Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nick im kelleavcisi ortalikta tek basima dolasiyom colesuma gittim ordada kimse yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 25 Kasım 2006; 20:37:03 >
  • ewt su anda bi problem var ya player sınırı koydular yada aşırı oyuncudan server down gibi gözüküyor :)

bide necrovirus ustteki problem olmasa inan daha cok kişi olur hatta cooook kişşi olur :D
  • valla saolsun murder yardim etti bende hiç problem olmadi bir ara gm tarafindan oyundan atildim o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

valla saolsun murder yardim etti bende hiç problem olmadi bir ara gm tarafindan oyundan atildim o kadar

Nedemek Abim Görevim :)) Herzman heryerde arkandayim.. Unuttun mu sen benim abimsin !! dragondan herkes burda yanlıs :P sen ben ömer cafedekiler ve şimdide rubar ve rubar'in ark'ları

• acaba kastiendeki klanin devami olmasin bu klan ben redcluper bilmem hatirladinizmi
  • ya beyler infinity hala acikmi?????????

• kapanmadıkı acık olsun hep acıktı :D BIZ OYNUORUZ KARDES
  • kapanmamis olmasina sevindim ama ben yinede giremiyorum systemi deistirdim textureyi yaptim etcyi deistirdim ama bi hata werio yine bi yardim pls
  • oyunu sil takrar yükle eksik veya bozuk dosya var ....
  • bencede kardes eray haklı BU arada eray pvp yapmayı ozledm senle yaw biran once gelde yapak
  • quote:

Orjinalden alıntı: PERFECTSTORM4EVER

bencede kardes eray haklı BU arada eray pvp yapmayı ozledm senle yaw biran once gelde yapak

cancel

• halpex le eski TitanTurkisH geri dondu yakinda 100 basip basip dagitirim
    cocuk oyuncagi

• basma na gerek yk bizde war weririz cılgın tıtan Seni hatırldm YA SEN...... BEN julya4ever
  • quote:

basma na gerek yk bizde war weririz cılgın tıtan Seni hatırldm YA SEN...... BEN julya4ever

varmı :) ama bende yok :P bi bow la bi de set rica etsem yüzsüzklük olmas demi :P bide elin deymişken jevery setide halletmek lasım

• ya bi bowu 149da patlattım pek koymadı ama bi kac denememden sonra 178de patlaması evlat acısı gibi koydu yemin billah :(((
    ama basmicaktım cidden he 175 oldu 180de bırakırım dicektim 19u göremdim
  • oh oh ohh aza sukur etmıyen cogu bulamaz
  • quote:

oh oh ohh aza sukur etmıyen cogu bulamaz

haklı smileorcun bilem 160
  • baksana lem msn werirmisen senle isim war
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.