Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha tam anlamda site bitmedigi reklam yapmak istemedim af buyurun
    sitewww.esokak.com forumuna girerseniz orada var
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

GİRDİMMMM GİRDİİMMMMM ULAAAAAAANNNN RESETT ATMAK GEREKİYORMUSS ULLAAAAANNNN GİRDİMM HEHEHEHEHE RESET ATMADAN OLMADİİİ HEHEHEHEHEHHE SİNİRLENDİMM KASAYA VURDUM RESET ATTİ MAKİNEE DENEDİM OLDU HEHEHE GİRDİMM ULANN NAME TAARUZ GELİYORR ULAAAANNNNN

HERSEY İCİN SAOLUN BEYLER ONLİNE BİR ARKADAS GELDDİİ ARANİZA

Sabah sabah öldüm gülmekten, çıldırmanın eşiğine gelmiş bir insan gibi bin mesajın sonunda bunu okuyunca yarıldım... Hayırlı olsun bari.

Serverdan memnun musunuz?

• şimdilik idare ediyor ve mujde npc bufferlara danceleri ve songlarida koymuşlar
  • vay bea biz oyunu birakali kopruden baya sular akmis :) erica kapanmis diye duydum bir aralar sanırım şimdi acilmiş cok degil 1 yada 2 ay sonra tekrar gorusuruz :)
    kendinize ei bakin [DanTe]
  • ewet cıldırıyordum ama vallah arakadaslar cok ılgılendıı ustune basa basa bana ozel pm attılar anllattılar herheze hersey ıcın ty dıyım vallah cok ty:d
  • www.esokak.com usta sıten acılmıyorr :(
  • allah allah ben aciyorum ????

bide beyler serverda tyrantta oneririm 1,3 attack speed ile buyuculer bile noob kaliyo hele jewelrylerin saglamsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

www.esokak.com usta sıten acılmıyorr :(

anlık olmuştur o sorun :)
    quote:

Orjinalden alıntı: SweeTL4dy

vay bea biz oyunu birakali kopruden baya sular akmis :) erica kapanmis diye duydum bir aralar sanırım şimdi acilmiş cok degil 1 yada 2 ay sonra tekrar gorusuruz :)
    kendinize ei bakin [DanTe]

hıh bi hayırsız daha teşrif etti

• Gezgi benım itemsler 100 olmazsa zor gelirim valal macro nedir anlativer yapalim yoksa öl öl soguyorum valla
    Titan da devam ederim 78 charda var +16bow da olur yakında kendı halımızde super olacagiz
  • gezginci giriom hata verio su host nerde bulcam ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: the man

pvp serverlarina seviyorsaniz bide burayi deneyin belki hosunuza gider serverin sitesi ....lineage2rebirth.com...C5 java serveridir..ayni anda 500 kisi online olabiliyo ama ben daha 400'ü gectigini gormedim..c5 skilleri vardir ve dogru duzgun calismaktadir...town buffer bulunmaktadir(sadece prophet buffı)..dance song 4 dakika.. maxi enchant +20... %75 enc rate... subclass yok deniyorr ama destro gorunumde tazi gibi kosan bi kac sr dolaniyo sortalikta nasil yaptilar bilmiyorum...classlar arasi dengesizlik yok ama yinede en guclusu herzaman oldugu gibi necro...ole cok abarti bi tarafi yok serverin tek güzel sey c5 skilleri okadar...

ben bu server da c5 olana dek oynamiştim güzel bi server ama fazla turk bulamadim ben elemantel summonerdim pek pvp olmuyo heycan yok rebirth de
  • ya ben l2 dosyasinda bi seler sildim simdi hic girmio galiba daha oynamicam l2 ugrasmaktan biktim enistem belki yaparsa oynarim yoksa simdiden herkese bb :(
  • oyunu sil bastan yukle sona ustlerde bulunan system dosyasını indir onu program files>line age 2 içindeki systemle deiştir ve yine systexturenin içine ustte bulunan L2font dosyasini koy

sona oyuna system klasörünün içindeki L2.exeden gir

^^
  • kiz duzgun anlatsana sunuuu anlamadim bi seeeey erica artik partch lemi calisioo ?
  • yok kiz ne patchi

1:oyunu sil

2:tekrar yukle ( c4 olani )

3:http://mni.tx.hu/system_c4.exe bu dosyayi indir

4:http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html bunuda indir

5:3. adimda indirdiğin dosyayi zipten cikart

6:bu zipten cikardigim system dosyasını ( muhtemelen masausyune gelmiştir ) program files > Line Age 2 içindeki systemle deiştir

7:L2Font-r.utx dosyasınıda Program files > Line Age 2 >systextures içine at

8:oyun oynanmaya hazir

9:^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 28 Ekim 2006; 21:14:00 >

• beyler herkese selam bakıorumda eski çete toplanıoo.şimdi 2 hotın makinayı formatladım tertemiz oldu firüsten eser kalmadı emmme şöle bi sorun ortaya çıktı bende c4 yok bildiğiniz bi link war mı yada ne bilim elinde dvd ye atacak bi arkadaş warmı walla acayip hora geçer.herkese sevgiler peace!!

• kusura bakmayin ama arkadaslar bu oyun c4 mi c5 mi az cabuk cvp verirseniz iyi olur
  • Hakiki c4

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.