Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Super Yawss

Come All My Clan

BeYLer klanima bekliorum Hepiniziiii Turk Klanııııııııııııııı

• Ohh beee tekrar C4 e geçtim Ericaya gelicem Benide aranıza alır mısınız?
  • alırlar kardeş :D

bide istediğiniz özel bi renk varsa ench. için söyleyin ayarlayayım :D:D:D:D
  • Ben eskiden ericadaydım bilen bilir. xxxxshadowxxxx isminde şimdi tekrar geldim.Gittiğim için benle konuşmuyolar mıdır acaba diye yazdım bu mesajı.Ben siyah parlayan bi silah istiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

alırlar kardeş :D

elimdeli +100 infinity ROD um siyah yansın istiyorum acaba çok şey mi istiyorum ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

alırlar kardeş :D

elimdeli +100 infinity ROD um siyah yansın istiyorum acaba çok şey mi istiyorum ????

hero silahlari beni aşiyor üsttekide şans eseri oldu ( resimdeki )

ve siyah renk kabul olmuyor sadece dalgalanan kısım gözüküor

onun dışında her turlu renk oluyor

ama denerim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 18 Kasım 2006; 23:29:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

evet sen orda bi ip vermişsin önce onu yaptım sonra yine olmadı bende infinity'nin sayfasındaki FAQ kısmındaki 2 tane ip avr onalrı da yaptım yine olmadı.
    bide şeyden emin değilim. mesela siteden indirdiğimiz system klasörünü değiştirdik tamam. systextures klasörünü de mi değiştireceğiz. gerçi ben değiştirdim iki klasörü de ama yine olmadı. çünkü eski systextures klasöründe yeni indirdiğimizden daha çok veri var.
    her türlü denedim ikisini değiştirdim. olmadı sonra sadece system dosyasını değiştirdim.
    kesin bi yerde ufak bi hata yapıyorum ama nerde?

hehe arkadaşım eğer systexturesi bütünü ile deiştirdi isen olmas sadece font dosyasını orjinas systexturesin içine atman lazım :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

evet sen orda bi ip vermişsin önce onu yaptım sonra yine olmadı bende infinity'nin sayfasındaki FAQ kısmındaki 2 tane ip avr onalrı da yaptım yine olmadı.
    bide şeyden emin değilim. mesela siteden indirdiğimiz system klasörünü değiştirdik tamam. systextures klasörünü de mi değiştireceğiz. gerçi ben değiştirdim iki klasörü de ama yine olmadı. çünkü eski systextures klasöründe yeni indirdiğimizden daha çok veri var.
    her türlü denedim ikisini değiştirdim. olmadı sonra sadece system dosyasını değiştirdim.
    kesin bi yerde ufak bi hata yapıyorum ama nerde?

hehe arkadaşım eğer systexturesi bütünü ile deiştirdi isen olmas sadece font dosyasını orjinas systexturesin içine atman lazım :D

yok eray doğru yapıyorum bakın nasıl yaptığımı anlatayım
    1- hazır c4 clientini kuruyorum ve upload yapmıyorum
    2- içinden system ve systextures çıkan zipli dosyayı indirip açıyorum
    3- system dosyasını olduğu gibi değiştiriyorum. sonra indirdiğim systextures adlı klasörün içinden çıkan tek veriyi hiç bir değişiklik yapmadığım systextures adlı klasörün içine yapıştırıyorum.
    4- host dosyasına girip en alta 193.202.63.77 l2authd.lineage2.com bunu yapıştırıyorum
    5- tekrar system klasörünün içindeki l2.exe ile giriş yapmaya çalışıyorum ancak id ve şifreyi girince yine disconnect yiyorum arada bi de critical error yiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 19 Kasım 2006; 0:05:58 >

• # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
    127.0.0.1 localhost
    193.202.63.77 l2authd.lineage2.com
    193.68.220.193 nprotect.lineage2.com

bak benim host dosyası bu istersen bu şekilde dene

• S.A ARKADASLAR ONCELİKLE BEN JULYA TANIYAN TANIR ZATEN INFFTY COK BEGENDIM CHAR BILE ACTIM CLANIMIZ WAR ALLIANCE KURMAK ISTIYENLER PM ATABILIRLER NICK PERFECTSTORM TnxForAll

• bide muhahammedgunay kardeşim olmadıysahttp://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html bununla dene
  • indirdim
    evet sanırım sorun buradaymış disconnect vermeyi kesti.
    ama bu seferde password does not match diyo. yani aldığım acc yanlış sanırım ya da ben yanlış yerden aldım. 3 tane acc aldim üçündede aynı hatayı veriyo yanlış yerden mi alıyorum acaba?
    infinty nin sitesindeki yukarıdaki seçenekler arasından register kısmından alıyorum. başka bi yerden mi almam gerek?
    ya da fazla acc si olan bana verebilir mi acaba pm den?
  • http://lineage2.infoado.hu/acm2

( 4 kullanma diyeceğim ama biliyosundur olmassa ben bi acc alıp deneyip sana pm atarım )
  • ericaya geçtim bende nickim VurmaZikerim türk olduumu anlarsınız zaten şu anda lwl kasıom item kasmaya başlıcam sonra. charım titan olcak
  • S.a Beyler.Ericada Bugunkü sigede Oren Kalesini Fethetmiş bulunmaktayız :D Büyük ugraslar verdik sonunda aldik..Emegi geçen herkez için tesekkur ediorum...

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadSlayer_ -- 19 Kasım 2006; 19:36:01 >
  • yaw infinity deki son gelismeler ne....nerden ne indirmem gerekiyo birden icimdem pvp yapmak arkadaslarimla takilmak geldi bu sefer de oyun bana karsi cikiyo nedir bu anlamiyorum ki biri hemen yardim etsin pls erica yi osledim yeni hali eski hali fark etmez ben erica daki arkadaslarimi osledim
  • HELAL olsun bize :D

• iyi anladık helal olsun da bukadarda övünülmez ki sonucta 5kx bi server va yakında açıldı

• EUHEUEUEHUE ORASI OLEDE BIZ L2EXTREMDE DE KALE ALDIK ;) FARK ETMEZ REVENGEDE VS VS SORUN BUNMU RATESİ YUKSEK OLMASIMI :d VG- CLANI BILE GELMIS .....

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.