Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • + basma sabir vede sans isidirrr sabir edersen yuzun guler ama istersen +1000 olsun full settin yinede teksen keserler serverdaa topluluk kazaniyor anlıcagın :D biz topluluk gezdigimiz hallee yani 5 6 kisi 3 kisi gelip bizi cat cutt yattiriyor yani dedigim kisiler +100 full set giyen elemanlar dan olusiyir yaaa aslindaa bizi yattiranlarda sundan kesinlikle eminim artik atk spe vede enerjilerini cok fazla arttiriyorlar + atk larinida bir okadar yukselttiyorlar hillelii conkuu yatmamiz imkani yok ama noob ulan bunlarin hepsii sinirlendim yine oyuna girem kesecem hepsini hjahahahha
  • bu arada ben taaruz genelliklee oyundayimm arkadaslar pm attin takilalim birliktee ama benle takilanin dusmani boll olurr server dakiler beni sevmezler hellede ramm olsun hilikopter similorc falan benden nefret ederler en cokta ramm ramm benim yuzumden oyunu birakcam falan demistti onu hapisanede 10 dk boyuncca cok fenaa kesttimdee onndan kahrindan yeni acc acicakmiiss heheheh allayina giderim ullannnn :D
  • + basma sabır işimi yapma be kardeşim hayatım kaydı + basacam die, bi tane 75- 6 tane 60 armor, 55-65 arası jevel, 2 tane 70 draconic bow- 1 tane 50 AS haste- 50-75-Rob - daha ne yapiim ya 1 haftadır sadece + basiyorum deli olacam ama hala 100 olan itemim yok. Size tavsiye bi itemden 50-60 yapınca hemn aynısından baska bi tane basmaya baslayın tek itemle 100 yapılamıcak gibi gorunuyo :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

+ basma sabır işimi yapma be kardeşim hayatım kaydı + basacam die, bi tane 75- 6 tane 60 armor, 55-65 arası jevel, 2 tane 70 draconic bow- 1 tane 50 AS haste- 50-75-Rob - daha ne yapiim ya 1 haftadır sadece + basiyorum deli olacam ama hala 100 olan itemim yok. Size tavsiye bi itemden 50-60 yapınca hemn aynısından baska bi tane basmaya baslayın tek itemle 100 yapılamıcak gibi gorunuyo :(

valla kanka lagsız bi anda fazla insan olmayan biyere otur yanına 2kkk para al ayarla bi iteme git dolaş 1-2 saat sana garanti veriorum olur

• beyler fazladan +50 itemi olan varsa verebilirmi??1 saattir uğraşıyorum en fazla +20 oldubir sürüde para harcadım ztn parayı zor buluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

beyler fazladan +50 itemi olan varsa verebilirmi??1 saattir uğraşıyorum en fazla +20 oldubir sürüde para harcadım ztn parayı zor buluyorum

ya para bulmakta ne var ki 4 dakikada 2kkk yapılıyo zaten serverda.olay enchantte sinir oluyorum +80 i geçemedim bide millet 100 den bahsediyo

para kasmak istiyosan goddardan FoG a teleport ol gir içeri mağradan kes 2-3 mob 100kk adena geliyo her birinden.4 dakikada 2kkk para yapılıyo.

• beyler sabırlı olucaksınız ole hemen 100 olmuyo ( arada oluyo canım ) ama bugun 4kkk para gitti ve ben sadece tanesi 240000 olan a grade armor ench. scrool aldım bu kabataslak olarak 16000 scrool yapıo ve elimde sadece 1 +100 oldu ( arada s grade armor içinde almıştım tanesi 500000 )

ama ilk seferde 100 olduğuda oluyo dediğim gibi lagsız bi ortam yanlız olabileceğiniz bi ortam ve sabır arka arkaya basmayın sakın 1 tane basip en az 30 saniye beklerseniz şansınız yukselir ( denendi ( Bylorda teşekkurler )
  • bu server yuzunden tekrar lineage i tozlu raflardan bulup yukledim eski ally tekrar aynen kurulur umarim...
  • arka arkaya basarak +90 oluyomuş bugün bunu orendim30 saniye olayını demek lazım aslında.hızlı hızlı basarak 1-2 tane +60-70 yaptıktan sonra teker teker basmak şansı arttırıyo.bide ben program kullanarak basıyorum scrool a tıklamamla enchant yapması arasında geçen süre 150 milisaniye.belki ondandır bilemicem arka arkaya basınca 200 scroolda rahat bi item i +60-70 yapabiliyosunuz.
  • kiz bende hepsini +30 yapmistim erdem saolsun bana +90 staff verdi ^^
    simdi onunla herkesi kesiorum erdem kiz sifreni bana bi daha versene taarruz die birisi bana +90 staff verdi seninkini koyayim yerine geldinmi sorun yasama fazla online olamioum kisisel problemler yuzunden depresyon modundayim yani :(
  • Herkese selam
    Ya ben bu kadar kişiyi göremiyom ama herkes giriyo demekki neyse eski takim nerde ??? +100 olayini fazla abartmayin zamanla basarsiniz gerçi herşeyi denedim ben ama hala devam ediyorum basmaya , pes etmek yok toplasan 5 tane 100 var ama bende , sabir işi taktik varmı derseniz daha bulamadık sadece HEİNE ye gidip 2-3 saat oturun ca 100 oluyo bide basarken arkadaşlar bahsetmiş zaten beklemek lazım biz buna '' eray '' la soğutmak dedik suya felan soktuk ama yine patliyo yani şans işte ama sabir sabir sabir....
  • beyler ben mage yim sizce dark cristal robe mi kullansam daha iyi olur yoksa magelerin en iyi armorunu mu kullansam daha iyi olur???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

beyler ben mage yim sizce dark cristal robe mi kullansam daha iyi olur yoksa magelerin en iyi armorunu mu kullansam daha iyi olur???

Setin belli bir encanth (artiya) gelince ozellikleri o kadar faydali fark edici falan olmucak
    Sen %15 c speed arttiran dark cristal robe oluyor oda 5 parca set set dfs olarakta avantajin oluyor her zamanki gibi dark cristal robe öneririm tabi bilmem bişeler anlatabildimmi
    Bu arada arkadaslar ben titanda devam ediyorum ericaya class falan denemeye gelim diyorum eriniyorum
    1 kac kez girdim bombostu Ben kale savaslari SS gordukce deli oluyorum bende kale istiyorum
    Neden turklerde bu kale savasi işi yokya alamiyoruzz Gecen haftaydi sanirim titanda 1 gittik gm nin clani full donate en fazla 3 atislarinda olduk hatta 1 atislarindas yarisi bosa gidiyor 1de ama orda bulunmak bile baska zevkti en azindan clanimizi gorduler o yeter bize yeni acilan serveri bekliyorum lucadrisin

• vallah ben sizi bilmem ama ben serverdaa +75 ten tutu +93 aralarinda ittem dagittim turk kardeslerime kupeler armorlar yani elimden geldigi kadar yardim yapiyorum :D simdi kafaya koyddumm armorlarimi 100 yapacam gercii 85 ama olsun 100 olacak hehehehehehehe server cok lag olunca ben basmiyorum lag 0 yakın olması lazım ozaman rahat 100 yaparım :D
  • morfeus kardesim kafan karismis sanırım DC robe 4 parçadan olusur... DC nin tek 4 parçalı serti zaten Robe :) Cast speed kopek gibi olsun m.atack fazla olmasa da olur diyenler Tallum Robe denesin derim -2 int +2 wit veriyo cunku...
  • Titan serverinda bir kac archera sordum hatta l2extreme sitesinde inceledigim resimlerde
    wit+4 vermişler bende verdim hp mana tcabuk dolduruyor galiba
  • Hlapex kullanarak + basan arkadaşlar dikkat etsin
    +100 den sonra arti basiyo yani +100 de durmuyo ve sonuç '' 0 '' tabiki
    actoll ve hlapex i birlikte kullananlar daha cok dikkat etmeli durduramaya bilirsiniz Uyarmadi demeyin!!!!!
    geçen gece '' eray'' kardeşimede olmuştu deneme fırsatı olmamıştı ama gözümün önünde +100 boots gitti

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

• Kanka gecmiş olsun yaw ben olsam zoruma gidere birakirdim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kanka gecmiş olsun yaw ben olsam zoruma gidere birakirdim valla

Pes etmek yok sadece bu yedek ti ustumdeki 60 kusur ama gece gece nasıl gıcık oldum

• dun gece kalamadim fazla, 90 dragonic focus um gumledi dun butun istahim kacti, ama bu gece sabahlariz artik heine de
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.