Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tansubjk

suan kapalı galbaha oyuna login olamiyom oyundaki nickim:HuNNy gören vardir:)

Ben görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: Seca2

Beyler bende gelicem ama bu serverde hangi adamlar daha iyi. Ben spellhowler leri çok seviyorum. Birde tavsiye ettiğiniz adamın dye lerinide verirseniz sevinirim.
    Çok şey istedim dimi

Şuan class lar arasında
    mage dersen sps veya secro derim = sadece cancel var başka birşey yok
    fignhter dersen , Tryant , Titan ikisi arasında kararsızım şu an titan ım ve memnunum frenzy yetiyo ama Tryant tın hızına yetişmek imkansız hele elinde bow varsa
    Ben hala class ımı arıyorum bence denemek istedigini dene subclass var zaten en iyi oynadığın bir class la devam edersin ...

• bence hawkeye ve yanlıs yazabilirim tyrant'lar iyi secim senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaNTaNYaN

bence hawkeye ve yanlıs yazabilirim tyrant'lar iyi secim senin

evet katılıyom bende tryantım ve güzel bide hawkeyeler güzel Titan olmadım ama güzel diyolar :)
  • offf ya silahim patladi moral 0 oldu :( DaNTaNYaN + basacaktin bana yarin hatirlat dedinde oyunda goremedim seni
  • ben basarım kardes ben Julya4ever ;) problem olmaz + kac istiosun : canını sıkma olmadı msn ekle benm black_power_2883@hotmail.com burdan yardımcı olrm
  • zaten eklisin basarsan cok memnun olurum :)
  • hay alam ya ben nie login olamiom!!!!!???????
  • ya neden bu böle oluo arkadaşlar !? İlk'inde Login Olamiodum Şimdi ise Login oldum nasıl oldum bende bilmiom :S bu seferde ericaya tikliom öle bekliyor.... Neden Girmior 2saattir deniom ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

ya neden bu böle oluo arkadaşlar !? İlk'inde Login Olamiodum Şimdi ise Login oldum nasıl oldum bende bilmiom :S bu seferde ericaya tikliom öle bekliyor.... Neden Girmior 2saattir deniom ya :(

aynisi bendede var 3-4 kere oyunu kapatip acinca girio bende anlamış diilim şuan login olmuyor saten pfffff
  • ya yok eray login oldumu da erica ya tikliom girmio .... öle beklio sa 10 dan beri ugrasiom
  • dünde deli oldum zaten bi sillien knight olamadim neymiş cancel sub classed calışmıormuş :D 3char actim bi sillien kinght icin :S server'i b*k ettiler ya... ya cancel sub classed calışmaz ya tatu bulunmaz ya login olmaz yada login oldumuda server'a girmez

• suan deniyom ama oyuna login olamıyom acaba server da mı sorun? benim oyunda mı?
  • tamam işte bende de oraya kadar girio ericaya tiklayinca bişey olmuyo o zaman kapatip aciotum tekrar giriorum acana kadar saten suan sitesinede girmiyo ...
  • Eray shihing bow focus isteremm
    Kurtarin beni yalnizliktan tek dostumuz l2 idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Eray shihing bow focus isteremm
    Kurtarin beni yalnizliktan tek dostumuz l2 idi

bu gece girde karşilikli basalim :D

• ne gecesi babam oldurur benı dun arkadasinın olu sınavda 2. olmus 1. olmaya calsııyormus elındede benım sınav sonucu bagirdi sence gece girebilirmiyim
  • olm gurol ben programla basıyorum sureklı neler yaptım neler :) bıkere de necklead varya onu +100 yaptım :) 2.si 93 de boom :) heheh elımdekı acumen arcana staff ise +83 falan oldu abı programla 1dkda +60 basıyorsun :) msnde bıara sana bu programı atarım ıstersen...

Eray olm senın erıca dakı nıckın ne lan karsılasamadık :) zuhaha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Ran -- 25 Kasım 2006; 13:48:13 >
  • PyGMaLioN
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

tamam işte bende de oraya kadar girio ericaya tiklayinca bişey olmuyo o zaman kapatip aciotum tekrar giriorum acana kadar saten suan sitesinede girmiyo ...

Acana kadarmı 1 saati gecti ya :( yazik deilmi bizede :/ ne biçim bişey bu ya.. Bide Son dakka gelişmesi login oluom ericaya tikliom direk benim ID ile Şifreyi yazdigim yere geri gönderio :SS:SSS
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.