Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte muhammet kardeşim bunu yapmamaışın sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

ÇÖZDÜMMMMMM
    benden başka bu sorunu yaşayan varsa şunu yapsın
    C/windows/system32/drivers/etc/hosts buraya girip en alta

193.202.63.77 l2authd.lineage2.com

bunu yazsın proplem is finished :D:D:D:D
  • evet sen orda bi ip vermişsin önce onu yaptım sonra yine olmadı bende infinity'nin sayfasındaki FAQ kısmındaki 2 tane ip avr onalrı da yaptım yine olmadı.
    bide şeyden emin değilim. mesela siteden indirdiğimiz system klasörünü değiştirdik tamam. systextures klasörünü de mi değiştireceğiz. gerçi ben değiştirdim iki klasörü de ama yine olmadı. çünkü eski systextures klasöründe yeni indirdiğimizden daha çok veri var.
    her türlü denedim ikisini değiştirdim. olmadı sonra sadece system dosyasını değiştirdim.
    kesin bi yerde ufak bi hata yapıyorum ama nerde?
  • bak once systemi degistir sonra o front yazan doya varya systextures in içinde onu normal systexturein içine at sonra benim verdigim ip yi yaz oyuna girmen gerek
  • yok ya haram bana bu infinity
    dediklerini 2 farklı bilgisayarda yaptım ikiside aynı hatayı veriyo
    kaç tane farklı servera bağlandım ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ya
    infinity de oynamayı çok istememe rağmen uğraşmam daha fazla heralde..
    yapabilseydim 3-4 kişi gelicektik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 17 Kasım 2006; 15:30:01 >
  • en son olan görüntü bu sayfa bile doğru dürüst açılmıyodu

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

msn mi de vereyim bilen biri eklesin beni de konuşalım şu işi anlatayım neler old.
    muhammedgunay84@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 17 Kasım 2006; 16:47:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

en son olan görüntü bu sayfa bile doğru dürüst açılmıyodu

msn mi de vereyim bilen biri eklesin beni de konuşalım şu işi anlatayım neler old.
    muhammedgunay84@hotmail.com

C/windows/system32/drivers/etc e girip ordaki host u aç ve en altta bunu yaz düzeliyo

193.202.63.77 l2authd.lineage2.com

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

valla yaw millet bence bulmuş yolunu valla gecen en son birisi ben full buffluyken 8k caktiğindan beri girmedim oyuna ( dc robe set +100 +81 +71 +81 gibi parçalardan oluşuyor )

eray
    sırf bu yüzden mi oyunda yoksun? selamı mı söyle onlara hepsi yakından tanır beni ama class değiştircem necro yu bırakıcam şu an class lar arasında geziniyorum büyük ihtmalle TİTAN olucam dün gece birine 12k vurdum +46 bow la karşıdaki noob tu o ayrı ama critic harika sen iyi 8k yemişsin bow umda hazır +89 dün gece bastım taze taze bekliyo beni jeweller yetiyo ( jeweller 3 tane 100 2 tane 70 / robe +100 +94 +77 +86 ) şu an fighter armorları basmam lazım basarsam tamamdır gel yanımızda ol yeter

ewt zaten bağlantı iğrenç buralarda oyuna zor giriyo ama infinity benim için bitmezzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 17 Kasım 2006; 21:35:16 >

• beyler hepinizden özür diliyorum..eco abimden özelikle..hafta içi işler dolayısı ile bir türlü yükleyemedim cd yi...ooff offf dvd player sorunu yaşıyorum..gençkandan alıcam bir türlü ayarlayamıyoruz zaten cuma gecesi cumartesi gecesi uygunuz..denk gelemiyoruz birtürlü...bu hafta sonu döve döve alıcam dvd playerini gençkanın,yetti yawww...çooOOOoooOOOoookkkKK sıkıldıım:(
  • Off ben Lineage 2'yi zorunlu olarak bıraktım.Skilleri sıkmaya başlamıştı ama benim en sevdiğim oyundu Ama çalıştıtmıyo bilgisayar.Ayrıca o İnfinity-Erica'daki zevkli zamanlardan ve yardımlaşmadan sonra girdiğim serverların hiçbirinden zevk alamadım eğer CD 'yi bulursam yükliycem
  • S.a Arkadaşlar...Bende Başlamış Bulunmaktayım:D

Gerçekten Lineageden Zevk almak isteyenler için Mükemmler bir server...

Dwarf i Mageye cevirdim.Cok mükemmel oldu :D:D:D

Ayriyetten Bir Turk Klanı Kurduk....

Klan ismi: OttoMaN

Ally : Friends

Gelmek isteyen Bütün Arkadaşları Beklerisss...

Gelmek isteyenler Cvp yazsinlar. Yada Bana ulaşsınlar

Oyundaki ismim HeadSlayer

• ben de ordayım gören gördü adım gaffur ve burhan :D

• ewt beyler sizde erica serverinda ench. renklerinden sıkıldıysanız ve alttaki resimdeki gibi ench. renkleri olsun istiyorsanız yazıcağım şeyleri yapın :D

ilk olarak şunu indirin

http://www.freewebtown.com/jayone/last/env.int

sonra kendi system dosyanızdaki env.int i güvenli biyere taşıyın ve onun yerine üstteki dosyayı koyun hoşunuza gitmezse eski inv.int ile deiştirin afiyet olsun :D

( kendi editlememdir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 18 Kasım 2006; 21:15:29 >

• saol eray.gns Deniycem...

Clanima Gelmek isteyenLEr Cvp yazabilirLer!!

Klan : OttoMaN

Ally : Friends

Hepiniz Bekleriz

Oyundaki ismim HeadSlayer
  • The Respect To The Work Ty Men
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

ewt beyler sizde erica serverinda ench. renklerinden sıkıldıysanız ve alttaki resimdeki gibi ench. renkleri olsun istiyorsanız yazıcağım şeyleri yapın :D

ilk olarak şunu indirin

http://www.freewebtown.com/jayone/last/env.int

sonra kendi system dosyanızdaki env.int i güvenli biyere taşıyın ve onun yerine üstteki dosyayı koyun hoşunuza gitmezse eski inv.int ile deiştirin afiyet olsun :D

( kendi editlememdir)

eray süper olmuş kullandım kendi kendime diyodum renkler değişse bu server çok süper olacak sen bunu başardın

• Eray kanka bence sen onu foruma koy iyi iş yapar
  • pek iyi olmamış biraz daha uğraşmak lazım ayarlarla :D

bende şimdi girip baştan bi + yaptım eksiklikler var :D
  • bu kdr da mütevazı olma :P
  • http://www.freewebtown.com/jayone/L2/env.int

bu daha güzel oldu bunu koyun oburu cok amatör kactı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 18 Kasım 2006; 22:50:46 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.