Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eray.gns

gonderdim :D

Tsk ederım cok saol bırazdan butun ıslermler tamam olcak bı sure sonra bende aranızda olabılırım kabul edersenız . tekrar tesekkurler.
  • Ne zamandır bu servera girmemiştim bi girdim collesium a bi gittim turk dolu dedim yardım ediim bari adamlara yardım ediodum ne goriim hepsi donmus bana çalışıo ya bole iş gördünüz mü

ben baska bişi demiyorum......
  • isim ne

ve yeni gelen yada ortama alışamayan arkadaşların arada bana bile daldıkları oluyor ozellikle ilk zaanlarda :(((((

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

isim ne

ve yeni gelen yada ortama alışamayan arkadaşların arada bana bile daldıkları oluyor ozellikle ilk zaanlarda :(((((

KATILIYORUM

• ben turk bayragi olmayana wuruom walla sonradan bi bakıom adam dur lann die baarıo yawaş yawaş öğreniom yaf oyundaki clansız türkleri
  • bizim clandada turk bayragi yok
  • bizim clanı bilios ya o kadar da diil kendi clanımdan adama dalmam ama beni kesiolar hero olmak için o kadar fedakarlık yapıos kimsenin olmadıı bi yerde rezillik olmadan
  • Arkadaslar daha demin gm yazdi baya bişeler luna database yuklendi %100 1k falan bişeler dedi benim tam anliyacak bir ingilizcem sorulara zaten cevap vermediler ama bildirdiler erica down olcak dediler
    c5 olcak %90 ihtimal clientleri hazirlayin
  • Arkadaslar su an luna acik gozukuyor ben daliyom actool cok yasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Arkadaslar daha demin gm yazdi baya bişeler luna database yuklendi %100 1k falan bişeler dedi benim tam anliyacak bir ingilizcem sorulara zaten cevap vermediler ama bildirdiler erica down olcak dediler
    c5 olcak %90 ihtimal clientleri hazirlayin

C5 miiiiiiiiiiiiiiii Yok lem C5 M5

• arkadaslar c5 degıl charınız falan aynısı hata ıtemsler 500 olarak gelıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

arkadaslar c5 degıl charınız falan aynısı hata ıtemsler 500 olarak gelıyor

nasıl yani?Biraz daha aydınaltver yaw ne o C5 felan diyorsun öle

Charlar aynımı yani silinmemiş ? echant limiti kac ? birde % 100 mu?
  • arkadasım luna sankı erica gibi giriyorsun charlarin falan duruyor
    ericanın kopyasini almislar itemsler falan hep kopya aldiklari zamanin itemsleri bende 3 tane 550 650 civari var
  • S.A
    ben TAARUZ gezginci nerdesınnn yok olmuyorr boylee tek basımaa arenada kesım yapmaktan sıkıldımm
    allahın ejnebısı bıle senı sordu kımmı KOOL vallah tokatlarkenn senı sorası gheldıı acıdım kesmedım aglamaklı oldum bırden :D herhrhrhrhrhrhrhehehehhe
  • birde akr larr gelenler turk olduklarını benı gorunce hemen soylesınler yanı ben savaslarda ısme falan bakmıyorumdaa tıkla yatırr okadar yanı bunun ıcın ozur boyle bır kaza geldıde sımdıden kusura bakmayın :(
  • yaw kardeşim itemler 5 katı olark geçmiş misal +120 bow yapmıştm ericada +600 olrk geçti ya server de valaksı kesrkene down oldu server ya böle bir şans

• ark lar servera ne olduu kapandımı acaba ben gıremıyorum oyunaa haberı olan varmı
  • ARKADASLAR HEPİNİZ BAYRAMİNİ VE YENİ YİLİNİ KUTLARİM.BOLE Bİ ORTAMDA BOLE BİRLİKTELİKLER ARKADASLİKLAR BULMAK OKADAR KOLAY DEGİL,KAYBETMEYELİM BİRBİRİMİZİ,GORUSMEK UZERE,HOSCAKALİN..................
  • mrb nasılsınız bakiyim ?
  • server bi gitti gelmedi daha
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.