Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kkkeeessshhhbbeerrrfooooooo kankaa sen geldin de ben gelemniyorum...virüsler yedi bitirdi beni..bende sildim herşeyi..hafta sonu başladım C4 indirmeye ama inömiyor..680 mb diyor kalıyor..4 kez denedim yapamıyorum:( bu gidişle girmem zor gibi gözüküyor..en yakını9mda gençkan var ondada sadece C5 var bulamıyoruz şimdi...bu işin sonu ne olur bilmiyorum kanka...
  • orti vallahi bende anlayamadim sen flashget gibi bişiler kullanmıyormusun ?
    bak boyutları aynı aynı dosyalar hepsini ekle flashgete ikinci link den itibaren alternatif link eklensin mi
    der yani her türlü sorun çıkmaz ah be kanki dhaa çok ekmek yemen gerekiyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

orti vallahi bende anlayamadim sen flashget gibi bişiler kullanmıyormusun ?
    bak boyutları aynı aynı dosyalar hepsini ekle flashgete ikinci link den itibaren alternatif link eklensin mi
    der yani her türlü sorun çıkmaz ah be kanki dhaa çok ekmek yemen gerekiyor :D

he wallaa iyiki yakında oturmuyon kankaa..ikide bir rahatsız ederdim seni DAP kullanıyorum...ama DAP ne yapsın garibim indiriyo güsel güsel linkte problem oluyo sabaha bi bakıyorum bütün gece 50MB indirmiş durmuş..tööbeler olsun..kotada gidiyo yabana..ama ne yapam indiricem bi şekilde..yada bulucam bir yerlerden..

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

ya arkadaslar birisi bisi yassin deli olcam paso dc oluo acc felan hallettim simdi bu cikti basima

Kardes umarım 4 rakamnini kullanmiyorsundur içinde 4 olmayacak
    bende 1-2 kac accc yede kvar yollıyım
    14 hane id
    14 hane passworld bir hesap olmasi lazim

yaw kardesim yok 4 felan onu biliom bende paso dc verio serverde su anda oynaniliomu yoksa bozuk mu server anlamadim

• beyler beyaz kaplanı fln almak için bi ticket gerekiyor o ticketi nasıl bulcam???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

beyler beyaz kaplanı fln almak için bi ticket gerekiyor o ticketi nasıl bulcam???

gorev yapcaksın

buda java serverlarda olmayan bişi :D

ama dene giran pet managerden help my sister gorevini al veya diondan help my uncle yada gludiodan help my bilmem ne alıp hemen yakında 30 yaratık olduruyosun ( tabii once 1 silah gerekli ( weapon shoptan al ) sona yaratıkları oldur 1-2 getir gotur işi var sona ticket elinde

( bu gorevleri 9 ar kez yaptim )
  • beyler ben ac tools u nerden bulurum ayrıca pet managerden görevleri aldım ve yaptım(2 tane)ama hangisinde beyaz kaplan verdiğini bulamadım ayrıca buffalo ve kokaburra çok güçsüz :S beyaz kaplan güçlümü bari???
  • yaw arkadaslar nie dc verio bu oyun deli olcam bend bi sorunmu var yoksa oyundami söleyin daha
  • quote:

beyler ben ac tools u nerden bulurum ayrıca pet managerden görevleri aldım ve yaptım(2 tane)ama hangisinde beyaz kaplan verdiğini bulamadım ayrıca buffalo ve kokaburra çok güçsüz :S beyaz kaplan güçlümü bari???

yok yaw hepsi aynı
  • hmm yani kurt hepsinden kat kat daha güçlü diyorsun peki kurta bazı şeyleri nasıl giydircem???ayrıca ac tools hakkında biri yardım etsin nerden indircem macro yu nerden bulcam???
  • 2hot im kankam erdemim( kendimi birden asik zannettim) sen bana pm den acik adresini gonder en ii si ben sana c4 u cd ye cekip gondereyim istanbuldayim ama olsun ben evine kadar gonderirim onu seve seve sana isteyen baskalri varsa onlarda gondersin adresini ama oncelik erdem de aberiniz olsun(yazik kankama ne zmndir indirmemye calisiyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

2hot im kankam erdemim( kendimi birden asik zannettim) sen bana pm den acik adresini gonder en ii si ben sana c4 u cd ye cekip gondereyim istanbuldayim ama olsun ben evine kadar gonderirim onu seve seve sana isteyen baskalri varsa onlarda gondersin adresini ama oncelik erdem de aberiniz olsun(yazik kankama ne zmndir indirmemye calisiyo)

kankaa..ne deyim wallaa içimi okudun..920MB oldu daha..açık bırakıyorum gidiyorum (DAP kullanıyorum..)
    bi geliyorum 20MB indirmiş durmuş..deli oldum resmen..hergün iş çıkışında eve gittiğimde inmiş bulucağımı zannedip seviniyorum ..ama malesef...yaa C5 olmasını beklicem..yada sanada zor olucak kanka ama adresimi vericem galiba.. kargo ücretini benim vermemi kabul etmezsen,yine C5 i beklemem gerekicek..inşallah kabul edersinçççOOOkkkk teşekkür ederim şimdiden...

• erdem aramizda 2-3 kurusun lafi olmaz ha ben odemisim ha sen odemissin ne fark eder canim sıkıldı bu lafa onu gectim bi de para yi ben odersem c5 olmasini bekleyecegini yazmissin buna daha cok iclendim

• beyler arkadaki adama gordugunuz yerde dalin ( sadece arkadakine öndeki benim )

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

erdem aramizda 2-3 kurusun lafi olmaz ha ben odemisim ha sen odemissin ne fark eder canim sıkıldı bu lafa onu gectim bi de para yi ben odersem c5 olmasini bekleyecegini yazmissin buna daha cok iclendim

aşk olsun kanka,aramızda lafı olmaz tabii..ama sadece bu şekilde benim içim daha rahat edicek demek istedim..yanlış anlama kardeşim,elimden bişey gelmediği için C5 i beklerim dedim..ne yapabilriim ki,inmiyor sakın içlenme,alınma bende üsülürüm sonraaa

erayyy::: bu arada KOOL gelmiş.... wallaa çok sevindim...en kısa zamanda gelip hasret gidermek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 1 Kasım 2006; 0:10:48 >

• ya bu dinine yandimin serverina NASIL girilecek??

A-1-sifirdan l2c4 client kurdum
    2-hostu degistirdim acc aldim,girmedi...

B-1-yine sifirdan l2c4 kurdum
    2-infinin systemc4 dosyasini ve l2font u indirdim ve yerine koydum yine olmadi.

OLMADI OLMADI OLMADI..

nedir bu yahu,su an OYNAYABILEN bir ark adim adim anlatabilir mi ne yapmak gerektigini?
  • erdem CD surucum bozulmasaydı sana C3-C4-C5 alayını yollardım kanka hatta 3 gun once haberim olsaydi zimirdeydim :( LapTop da da yüklü oyun anında hallederdik :( ya ben de şans yok ya sende :(
  • 3 kısıden dayak yedık moralım cok mozuklduu buff sılenlerden nefret edıyorum bununbir caresı yokmu sıllınmemesı ıcın neyseee sonra savas ıcın gırana gıdem dedım dann dıye bır lavukk yanında 3 kısıyle gırdıler bana dedım kesıcem bu 3 3 kısıden dayak yedım yemın ettım bırden pc basında canavar kesılddım tuslara mega hızla basmayta basladım once okcuyu yolladım bakkala gelemesı ıcın ardından mageyı kıtledım ardın dann kesstımm diyer mage kacttı okcu yazıgım duvara yapismi sekildee beni bekledıı bende yavvas yavas gittim yanoınaa onuda kesttım kacan magenın pesınw dusttum onuda kesttıkten sonra ama sıkılde degıl sopamlaa kesttım hehehe dondumm yıne mılletı kesem dıyee cok saglam gozuken noob sıkıl salladım hapısee gonderdı hemen gm benı vede bırde ark cok kufur edıyorlar ban olayı yokmu resım cekersek forumda yayınlarsakk 5 6 kısı edınce ınsanın zoruna gıdıyorr bırde burdaa herkess topluluk gezıyorr ben tek calnda onlıne kisi sayisi 4 5 kisi nekadar saglam olsamda dayanamiyorum 3 4 kisi birden dalinca hele oo noob buff silen ler o silemese varyaa onu engelemenin bir yolunu bulsammm ne okcu kese bilir nede baska birseyyy garantti veririm helle okcuu cok zorr keserr beni yani wariyorlar cok zor cunku nezamandriirr buff varken kesemiyorlar :D

• beyler biri bana ac tool için yardım etsin macro yu biri upload edebilirmi??ac tool u sitesinden indirdim ama macro lazım(+ basmak için)
  • quote:

beyler biri bana ac tool için yardım etsin macro yu biri upload edebilirmi??ac tool u sitesinden indirdim ama macro lazım(+ basmak için)

pm attım...

Bu arada herkese SELAM .......................
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.