Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • auhuauahuah Yalniz Skillerde ancorla dance funy var pof nie almadin ?? :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

ÇÖZDÜMMMMMM
    benden başka bu sorunu yaşayan varsa şunu yapsın
    C/windows/system32/drivers/etc/hosts buraya girip en alta

193.202.63.77 l2authd.lineage2.com

bunu yazsın proplem is finished :D:D:D:D

COK SAOL OLDU
  • ya ben bu siteye giriom orda yalan yok ta acc alamiom hepsi dolu dio
    quote:

• BEYLER DİKKAT SERVERDA SAKIN WALLSHOT OLAYINA GİRMEYİN

RAMM'in CHARLARINI SİLMİŞ GM WALLSHOT YAPTI DİE ACIDIM VALLA ADAMA :(
  • 2006.11.12.
    Deleted:
    - Ramm and his other characters (wallshooter)
    - xxMasterxx and his other characters (wallshooter)
    Topic emptied

2006.11.12 #2
    Deleted:
    - TAARUZ and his other characters (wallshooter)
    Topic emptied

adam uctu
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

2006.11.12.
    Deleted:
    - Ramm and his other characters (wallshooter)
    - xxMasterxx and his other characters (wallshooter)
    Topic emptied

2006.11.12 #2
    Deleted:
    - TAARUZ and his other characters (wallshooter)
    Topic emptied

adam uctu

lol gördüm biraz önce ramm e sordum tastiklendi silinmiş herşeyi
    iyi de wallshoter ne soryy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 12 Kasım 2006; 23:55:28 >
  • hani colide dişari cikmadan duvara yapişip dişardaki birine vuruyolarya o wallshot oluyo

duvarın icinden ateş :D

EDİT:NOT:wallshotuda yapan kişiye wallshoter deniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 13 Kasım 2006; 0:01:49 >
  • zuhahhahaha hiç adetim değildir yapanida sevmem erkek olan gelir savaşır
    bu arada buff larda değşiklik olmuş hp max 12k oluyo nasil oynayacaksam 12k ile attacklar ayni saçmalamişlar
    neyse ben oyuna devam coll ide zaten kimse dokunamiyo hepsi '' hi '' '' my friends'' ne zaman olduysak
  • beyler bende infity de oynuyomda ben turk fazla görmedim siz nerelerde takılıyosunuz?
  • valla şu sıralar fazla takılamıyoruz kimimizin okulu kimimizin işleri sebebi ile eski topluluk olmuyor ama genelde colessumdayiz
  • Yaw bende gördüm o mal ramm'ı dwarf acmış bitane ama hala herşeyi 100
    Bu adam hawkeye elindeki 100 üstü başı 100 herşeyi 100 benim de herşeyim 80 ve 85 civari titanim bu adam bana nasıl paso 1.5k 2k vuruo anlamadim :S ben ona 50 - 100 arası vuruom :/ Nasıl bişey ben anlamadi ... Bende hawkeye mi olsam :d
  • baba size şu kadar söliim RAMM bi bug bulmuş bence ve sömürüyo... adam 10000 kere de banlansa o adam 100 den aşşa itemle dolaşmıcak soliim. Ayrıca server da deli gibi bug war, malesef zamanım olmadığı için 20-30 saat kasıp bugları bulmama imkan yok ama şu gerçekki serverda bug var.
  • Valla ben su hlapex programla yardim istiyorum arkadaslar :D
    Ben isvec'de dogdum ve buyudum icin turkcem super deyil ve pek anlayamadim :S

Nasil kullaniyorum programi öyle super enchantlar yapmak icin?
    Pek anlayamadim nasil yapacayimi valla :(

Herhangi yardim beni memlun eder! :D
    saolasiniz
  • şimdi arkadaşım hlepax sana super + lar yaptırmaz .......

hlapexin amacı daha az yorularak daha hızlı ench. basmak........

sadece hız patlama şekli yine aynı......
  • beyler anna die biri var xD yok böle bişey ya ramm'dan şikayet edioduk ya o dahada kötü yaw
  • valla yaw millet bence bulmuş yolunu valla gecen en son birisi ben full buffluyken 8k caktiğindan beri girmedim oyuna ( dc robe set +100 +81 +71 +81 gibi parçalardan oluşuyor )
  • selam arkadaşalr ben infinity de yeni oynamaya başlayacağım.
    dediğiniz yönlendirmelere göre oyunu kurdum ama biraz sorun yaşıyorum. hemen bahsediyorum..
    1- oyunu kurdum
    2- downloadları indirdim. ilk download olan ve içinden systextures ve system dosyası çıkan dosayayı lineage klasöründekilerle değiştirdim.
    3- sonra ikinci download olan l2font dosyasını da değiştirmiş old. systextures adlı klasörün içine attım.
    sanırım bu noktadan sonra almış old. hesapla oyuna girebilmem gerek değil mi? Ancak ben giremiyorum. neden derseniz?
    giriş ekranına kadar herşey geliyor. sonra ben id ve şifre yazıp login e tıkladığımda disconncect veriyo.
    redlinemre nin yazdığı system32 dosyasında da değişiklik yaptım ama yine disconnect veriyo.
    daha sonra critical error veriyor.
    sizce nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

selam arkadaşalr ben infinity de yeni oynamaya başlayacağım.
    dediğiniz yönlendirmelere göre oyunu kurdum ama biraz sorun yaşıyorum. hemen bahsediyorum..
    1- oyunu kurdum
    2- downloadları indirdim. ilk download olan ve içinden systextures ve system dosyası çıkan dosayayı lineage klasöründekilerle değiştirdim.
    3- sonra ikinci download olan l2font dosyasını da değiştirmiş old. systextures adlı klasörün içine attım.
    sanırım bu noktadan sonra almış old. hesapla oyuna girebilmem gerek değil mi? Ancak ben giremiyorum. neden derseniz?
    giriş ekranına kadar herşey geliyor. sonra ben id ve şifre yazıp login e tıkladığımda disconncect veriyo.
    redlinemre nin yazdığı system32 dosyasında da değişiklik yaptım ama yine disconnect veriyo.
    daha sonra critical error veriyor.
    sizce nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar?

Yaptığın işlemler doğru , bence C4 ü tekrar update et sonra tekrardan dene istersen

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

valla yaw millet bence bulmuş yolunu valla gecen en son birisi ben full buffluyken 8k caktiğindan beri girmedim oyuna ( dc robe set +100 +81 +71 +81 gibi parçalardan oluşuyor )

eray
    sırf bu yüzden mi oyunda yoksun?selamı mı söyle onlara hepsi yakından tanır beni ama class değiştircem necro yu bırakıcam şu an class lar arasında geziniyorum büyük ihtmalle TİTAN olucam dün gece birine 12k vurdum +46 bow la karşıdaki noob tu o ayrı ama critic harika sen iyi 8k yemişsin bow umda hazır +89 dün gece bastım taze taze bekliyo beni jeweller yetiyo ( jeweller 3 tane 100 2 tane 70 / robe +100 +94 +77 +86 ) şu an fighter armorları basmam lazım basarsam tamamdır gel yanımızda ol yeter

• bence tekrar update etmek ile ilgisi yok çünkü infinity'nin sitesine girip FAQ (http://lineage2.infoado.hu/page.php?8 ) kısmından nasıl yapıldığına da baktığımda Install it, BUT DO NOT LET IT UPDATE! yazıyo yani kurun ama update etmeyin...
    yine üstteki seçenekler arasında register var. bu registerden de oyun hesabı alınıyor sanırım. burdan da 3 tane hesap aldım olmuyo diye ama yine olmuyo yine olmuyo hep disconnect veriyo.
    acaba diyorum bu sitede mi engellendi hani extreme'in engellendiği gibi ondan mı giremiyorum?
    yaptıklarım doğruysa anlamadım neden böyle bi hata veriyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 17 Kasım 2006; 12:15:43 >
  • muhammed kardesim benim ustteki yazımda da yazmış oldugum ip işlemini yaptın mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.