Ben KAPLAN beslicem hep su sokakta buldogmu nedir tip köpeklerle gezenleri dövmek istemisimdir Salarim ustlerine kalan saglar bizimdir
quote:
Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx
kanka sen şimdi burda onun +97 olduğunu söylücen deme....
evet hiç sorma ama telafi ettim +94 yaptım zor durdurdum oda gidiyodu az daha modem in fişini çektim 93 te :D 94 te durmuş
quote:
Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx
beklediğimiz türk serverı acılmış tabii test aşamasında....ne yapacağımıza karar verelim diyorum..ortak düşüncesini yazsın herkes... açıkcası 30x olması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı,kendi adıma konuşuyorum low rate serverda oynamaya hem zamanım yok hem sabrım yok herseyin milimetrik ilerlemesine alışmışım action a savasmaya..koyar bana lvl73=iken 1 yaratıktan %0.001exp point almak zaten sınırlı zamanda ,bünyeme iyi gelmeyebilir onun haricinde çoğunluğa uyarım tabii....düşüncelerinizi bekliyorum...
Kanka sana katılıyorum baktım sarmadı oynama zamanım da kısıtlı olduğu için o kadar kasamayabilirim Bir çekincem daha var Türk server ı yani heran herşeyin her küfürün olacağı hatta kesin diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur örnekleri çokkkkk sonuçta bu bir oyun bilmiyorsan oynama oynuyorsanda adam gibi oyna , eğer böyle bir şeyle karşılaşırsam anında bırakırım kimse engel olamaz Erica ya devam ederim , pek kimse girmiyor ama benim için gayet zevkli şu aralar gün geçtikte dahada zevkli hale geliyor.her ne kadar bütün itemlerim 100 olmasada(sahip olduğum itemler armor 100 ,helmet 94 gloves 77 boots 62 , jewel 2x100 3x70 , wapon infinity rod 100 ) full buff lı teke tek te beni kesen nadir hatta yok diyebilirim tek problem cancel bununda bir çaresini bulurum yakında neyse herkese iyi oyunlar....
geliyorum beyler kusura bakmayin uzak kalmistim biras infinity gitti die cook uzulmustum ama su an onun icin bi c4 daha yukluom pcye puahahhaha
tahmini bitis suresi 6 saat yani anca yarın sıfır bi c4um olucak inşallah yarın oyunda gorusurus
cıldırmaya az kaldı ya bende update edilmemis c4 wardı eternalsin icin kullaniodum sonra infinitynin acildigini ogrendim hemen system fln indirdim hostu deistirdim l2fontu indirdim ama oyuna girmedi sonra yeni bi c4 cilent indirdim hersey tmm ama l2fontu systemtexturesin icine atınca l2 login sayfasına girerken otomatik kapanio diger turlude hata werio biri yardım edebilirmi?????
ya aga sen bana bu siteyi verdin ama ne ise yario ki ne download var nede acc alimi ikiside calismio
quote:
Orjinalden alıntı: alperennnn
ya aga sen bana bu siteyi verdin ama ne ise yario ki ne download var nede acc alimi ikiside calismio
1-)Nasıl ne işe yarıyo sen sitesini sormadın mı?bende link verdim hatamı yaptım? 2-)Ben fazladan verdim ACC link ini arama boşuna diye 3-)İki linkte çalışıyo sallama 4-)16.sayfa yazı yazılmış biraz araştır hersayfada en az 2-3 link var zaten 5-)Sana yardım eden kişilerede sitem edicene teşekkür et ,
örnektir.... mesaj tarihi = 29 Ekim 2006; 18:10:56
6:bu zipten cikardigim system dosyasını ( muhtemelen masausyune gelmiştir ) program files > Line Age 2 içindeki systemle deiştir
7:L2Font-r.utx dosyasınıda Program files > Line Age 2 >systextures içine at
8:oyun oynanmaya
keşke ericadada yere bisiler atabilsek
tamamen el yapimi ( kendim tarafimdan )
OMG MEN NİCE SS
sen ne yapmışın böle :) auhauhauha :D Ellerine sağlık güsel olmuş tuttum resmi :P
cool..good..best..hoş
onca emek sadece 2 saat dayandi bi girdim ne var ne yok supurmuşler ben bu insanları cidden anlayamıyorum toplasan 2k adena bile yok ve bi mobdan ( en dandik mobdan 20k-30 adena dusuyor ( başlangıc vilagelerdeki moblar ))
Var kardeşim çaresi olmazmı hiç : 1- Arcane Protection - Cancel resistance +30% 2- Chant of Spirit - Cancel resistance +30% 3- Touch of Life - Cancel Resistance +60 bu bufflar cansel resistance veriyo.... bi de debuff resistancer verenler war. 1- Arcane Protection - Debuff resistance +20% 2- Assassin Servitor - Debuff Resistance +10% 3- Chant of Spirit - Debuff resistance +20% 4- Chant of Victory - Debuff resistance +20% 5- Final Servitor - Debuff resistance +20% 6- Prophecy of Fire - Debuff resistance +10% 7- Prophecy of Water - Debuff resistance +10% 8- Prophecy of Wind - Debuff resistance +10% 9- Warrior Servitor - Debuff resistance +10% 10-Wizard Servitor - Debuff resistance +10%
umarım işine yarar....
bunlar lazim bilgiler ( herkez daha kolay bulabilsin die alinti yaptim ( son sayfaya gelsin die )) sağol keshberfo
infinity in patchini nerden indircez sitede yoq olmuyo :(
quote:
Orjinalden alıntı: cagataytr
quote:
Orjinalden alıntı: alperennnn
1-)Nasıl ne işe yarıyo sen sitesini sormadın mı?bende link verdim hatamı yaptım? 2-)Ben fazladan verdim ACC link ini arama boşuna diye 3-)İki linkte çalışıyo sallama 4-)16.sayfa yazı yazılmış biraz araştır hersayfada en az 2-3 link var zaten 5-)Sana yardım eden kişilerede sitem edicene teşekkür et ,
örnektir.... mesaj tarihi = 29 Ekim 2006; 18:10:56