Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslarr tamam gelelim ama pac falan yokk host dedin onu nerden indircezz bir cewap verirsen hemen oynamaya baslicam ::D
  • AZ yukarda yazılanlara okusan kardes hostda var, istersen system pacth'de var ,sorun olan dosyada var
  • yaa ustaa hangisi hosttt vallah ben anlıyamadım sen bana bır ızzah edersen cok sevınıcemm anlıyamadım bana ızzah edersen ne bulursam ıncırdım etc dosyasının ıcıne yerlesttırdım ama calısmadıı c4 yenıden yukledımmm vallah basaramadım hadııı ustaa bunu ındır buraya yukle dersen ben ancak oyle anlıyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

yaa ustaa hangisi hosttt vallah ben anlıyamadım sen bana bır ızzah edersen cok sevınıcemm anlıyamadım bana ızzah edersen ne bulursam ıncırdım etc dosyasının ıcıne yerlesttırdım ama calısmadıı c4 yenıden yukledımmm vallah basaramadım hadııı ustaa bunu ındır buraya yukle dersen ben ancak oyle anlıyorum :D

yukarda link var ben verdim 2tane
    7.5mb olan system onu rarli cikar onu oyunun icine at degiştirilsinmi der evet diyeceksin
    ufak olan utx systexturesin icine atacaksin gelene evet diceksin
  • taamam usta dedıklerını yapttım aynen ıp fallan degistirmicem dimi sistem32 isim olmıcak yanı arrtık gırddım kullanıcı adıımı yazdım sıfremıde ama yanlıs dıyar baskaa alddım yıne yazdım onda yanlıs dedı ama sıtteden Login yapinca adim falan herseyim oda gozukuyorr ama oyunaa almiyorr ?

anliyamadim
  • GEZGİNCİİİİ.....YARDIIM LAZIIMM KANKAA....YETİİŞŞŞŞ.....
  • usta bee herseyi yapttim ama bu seferdee oyuna giremiyorum acc yanlis sifre yanlis diyorr ama sıttede giriyorum var gozukuyor bana bir cagreee ulan yapamasam uyuyama sıkıntıı basar nerden gorddum bakttım forumaa alla ıstee yapamıcam sınırden geberecem
  • ANLATIYORUM...
    DAHA ÖNCE PACH YÜKLENMEMİŞ TEMİZ C4 ÜNÜ ELLEMEDEN....
    HOSTUNU....:
    127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com

BU ŞEKİLDE DEĞİŞTİR...SİTESİNDEN
    http://lineage2.infoado.hu/acm/
    BU LİNKTEN ÜYE OL VE OYUNA GİR ....
  • ustta alddim o siteden acc mi herseyi yapttim ama su hosttumu yani bu dediklerinin 127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com nerden degisicegini bilemiyorum sistem32 den mi? ama nasil yapicam anlamadimi biraz yuzsuzluk yapip gorsel ıstesem sabahtan berıı bununla ugrasıorum
  • C4 System Folder
    C5 System Folder

Yukardaki exe leri kurduktan sonra update yapmayınız :)

NOT:
    Eğer L2font-r.utx ile sorun yaşarsanız:

http://rapidshare.com/files/156602/L2Font-r.utx.html
    Bu dosyayı lineage2 klasöründeki systextures in içine atılacak

Sitesinden alıntıdır.

Benim gibi

files are corrupted!!!! please, full check.. [../SysTextures/L2Font-e.utx]

böle bi mesaj karşılaşanada lineage2 yi sil yeniden kur ama update yapma ondan sonra system klasörünü kur ondan sonra da L2Font-r.utx bu dosyayı at diyorlar

Yarın bayram bu arada herkesin bayramı kutlu olsun ::)

Bırakın oyunu bayramlaşmaya gidin biraz dünyaya açılın yahuuu :)

• senın vede buttun forrumun bayramini kutlarim nice lineageli bayramlara hehehe

ama ustaa ben onlari yapttim hepsini yerine yerlesttirdim c4 bastan kurdum ama hosttt

127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com BU HOSTT OLAYİNİ YAPAMADİM

127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com BUNU NEREYE YAPİCAM BU ANLAYAMADİM

BUNDA BANA YARDİMCİ OLURMUSUNUZ BU IPLERİ NEREYE VEDE NASİL YAZİCAM

CUNKU DEDİKLERİNİZİ YAPTTİM YUKLEDİM YERİNE YERLESTTİRDİM ACC Mİ KABUL ETTMİYOR SİFRRE YANLİS DİYORR SİTTEDEN ALDDİGİM SİFRELER DOGRRU 2 3 TANE ACC ALDDİM HİCBİRİY İLLE GİREMİYROMU

DEDİKLERİNİZİN AYNİSİNİ YAPTTİM AMA BU HARİC

127.0.0.1 localhost
    193.202.62.246 l2authd.lineage2.com BUNUN NASİL YAPİLDGİNİ BİLEMİYORUM CUNKU BUNDA YARDİMCİ OLURSANİZZ BENDE OYUNA GİRMEK LVL KASMAK PVP YAPMAK OLMEK OLDURMEK ISTERIM YARDIMCI OLURSANIZ YOKSA ESKI MIDE BULANDIRICI SERVERIME GERI DONMEK ZORUNDA KALICAM

• agalar bir cewap verin tam anlamiylaa kii bende tam yapiyim su olayiii hadi arkadaslar olmadii yapamadim su ip olayi nasil olacak :((((((
  • GİRDİMMMM GİRDİİMMMMM ULAAAAAAANNNN RESETT ATMAK GEREKİYORMUSS ULLAAAAANNNN GİRDİMM HEHEHEHEHE RESET ATMADAN OLMADİİİ HEHEHEHEHEHHE SİNİRLENDİMM KASAYA VURDUM RESET ATTİ MAKİNEE DENEDİM OLDU HEHEHE GİRDİMM ULANN NAME TAARUZ GELİYORR ULAAAANNNNN

HERSEY İCİN SAOLUN BEYLER ONLİNE BİR ARKADAS GELDDİİ ARANİZA
  • arkadaşlar bayramınız kutlu olsun...bayram tatli süresince oyunda olmaya çalışıcam..gezginci..keshberfo,eco nerdesiniz,biz 5 kişi olduk bile sizi bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

GİRDİMMMM GİRDİİMMMMM ULAAAAAAANNNN RESETT ATMAK GEREKİYORMUSS ULLAAAAANNNN GİRDİMM HEHEHEHEHE RESET ATMADAN OLMADİİİ HEHEHEHEHEHHE SİNİRLENDİMM KASAYA VURDUM RESET ATTİ MAKİNEE DENEDİM OLDU HEHEHE GİRDİMM ULANN NAME TAARUZ GELİYORR ULAAAANNNNN

HERSEY İCİN SAOLUN BEYLER ONLİNE BİR ARKADAS GELDDİİ ARANİZA

Kanka res atma olayı aklıma geldi ama yataktan kalkamadım kusura bakma
  • heykesim bayramı kutlu olsun tüm forum camiası olarak nice mutlu bayramlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

arkadaşlar bayramınız kutlu olsun...bayram tatli süresince oyunda olmaya çalışıcam..gezginci..keshberfo,eco nerdesiniz,biz 5 kişi olduk bile sizi bekliyoruz...

Kardeşim senin ve tüm müslünan aleminin bayramın kutlu olsun.Valla bayram telaşına dün DH ye hiç girmedim .Bugün gördün burayı.Valla bayram bayram nasıl geldi anlatamam.Harbi çok sevindim olaya.Meraklanmayın akşama ben de geliyorum.YAVRU ya haber verdiniz mi ben ona da haber vereyim akşama colide görüşmek üzere

• quote:

arkadaşlar bayramınız kutlu olsun...bayram tatli süresince oyunda olmaya çalışıcam..gezginci..keshberfo,eco nerdesiniz,biz 5 kişi olduk bile sizi bekliyoruz...

ula aça aça bayramda mı açıldı server :P:P:P:P mesajını aldım kanka ama anca girdim servera :P:P:P:P +100%95 fena olmamış ama +99 da kırılırsa tav olurum söliim :P:P:P mesela az önce +25 de draconic bow +0 a düştü deli oldum :P:P:P neyse bu arada dark elf mage le bow kullanmayın damage veremiyo:P:P:P bi 78 oliim tyrantima geçiim ondan sonra yaparız bi ayar servera :P:P:P bu arada tatoo kalkmış sanırım görmedim sadece dye sistem war. GM shop u beyendim fiyatlar falan güzel olmuş :P ama server açılalı kaç gün olmuş acaba ???? onu merak ettim doğrusu.....

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

ula aça aça bayramda mı açıldı server :P:P:P:P mesajını aldım kanka ama anca girdim servera :P:P:P:P +100%95 fena olmamış ama +99 da kırılırsa tav olurum söliim :P:P:P mesela az önce +25 de draconic bow +0 a düştü deli oldum :P:P:P neyse bu arada dark elf mage le bow kullanmayın damage veremiyo:P:P:P bi 78 oliim tyrantima geçiim ondan sonra yaparız bi ayar servera :P:P:P bu arada tatoo kalkmış sanırım görmedim sadece dye sistem war. GM shop u beyendim fiyatlar falan güzel olmuş :P ama server açılalı kaç gün olmuş acaba ???? onu merak ettim doğrusu.....

kardeşim..wallaa bayramö diye bende giremiyorum rahat rahat...ench olayı biraz zorlaşmış...fighterlar biraz zyıf kalıyor..mage olursun sende..hepimiz fighter görünümlü mage olduk:))
    server açılalı 4-5 gün oldu...daha oturaklı daha eş güçte adamlar olucak serverda..uçurumlar oluşmucak..eventlar sadece zevk ve kendini göstermek adına kazanılıyor...pvp ve pk pointleri en yüksek oyuncular sürekli anons ediliyor..... event systeminde +ench gelmemesi eş güçlü adamlar yaratıyor..ben beğendim yeni sistemi..ama alışmak ve olayı çözmek biraz zaman istiyor...
    birçok yeni arkadaşımız geldi....eski dostların gelmesiylede her işin üstesinden geliriz...

• burda + olayı cok dusuk çünkü + işe yaramaz
    burda silahin iyi bi SA olacak
    tattoo nu lvl 5 yapabilion ve mesala okcuysan archer edition tatto war
    100k hp 800k p attck 30k p def 15k m def lvl 10 btb lvl 3 earth lvl 2 fury lvl 5might lvl 5 shield falan olaylari degisik yane calisan kazanir sansli olan deil..... :D
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.