Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eray.gns o hata yanlış hatırlamıyorsam hexid hatası

hexid hatası alırsan C:\Server\login RegisterGameServer.bat bunu çalıştır birşey yazmanı isterse 0 yada 1 yaz ondan sonra o klasörrde hexid(server 0).txt gibi bişi oluşur o dosyanın ismini hexid.txt bu şekilde değiştir C:\Server\gameserver\config buraya at :) gameserver.bat i kapatıp yenişden başlattıgında sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 29 Ekim 2006; 14:56:49 >
  • buarada gizem giricek 2hot'la merak etmeyin ben gelemedim daha
    ama kesin bu serverda kişi sınıurlaması var sabahtan beri oynayamasam bile kesiyorum siteyi..max 300 oluyo...
  • :D

gezginci sagol bugunluk yeter yordum seni :P

( dediğini yaptım 2. bi server oluştu siegehard die ilk acilan server down oldu ben gene ikisinede giremiyorum birinde ( down olanda login ekranina atiyo digerini tiklayinca ayni hata :D ))

nese biraz kendim arastırıyım :D bakalım olmadı baska server packle denerim ( panter's server pack gerçi iyiydi ama )

bu arada cok sagol hakkın odenmez
  • ya account alamadim nasi alcaz birisi bi zahmet resmli hali le atabilirmi lütfen rica ediyorum
  • O.o

hadi canım sende

http://lineage2.infoado.hu/acm/ buraya gir

login yazan yere adi

password yazan yerede şifreni

retype yazan yerede tekrari şifreyi yi yaz

registere bas

ustte kirmizi olarak You have registred login "adin ne ise".

yazınca hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ekim 2006; 16:31:04 >
  • hınaaaa bizim NBALİ ( :P ) 18 yaşında bi gençmiş zuhahahaha muhahaahhaa ben onu daha yaşlı biri sanıyodum
  • baska bisi yapmiom demi ondan sonra
  • yok sadece oyuna giriyosun
  • ufff deliricem paso dc verio
  • yaaa arkadasim nie bu dc verio sölermisin 2 saatten beri deniom yaaa kafayi yicem bak gine kizdim yaa
  • ya arkadaslar birisi bisi yassin deli olcam paso dc oluo acc felan hallettim simdi bu cikti basima
  • quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

account u bu adresten almiozmu mix.gen.tr

http://lineage2.infoado.hu/acm/
  • beyler size bir soru bende c4 clienti var şimdi kuruyorum ama update yapmadan girebilirmiyim???(update yapınca c5 oluyor)
  • ewt kardeşim

2: oyunu yukle ( c4 olani )

3:http://mni.tx.hu/system_c4.exe bu dosyayi indir

4:http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html bunuda indir

5:3. adimda indirdiğin dosyayi zipten cikart

6:bu zipten cikardigim system dosyasını ( muhtemelen masausyune gelmiştir ) program files > Line Age 2 içindeki systemle deiştir

7:L2Font-r.utx dosyasınıda Program files > Line Age 2 >systextures içine at

8:oyun oynanmaya

• hmm saol diğer mesajınıda okumuştum ama bu dosyaların ne işe yaradığını bilmiyordum saol
  • bump.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

bump.

Bune Şimdi :)
  • hop dedik aloooooo,,,,,, keshberfo gelmedi, gelecem dedi söz verdi ortalarda yok diyen maymun kafalı Erdem efendi :P kesh burda bi yere gitmedi :) sadece son 1 haftadır (malum bayram tatili) aile saadeti yaşıyodum :) annem - babam- kaynana- kayınpeder- baldız - kardeşim ve hatun Mordoğan havası aldık baya bi :) kısacası erdem efendi aynı şehirde olmamıza rağmen gene görüşemedik gene gelemedim yanına :( 1 dakka bile rahat bırakmadılar ki :P Şimdi kendi ewimdeyim, cennetime döndüm :) kafam rahat aklım selim :P az sonra 7 senedir bıkmadan usanmadan KALDIĞIM dersime gidecem kısmetse bu sene geçerim işallah :P okuldan gelince serverdayım ACC tool u çalıştırabilirsem COli de oturan bi Human- Fighter (female) Necromancer görürseniz o benim :P Nick keshberfo (bu sefer sayı vs. kasmadim :) ama k3shb3rf0 ı da almayı ihmal etmedim :P sadece 1 saat oynayabildim serverda ve itemleri +40 civarı bi şeyler yaptım :)

Bu arada birtan: game guard malesef bende calışıyo çalıştığı için acctool çalışmıyo bi ara pm den kısa bi özet geçersen bana sevinirim :) gerekirse 0 dan C4 kurarız sorun olmaz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 30 Ekim 2006; 8:42:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: F!sHeR

ya arkadaslar birisi bisi yassin deli olcam paso dc oluo acc felan hallettim simdi bu cikti basima

Kardes umarım 4 rakamnini kullanmiyorsundur içinde 4 olmayacak
    bende 1-2 kac accc yede kvar yollıyım
    14 hane id
    14 hane passworld bir hesap olmasi lazim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.