Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NEMAK

3 kısıden dayak yedık moralım cok mozuklduu buff sılenlerden nefret edıyorum bununbir caresı yokmu sıllınmemesı ıcın

Var kardeşim çaresi olmazmı hiç :
    1- Arcane Protection - Cancel resistance +30%
    2- Chant of Spirit - Cancel resistance +30%
    3- Touch of Life - Cancel Resistance +60
    bu bufflar cansel resistance veriyo.... bi de debuff resistancer verenler war.
    1- Arcane Protection - Debuff resistance +20%
    2- Assassin Servitor - Debuff Resistance +10%
    3- Chant of Spirit - Debuff resistance +20%
    4- Chant of Victory - Debuff resistance +20%
    5- Final Servitor - Debuff resistance +20%
    6- Prophecy of Fire - Debuff resistance +10%
    7- Prophecy of Water - Debuff resistance +10%
    8- Prophecy of Wind - Debuff resistance +10%
    9- Warrior Servitor - Debuff resistance +10%
    10-Wizard Servitor - Debuff resistance +10%

umarım işine yarar....

• quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

beyler biri bana ac tool için yardım etsin macro yu biri upload edebilirmi??ac tool u sitesinden indirdim ama macro lazım(+ basmak için)

pm attım...

Bu arada herkese SELAM .......................

peki bunu nasıl kullanıcam??
  • quote:

quote:

quote:

beyler biri bana ac tool için yardım etsin macro yu biri upload edebilirmi??ac tool u sitesinden indirdim ama macro lazım(+ basmak için)

pm attım...

Bu arada herkese SELAM .......................

peki bunu nasıl kullanıcam??

LOL + LOL
    Burda resimli anlatımı var www.esokak.com burdan ne kadar anlatsam boş
    hadi kolay gelsin....

• :D
  • saol :) ayrıca bu enc rateler düştümü?? daha demin +3den +4e geçirirken patladı :D
  • Evet düştü , server da baya bi değişiklik oldu zaten en büyük değişikliklerden biriside +100 lük enchent ler birde magelerin üstünlüğü , +4 te patlamasi gayet normal yada normal olarak algılaman lazım ilk gün ben +75 yapmıştım haberim bile yoktu clandan bir arkadaş sağolsun bir bow( +28 di heralde) verdi lvl ve para kastim geldim gmshop un yanına basıyorum bow a +75 oldu ben hala devam +100 yapcam göya sonra 76 da gümmm dedim noluyo bow gitti sonra dan öğrendim baya bi zorlaştırmışlar enc leri basmaya tirsiyom artik 70 i geçince öpüp başıma koyuyorum , şans işi gerçekten şans ın %95 ben hala çözemedim bu %5 lik farkı neyse server güzel herşeye rağmen.............

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

erdem CD surucum bozulmasaydı sana C3-C4-C5 alayını yollardım kanka hatta 3 gun once haberim olsaydi zimirdeydim :( LapTop da da yüklü oyun anında hallederdik :( ya ben de şans yok ya sende :(

eyywallah kardeşim...yeni geldim işten..yine içim buruk..yahuu ben bu c4'ün deee....dellendiriyolaradamı...gelmiyo indiremiyorum duruyo flashgate ,dap hepsinş kullanıyorum inmiyor kankam...galiba giremicem ben...bugün sevgi yoluna gittim öğle tatilinde ordaki CD cilere sordum adam o ne abi yeni bir program mı dedi..lineage deyince tööbeler olsun gelemiyooom

• quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

erdem CD surucum bozulmasaydı sana C3-C4-C5 alayını yollardım kanka hatta 3 gun once haberim olsaydi zimirdeydim :( LapTop da da yüklü oyun anında hallederdik :( ya ben de şans yok ya sende :(

eyywallah kardeşim...yeni geldim işten..yine içim buruk..yahuu ben bu c4'ün deee....dellendiriyolaradamı...gelmiyo indiremiyorum duruyo flashgate ,dap hepsinş kullanıyorum inmiyor kankam...galiba giremicem ben...bugün sevgi yoluna gittim öğle tatilinde ordaki CD cilere sordum adam o ne abi yeni bir program mı dedi..lineage deyince tööbeler olsun gelemiyooom

erdem fileplanet ten indir.önce fileplanet in kendi downloader ini kur,sonrasında ordan indir.weya kimi cafe lerde oynanıyo güzelyalıda oraları araştır

bu arada serveri kurdum fakat acc u girer girmez dc oluyorum.sitesinde online gösteriyo bi bilgisi olan warmı?

bende geliiym artık su servera

• Aman indirme hot kankam ay sonu icra falan gelir.. kota maf oldu senin
    orjinal al daha hesapliya gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Aman indirme hot kankam ay sonu icra falan gelir.. kota maf oldu senin

hakketten yahuu.. 4 kere 600 mb ta durdu baştan başlattım... güzelyalıdaki cafelerde varmış,c.tesi araştırayım olmazsa onlardan satın alırım..ne çileli başım varmış olmazsa birinize harddiskimi göndereyim siz yükleyiverin

• erdem atla bi otobuse gel kanka yanima PC yi de al berbaer takılalım burda :) baska turlu halledemicez senin işini :)

bu arada ya ben oyunu oynamayı unuttum ya da bu serverda cok fazla bug war .... Jevellerim +70 armorum +60 elimdeki silah +60 ama hicbir adamı kesemiyorum 4-5 saniye icinde gebertiyolar sinir oluyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 1 Kasım 2006; 22:15:53 >
  • aga bu ramm tayfasi varyaa onlarin hepsiine noobb 5 kisi oldularmii mekani kapatiyorlar vallah ben tekkim diye ezbildikleri kadar eziyorlar ama tek yakaladimmi nasil kaciyorlar belli degill oyunsdan bilee c,kardim ramm yaa beyler bunlar delikanl,i degiller teke tekte oyle bır kaciyorlarrr ben anlamadım 5 kısı 6 kısı olunca neden canavar kesilıyorlar ulan yetenegım olsaa onların hepsının acc calarım tumm ıtemlerını alırrım copee attarım sonra oyuna gırdılermı cok kottu gulerım yaaa cok gıcık oldumm
  • 2hot sen sus seni pusy pusy pusy yakında o fotolarida yayina verecem :D murky kardes hic endiselenme yine en guclu biz olcaz yine o kool smileorc v.b kisileri ezmeye gelcez tıpkı eski gunlerdeki gibi...
    tabi ben eskisi gibi sık girmeye bilirim malum okul+stja... fazla vaktim olmuyor...
    But we Come Back.... And kill all noobs :D
    ---------------------------------------------------------------------
    Ha bu arada benim siteye infinity hatirlari diye bolum accam cektigimiz butun ss leri aticam kardes baya bi resim cekmis sizde isterseniz cektiklerinizi upload edebilceksiniz.. bu proje bitsin jonjonlu bisiye benzeyecek :D
    ------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Evet düştü , server da baya bi değişiklik oldu zaten en büyük değişikliklerden biriside +100 lük enchent ler birde magelerin üstünlüğü , +4 te patlamasi gayet normal yada normal olarak algılaman lazım ilk gün ben +75 yapmıştım haberim bile yoktu clandan bir arkadaş sağolsun bir bow( +28 di heralde) verdi lvl ve para kastim geldim gmshop un yanına basıyorum bow a +75 oldu ben hala devam +100 yapcam göya sonra 76 da gümmm dedim noluyo bow gitti sonra dan öğrendim baya bi zorlaştırmışlar enc leri basmaya tirsiyom artik 70 i geçince öpüp başıma koyuyorum , şans işi gerçekten şans ın %95 ben hala çözemedim bu %5 lik farkı neyse server güzel herşeye rağmen.............

ya siz nasıl +70 basıyonuz bende her seferinde +7 de patlıyor :Sbi kere +10 yaptım +11de patladı

• quote:

quote:

hakketten yahuu.. 4 kere 600 mb ta durdu baştan başlattım... güzelyalıdaki cafelerde varmış,c.tesi araştırayım olmazsa onlardan satın alırım..ne çileli başım varmış olmazsa birinize harddiskimi göndereyim siz yükleyiverin

Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızdım biraz pek girip bakamadım buraya.Hot kardeşim sıkıntın varmış hiç haberim olmadı valla dedigim nedenden dolayı.Sana en yakın Aras kargo yu söyle bana yarın göndereyim sana DVD yi.Ve yahut evde olursan veya evde alabilecek biri varsa özelden adresi yaz yarın gönderiyorum sana.Ne diye ugraşıyorsun indirmeye .Ok bu gün bekliyorum bak adresi...

Hadi herkese kolay gelsin arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ecowayt

quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızdım biraz pek girip bakamadım buraya.Hot kardeşim sıkıntın varmış hiç haberim olmadı valla dedigim nedenden dolayı.Sana en yakın Aras kargo yu söyle bana yarın göndereyim sana DVD yi.Ve yahut evde olursan veya evde alabilecek biri varsa özelden adresi yaz yarın gönderiyorum sana.Ne diye ugraşıyorsun indirmeye .Ok bu gün bekliyorum bak adresi...

sağolasın ecocum ..çok sevinirim zahmet olmazsa gönderirsen..hafta sonu gelebilirim o zaman yanınıza...özelden adresi attım,,şimiden teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ecowayt

quote:

quote:

sağolasın ecocum ..çok sevinirim zahmet olmazsa gönderirsen..hafta sonu gelebilirim o zaman yanınıza...özelden adresi attım,,şimiden teşekkürler

Rica ederim, kardeşim yarın öglen gibi gönderirim c.tesi de elinde olur büyük ihtimalle.Artık c.tesi gecesi görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecowayt -- 2 Kasım 2006; 14:57:19 >

• ben size gonderim diyecem ama zahmetli bir is olcak...
    beyler biliyorsunuz ki turktelekom bu bağlantı tarifelerini kullanıcı adı uzerinden belirliyor(biliyorum coğu yerde bu işe yaramiyor denmis) ama yalan işe yarıyor ben bizzat kendim denedim (tabi şüpesi olan bana kullanıcı adı ve sifresini gondersin ve ertesi gun kotasina baksin :)) Peki ya kullanınca ne olcak?? mesela 1024 3 gb kotalı dsl tarifesine sahipsiniz eğer 2024 luk bir bağlantıya sahip kullanıcı adı ile girerseniz bağlantınız 2024 olacaktır...eğer 256 sınırsız bulursanız bağlantınız 256 sınırsız tarifesinde olacaktır... bu sekilde oyunu cekebilirsiniz[Denenmiştir...] bizzat kendim denedim ve ben hala bu sekilde kuallanıyorum..[Bazılarınız bu kullanici adi kac yerden ip aliyor yakalanma riskin var diyecektir.Bununda cevabını verim..[eğer turk telekom bunları kontrol etmeye calışsa işin içinden cıkamayacagınıda biliyor.. bu yuzden bu tur olaylara göz yumuluyor..] neyse gene cok konustum denemesi bedava beyler....

• quote:

Orjinalden alıntı: SweeTL4dy

ben size gonderim diyecem ama zahmetli bir is olcak...
    beyler biliyorsunuz ki turktelekom bu bağlantı tarifelerini kullanıcı adı uzerinden belirliyor(biliyorum coğu yerde bu işe yaramiyor denmis) ama yalan işe yarıyor ben bizzat kendim denedim (tabi şüpesi olan bana kullanıcı adı ve sifresini gondersin ve ertesi gun kotasina baksin :)) Peki ya kullanınca ne olcak?? mesela 1024 3 gb kotalı dsl tarifesine sahipsiniz eğer 2024 luk bir bağlantıya sahip kullanıcı adı ile girerseniz bağlantınız 2024 olacaktır...eğer 256 sınırsız bulursanız bağlantınız 256 sınırsız tarifesinde olacaktır... bu sekilde oyunu cekebilirsiniz[Denenmiştir...] bizzat kendim denedim ve ben hala bu sekilde kuallanıyorum..[Bazılarınız bu kullanici adi kac yerden ip aliyor yakalanma riskin var diyecektir.Bununda cevabını verim..[eğer turk telekom bunları kontrol etmeye calışsa işin içinden cıkamayacagınıda biliyor.. bu yuzden bu tur olaylara göz yumuluyor..] neyse gene cok konustum denemesi bedava beyler....

ewt bizde denedik oluyo arkadaşta 256 sınırsız vardı onu benim bilgisayardan kullandık

ama bişi olur die fazla acmadıktı

tt'ye

• erica serverinde necrovirus adinda biri varmiş o adam kim acaba birde turk mu ?
    tesekkurler benim onla hiç alakam yok
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.