Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa aglarim amaaa banada yardim ediinnnn :(
  • sen bi dur ya saka saka
  • gizem naber kizz :D hos geldin gel sende gell bu topic te 11 . sf da gerekli bilgilere ulasabilirsin cnm
  • kiz iim de bi turlu yapamadim yaaa
  • gizem hoşgeldin şimdiden...daha öncede yazdım tekrar yazıyorum..pach dosyasına gerek yok...
    1). extrame vb serverların pachleri yüklşü ise giremezsin
    2).c5 yüklü ise giremezsin..tertemiz bir c4 olmalı!!!
    3).hostunu C:\WINDOWS\system32\drivers\etc burdaki host dosyasını txt formunda açıp
    içindekileri
    127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com
    bununla değiştirmelisin...ve girmeye hazırsın.....

şi,mdi benim bir sorunum var!!! ne olmuş bu servera 1000 kişi online olduğunu bilirim...ama şuanda 174 kişi online...şifremi yazıyorum "ok" diyorum ve disconnect diyor!!!! kişi sınırlaması varsa,hepimize şimdiden geçmişolsun....
    umarım sorun bendedir

• ya erdem yaptim galiba kiz simdide acc alamioruum :(
  • kiz mehmet abininki acik kalmis simdi bana su acc nasil alinir bi oretirmisinn
  • arkadaslar 29 oldum ole
  • kiz ben girdimde
    nickleriniz ne soleyin bana bi bakiim
    ^^
  • şimdi beyler bayanlar hot kardeşimin dediklerine ek olarak sunları eklemek istiyorum eger login ekranında bi sorununuz varsa oyunu silin en bastan tertemiz bi c4 yukleyin daha sonra

system dosyasınıhttp://mni.tx.hu/system_c4.exe bu sistemle deiştirin ( ilk once biyere extract yapin ( cikarin ( birazcik ziplide :P )))

daha sonra Line age systexturesehttp://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html bu dosyayı koyun

_ leri kaldirin

( forumda cok kişi login ekranından sonra oyuna girmedigi konusunda aynı fikirdeydi ve bu yolla calıştı )

ve eger oyuna giremeden gameguard hatası alıyorsanız bakın sadece hata alıyorsanız host kısmına

127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2testauthd.lineage2.com
    193.68.220.193 nprotect.lineage2.com

bunu ekleyin

şu anlık bu kadar ama bilgisayarınızda extreme yuklu ise oyuna giremezsiniz çünkü shmee ve ekibi oyun dosyalari ile oynamışlardır ( login ekranı karakterler filan ) saf c4 gerekli

şimdilik bu kadar herkesi bekleriz coliessuma gelip veya turk bayraklı bi kişi gordugunuzde ( eger cok acil bi durum yoksa size cvp vericeklerdir ) slm demeniz yeterli

ben Fluee , MuRKySouL ikisinden birindeyim ve + olayında bazı silahlar kolay basılıyo ama ozellikle hero weaponları daha zor

ve not sakın aynı anda 100 yapmaya bakmayın 50 de birakin yarin 60 yapin oburgun 65 ve 70 den sona alin elinize bi silah patlayana kadar ona basin sona patlayinca asil silaha en fazla 2 tane olmak uzere ench. basin bu sayede 92 arcarna macem var ( gerisini basmaya tırsıyorum :D )

saygılar iyi oyunlar

ve online olabildigim saatleride yaziim hafta içi 17:00 ve 20:00 arası cuma gunu saat 5 ten 9 a kadar 12 den de sabaha kadar onum cumartesi ise sabahtan itibaren saat 4,5-5 e kadar sizlerleyim şimdilik iyi geceler türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan

(oyuna giremeyen arkadaşlar pm atsın veya buraya son kez yazsın ( çünkü üstte aciklama yaptim bu girmenize yeterli olucaktır ) kesinlikle en ince ayrıntısına kadar yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 26 Ekim 2006; 23:20:45 >

• çölde ki bütün kutup ayıları neden beni kovalamayı bırakmıyorlar artık
    akşam üstü işten geldim,keyifle yemeğimi L2 oynarken yemek istedim o derece özlemiştim...
    baktım ki öğlen bize misafirler gelmiş..bilgisayarım ellenmiş..ki hepimiz en ufak değişikliği anlarız muhakkak...
    neyse birtane explorerv açtım..ana oda ne açılış sayfam::: www.k.sohpet gibi bişey..bi açıyorsun müzik çalıyor ve kızlarla sohpet edin falan filan diyor...tööbee dediiim içimden...neyse hadi dedim L2 zamanı geldi..hiç bir işlem yapmıyorum deli gibi veri geliyor...hayırdır dedim..(((10 dk öncede kredi kartı işlkemimi yapmıştım)) c ye bir girdim bi merhaba.exe yok...ne ararsan var virüs cennetine dönmüş bilgisayar...o saatten bu saattee uğraşıyorum...L2 kesinlikle açılmıyor..her exe dosyası bloke olmuş adeta...

zamanım yok anca hafta sonu format atabilicem...ooOOOOooff oooofff sinir oluyorum misafir veletlerine...

en kısa zamanda görüşmek üzere....

• bu arada eraycım süpper bi açıklama olmuş,bundan sonrada giremeyen olursa pEs yani
    umarım linkler,ben format atana kadar sağlam kalır benimde ihtiyacım olucak artık
  • kardeslerim beni salliyan yok herhaldee ben burda iyiligimiz icin calisiyorum bakin bir bot bullun kuralim otursun bize sillah basip dursun buttun herseyle ben ilgilencem soz onu dewamlı sillah basmasiş icin gereken ortami saglicam kagit vede para gibi herkeseee sillah yapalim armor bakın benım aklıma yattıyorr sadece bottu acamıyorum ben bende botta var ama beceremedım acmayıı sız accarsanız hemen balıyam
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

kardeslerim beni salliyan yok herhaldee ben burda iyiligimiz icin calisiyorum bakin bir bot bullun kuralim otursun bize sillah basip dursun buttun herseyle ben ilgilencem soz onu dewamlı sillah basmasiş icin gereken ortami saglicam kagit vede para gibi herkeseee sillah yapalim armor bakın benım aklıma yattıyorr sadece bottu acamıyorum ben bende botta var ama beceremedım acmayıı sız accarsanız hemen balıyam

nemak kardeş...şimdi sana kısaca anlatayım::::
    hertürlü walker,actool tarzı programlar kullandım zamanında...oto ench basma olayı yalnızca actool yardımı ile oluyor..walkerlar ench basamaz...yani bot açmaktan bahsetmişsin o yalnızca bize buff vermekte yardımcı olur..
    ayrıca actool kullansan bile ench rate %100 olmadığı için,sana bir yararı olmuycak senden habersiz basıcak basıcak patlıycak,tabii 100 olma ihtimalide var...ben 100 olana kadar denemesini beklerim diyorsan işte sana msn adresim: westcoast_35@hotmail.com isteyen ekleyebilir...burdan sana actool gönderrim ,nasıl olucağını anlatırım...
    walker olayına gelince..açık söyleyim bu programları kullanan hatta farklı methotlarıda keşfeden adam gezginci'dir...bize de herşeyi o öğretti...şu an için ona ulaşamıyorum..bu yüzden değişen ip numaralarından dolayı walker sokamıyorum şuanda...eskiler bilir colesyumda bizim bufferlar NPC buffer olarak kullanıyorduk clanca... neyse şu bilgisayarım düzelsin bu hafta sonu el atıcam o olaylara...görüşmek üzere...

• hee allah senden razı olsunn bak benım demek ıstedıgım su ben basmaktan sıkıldıı bot bassın ya ben basında beklerım onun o daha serı basar yorulmaz ettmezz sabah aksam bastırcam onaa basın dursun 100 olana kadar durumu sabahtan koysam aksama kadar basa +100 yaparim ıllakı bırı olucak emınım bunaa senı ekledımm msn de bana yollarsan vede anllatırsan nasıl yapıcaımı vallah cok kral olucak bırde walkerde dupe falan oluyormus okudum forumda bır yerlerde oluyorsa + yuksek olan bir sillahi varsa clanda armorlar takılar falan onları dupe yapalım olmazmı nebılıyım fıkır sadce :D
  • Wuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!! Erica Gelmiş :P Ben Tüm Dosyayi Sildim Gelmicek Die :( Şimdi Ben Nerden Bulcam Dosyayı :/ İnfty Nerden İnndirioduk?
  • Kayit ve diger bilgiler icinhttp://lineage2.infoado.hu

System dosyasi ve L2font-r.utx dosya hatasi icinhttp://lineage2.infoado.hu/forum/viewtopic.php?t=47
  • işte yeni sitesi......http://lineage2.infoado.hu/?page=home.php burdan acc alabilirsin

http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html systexturese atilacak

http://m-n-i.tx.hu/system_c4.exe

hostunuda boyle yaparsan reset att ok yapttiktan sonra bukadar elimden bukadar gelirr :D
    HOSTUNU....:
    127.0.0.1 localhost

• ya herkes oyuna girememekten sikayetci ben oyuna girip te oynayamamktan sikayetciyim pc de islemci hatasi kesin oyun tak donuyo ole ben monitore bakiyom o bana simdi geleecek simdi gelecek bi bakmisim simdi diye diye 5dk gecmis ki bu l2 de 2-3 gun yapar ahh ahh ben o 2-3 gunde ne 78 ler kasardim sonra cnm sıkılıyo character i silip bastan yenisini aciyorum bu sefer de is yerinden arayp gelllllllll diye bi inilti ile beni pc den ayiriyolar bi ara olayi abartim pc yi kucaklayip goturuyodum daliyodum oyuna ama simdi oda olmuyo yol uuzn ama araba tutacak kadar deil yukle de hic cekilmiyo o kadar yol ustune aksam eve geliyorum ablam pc basinda simdi onu da kaldiramam ayıptır bekle gece gelsin gece oluyo uyku bastırıyo direnip pc yi aciyorum mırc klavye kelebek sohbetci dostdergahi diye zirvalar aciliyo pc zaten virusten gecilmez olmus ustune diyorum gireyim su dh ye kimler var kimler yok oyunda ogrenelim girmemize deyecekmi bu kadar sıkıntıdan sonra diyim wep sayfasini tikliyorum bi bakiyorum bu sefer de karsima ana sayfa da dh yerine ozel.org diye bisi acilmis

simdi sorarim sana kanka(hot) colde kutup ayilari toplanmis seni mi kovaliyo yoksa beni kovaliyolarda sen gecerken ugradin mi

bu arada gizem benim nick s3z4r

arkadaslar 24 saat pm lere acigim eger oyunda olmadigim msj ini alrsaniz yokum demektir eger msj iniz bana ulasiyo da cvp vermiyosam ya pk yapiyorumdur ya da pc basinda deilimdir bunlarin hepsi 6-7 saatlik bi ayrilik olarak dusunulurse en az 17-18 saat online im her zmn da yardim ederim tabi edecek kadar ii bi duruma geldikten sonra yeni character 13 lvl

• heheh sevmeye başladım herkese eşit derecelerde pay biçilmiş hoş olmuş :)
    bakın size avantajlarımızı sayam :)

1- Oyun gameguard çalışmadan çalışıyo. Yani istediginiz hileyi yapabilirsiniz ;) Eğer oyuna girebildiyseniz o anda sizde gameguard çalışmıyordur.
    2- Actool Programı (yada tüm mouse record programları) patch yapmadan direk olarak çalışıyo.
    3- Bu arada herkes nerdeyse eşit güçlerde oldugu için tek vuruşta olmeyeceksiniz. ;) Genelde mage ler çok oyunda yaklaşık kolyelere her birine +20 basarsaniz mageler size işkence etmez :)
    4- Bu arada tam bugun actool programını açtım ve ikinci yapışında kolyeye +100 basti ama kupe ile hala ecebelleşiyo evde açı bıraktım :))

Şöle bir düşünün actool programını açtınız ve üzerinizde 2 milyar var; şöle bi hesap yapalım S grade armor scroll 500.000 adena eğer actool ptogramı oto ya baglarsınız sizin için 2 milyarınız la tam olarak 4000 tane S Grade armor scroll satin alacak silahiniz zaten kaynbolmuyo hep yerinde :D bide +100 oldukdan sonra koruma geliyo iteme scroll kullansanizda ne işliyo ne patliyo :D 4000 tane scrolla basar sanirim :)

Eğer silah olarak düşünüzrseniz S grade weapon scroll 5 milyon o biraz pahalıya mal oluyo :))

Yakında cheat ve bug larıda bulurum vaktim oldukça siz eglenmenizie bakın dostlarım ;)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.