler erica down olcak dediler c5 olcak %90 ihtimal clientleri hazirlayin
C5 miiiiiiiiiiiiiiii Yok lem C5 M5
arkadaslar c5 degıl charınız falan aynısı hata ıtemsler 500 olarak gelıyor
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
arkadaslar c5 degıl charınız falan aynısı hata ıtemsler 500 olarak gelıyor
nasıl yani?Biraz daha aydınaltver yaw ne o C5 felan diyorsun öle
arkadasım luna sankı erica gibi giriyorsun charlarin falan duruyor ericanın kopyasini almislar itemsler falan hep kopya aldiklari zamanin itemsleri bende 3 tane 550 650 civari var
S.A ben TAARUZ gezginci nerdesınnn yok olmuyorr boylee tek basımaa arenada kesım yapmaktan sıkıldımm allahın ejnebısı bıle senı sordu kımmı KOOL vallah tokatlarkenn senı sorası gheldıı acıdım kesmedım aglamaklı oldum bırden :D herhrhrhrhrhrhrhehehehhe
birde akr larr gelenler turk olduklarını benı gorunce hemen soylesınler yanı ben savaslarda ısme falan bakmıyorumdaa tıkla yatırr okadar yanı bunun ıcın ozur boyle bır kaza geldıde sımdıden kusura bakmayın :(
yaw kardeşim itemler 5 katı olark geçmiş misal +120 bow yapmıştm ericada +600 olrk geçti ya server de valaksı kesrkene down oldu server ya böle bir şans
ark lar servera ne olduu kapandımı acaba ben gıremıyorum oyunaa haberı olan varmı
ARKADASLAR HEPİNİZ BAYRAMİNİ VE YENİ YİLİNİ KUTLARİM.BOLE Bİ ORTAMDA BOLE BİRLİKTELİKLER ARKADASLİKLAR BULMAK OKADAR KOLAY DEGİL,KAYBETMEYELİM BİRBİRİMİZİ,GORUSMEK UZERE,HOSCAKALİN..................