Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yarın allah ızın werırse denıcem ınsallah olur gloabalı lurmustum oyunu yenıden kurcam ve denıcem bende gelıyom bekleyın(ınsallah):D nıck casper olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaHo41

burda + olayı cok dusuk çünkü + işe yaramaz
    burda silahin iyi bi SA olacak
    tattoo nu lvl 5 yapabilion ve mesala okcuysan archer edition tatto war
    100k hp 800k p attck 30k p def 15k m def lvl 10 btb lvl 3 earth lvl 2 fury lvl 5might lvl 5 shield falan olaylari degisik yane calisan kazanir sansli olan deil..... :D

ben GM shop ta tatoo bulamadım :( sen lvl5 tatoo dan bahsediyosun ?????? konuyu biraz açıp 1-2 SS koyarsan sevinirim GM shopun her yerini kurcaladım ama tatoo bulamadım.....Ya ben oyunu unuttum ya da farklı şeyler gelmiş.....Ayrıca Cloak da bulamadım.... Sorun bende miserverda mı ?
  • serverda
  • globale gelın hersey war gm shop balık avlama hayvan alma yerıwww.lineage2global.com
  • yaw can sıkıntısı ericada eski tat yok içine sıçmışlar serverin

millet bulmus bisiler keyfine bakıo full 100 lerle biz burda avucumuzu yalıoz oyunun forumunada yazınca nedense bu hepsi 100 olanların verdigi cvp hep su ''you guys dont know good buufs'' oluyo gecen adama silence yediremedik 3 kişi adamin her attiği bizde etki yapti a.q

erica eski haline dondüğünde buraya yazarsanız sevinirim
  • Valla ben foruma bişeler yazmaya calıstımmı ama ne yazımd tmada bilmiyom cok cevap verende var
    titana devam adiyom ara sira ericaa giriyorum lucadrisi bekliyoruz insallah buyuk 1 server olur gelişir
  • kanka senin yazdiklarini ben bile cözemedim dil bilimci bulmak lazim
  • Harbiden ben bile zorlaniyorum okurken düzeltmek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Ekim 2006; 17:05:17 >
  • sen tukçesini buraya yaz biz elimizden geldigince çevirelim ( millet baya dalga geçmiş ha :) )
  • abi nasıl yapcaz tatoo yu bu arada lvl 78 necro isim mrt522 clan başkanıkim donanim haberden
  • 2Hot4u ( 2Hot4u ) genelde aksamlari on oluyo hot arkadasimiz benide saat 5 ile 8 arasi on bulabilirsiniz cuma ve cumartesi ise sabaha kadar onlineyim
  • hangı serwerdasınız
  • Erica
  • ARKADASLAR BOYLE OLMUYOR 30 MİLYAR BASTTİM SİLLAHA +100 OLMADİİ BEN COK SİKİLDİMM BASMAKTAN YANİ AMELE GİBİ BASİYORUM YOK SANSIM YOK OLMADİ GM COK MALMİS YAP SUNU +20 EN SON ZZOR YAPP BARİİ OKADAR BASMAKTAN KURTULALIM YADA ARKADASLAR OYUNDAKİ MACRO CALİSİYORSA YADA BİR MACRO BULUP ADAMİ KURALIM OTURSUN SABAH AKSAM + BASSİN BAKIN YOK OLMUYORR GICIK OLDUM

ULANN YA BUNU YAPALİMMM BAKİN SUPER OLACAK + BASMAKTAN KURTULALİMM BEE

• enchant cok pahali kurarsin 5dk sonra yine bitmiş olur:)bende kac gundur giremiyorum en son +76 da patlatip ciktiydimbi seferde +100 yapmak baya bi zor ya bence yapin bi +50 sehre her geldinizde +10 basin sonrabi +10 daha basin ole yaparsiniz +100 bence, belki ilk seferde olmaz ama daha kolay skeilde olur
  • yaa ne ler denedimm cok aga en iyi sillahim +75 tii onlaa bir orc mageylee girdik birbirimize yok adam dasn yaptti resmen buttun armorlarım kupelerım +45 +50 arasidir dusun adamin herseyi +100 du bence benden sonra 4 5 kısıyıde kesttı cok rahat bende dedım epey gotturdum benden sonra gelen keser kesemedı + cok onemı var oyundaa vede bulucam bır yollunu
  • bende ordayım benı kaleden alcak olan war mı elfım
  • NE ANLAMADİM :D nerden alalim seni yaa arkadaslar bana oyundaki macro calisiyormu yoksaa bana bizim serverda calisan bir macro bulun bennn basmaktan harap oldumm bunlari size yazarken bille 5 6 ilyar para harcadimm hallla bir yerlere varamadim bittim yoruldum
  • abı benı elflerın kalesınden alın ya abı bısı daha bana ıtem cıkmıyo
  • tamam ben oyundayim adim taaruz bana pm yollaa gelip aliyim seni ok cabuk ol ama tamam bot programi bulmam lazimmm sucruları bassin diyee heheh

dewamlııı sucrull vericem +100 yapana kadar bassin dursun 5 dk bassaa 200 sucrullu ben 5 dk cok para toplarim vede cok super olurrr yanii
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.