Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Erayın söyledigine göre eski server ımız erika açılıyormuş +1k %100.Herkesin gözü aydın...

Because most of the players like Erica, we will clone it!

- There will be a server like old Erica, with +1000(100%) enchantment. NPC Buffer of course, with very long bufftimes (except C4 prophecies + CoV), without any kind of bufflimit! Cancel will disable the most important skills. For example normally cancel has got 25% chance. If you have 24 buffs, it will remove 6.. if you have 40 it will remove 10. Cancel resist will also modify this BUT it will start with the most important buffs, it will remove first: C4 prophecies + CoV, then important buffs like: song of hunter, dance of concentration, dance of mystic, dance of fire, dance of fury.... This list is NOT ready yet, we will work it out!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecowayt -- 29 Kasım 2006; 17:09:06 >
  • +1k cok abarti ...
  • zevkler ve renkler tartışılmaz 600 kişinin bi bildiği vardı da eski ericada online oluyolardı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

zevkler ve renkler tartışılmaz 600 kişinin bi bildiği vardı da eski ericada online oluyolardı.....

Katiliyorum herhalde 1 bildikleri varda habire forumda 1k %100 diyo topic aciyorlar 2k olsa 2k gene isterim
    basariz valla
  • bas tabi progm war olmasa ne yapcaktın :d 3 AYA SOR BASARDIN
  • ilk once herkese selam kardeslerim ben trehunter niki ile oynuyorum erica serveri bizim servirimiz guzel fafat son zamanlarda lineage2 serverlarinin birbir kapanmasi ericada bir yogunlaşmaya neden oldu eskiden bu server da cok guclü idik fakat inanin su an ispanyollar bu serveri işgal etmek üzereler esmincho adli clan lideri cumartesi günü siege ye katiliyor glodio siegesi yapacak inanin sürü gibiler her yerde st clan bayraklari var her yerde deler uzaylilar gibi ziyaretciler diye bir film oynadi hatirlarsaniz gecmiste ayni onlar gibiler bende yeni bir char ile dwarf ile iclerindeyim su an fakat onlar benim clan lideri oldugumu bilmiyorlar sadece güclerini gormek icin girdim tabiki cikicam adamlar gercekten cok güclüler giranda adende dionda her yerdeler yakinda colesyumu da alacaklar niyetleri bu simdi bu server daki tüm türk kardeslerimi gezginci kardesimin clanina çağiriyorum tek yumruk olalim vurdukmu ses getirelim inanin cok büyük savaşlar olacak ericada bunu bir onlem alalim selamlar

• sen canını sıkma kardes bende Julya4ever eger onlar o kadar iddaliysalar we kalabalıksalar bi defa gludio atack cekmezler ben diona atacck cektm cumartesi gunu siegemiz war alicama eminim clan we ally guclu siegeme weya clanıma gelmek isterisen black_power_2883@hotmail.com burdan konusuruz saolun iyi eglenceler ama bence onlar proff olsalar gludio ya atack cekmezler bide fa salla onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: PERFECTSTORM4EVER

bas tabi progm war olmasa ne yapcaktın :d 3 AYA SOR BASARDIN

Görende beni titanturkish degil baskasi zanneder herkes kendine set basardi ben deneme amacli basardim begenmezdim verirdim hatta arkadasima kirmizi seviyor diye nightmare set basmistim
    2k olsun basariz sorun degil o zaman tyratn dusunemiyorum beeofff bastir kocumm
    Ama yalniz suan charim gorunus d.elf class tyratn dark cristal setle ustunde hristiyan sembol'u var o kafami bozuyor

• quote:

onuda bastık kardeş sen kafanı yorma L2'ye programla başlamadık

coliessum bizimdir bizim kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 30 Kasım 2006; 16:34:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

onuda bastık kardeş sen kafanı yorma L2'ye programla başlamadık

coliessum bizimdir bizim kalacak

Vay eline saglik eray dogru soylemissin
    Eray infinity main page baksana NB4L1 yazmis bişeler alt taraflarda ne yaziyor

• erica on server come pls
  • ahhaha gelom bekleeeeeeeeeeee
  • ya servera girdim süper 28 ping playerlarla konustum adamda 15mgbit baglanti var 10.5 euro oduyorum diyor ben dun 256k sınırsıza gectım utandim 1mgbit dedim
  • begenmiyosan sen en iyisi japonya ya git en yuksek oraası
  • harbiden internetimiz cok berbat dunyadaki en pahalı interneti kullanıyoruz adamlar bizden kat kat hızlı ve kat kat ucuz oduyor Olan bize oluo tabi

• Su an server kapalı galiba ?
  • ewet
  • ya beyler ben oyuna giremiyorum karakter secme ekranına geliyor fakat ordan sonra sadece PyGMaLioN'la giriş yapamıyorum başka charlarla girebiliorum :/
  • ben lionnada oynuom foto çektim bi kaç tane paylaşmak istedim
    http://img53.imageshack.us/img53/2505/shot00003sn7.jpg
    http://img451.imageshack.us/img451/6007/shot00004ue4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradle_Of_Filth -- 1 Aralık 2006; 19:42:03 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.