ıttem cıkmazz cunku direk cantana dusuyorr yerden allma yok yanii gm ler egilmemizi istememizler oyundaa birde usttunden hicbir sekilde hicbir sey dusmuyorrr o guzelligide var ama ben savas ıstıyorum kale savasi bu oyunu oynama nedenlerimden biri kale savaslari
oncelikle hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun herkese slm kartal yuvaya dondu beni eskiler tanir yeniler de zmnla ogrenir... neyse kanka topic i direk sf 11 den actim gozlerime inanamadim zten uzun zamandır n buraya ne de oyuna giremiyorum bunlari birak msn e bile giremiyorum zn olmuyo olm habere cok sevindim yaa icim icime sigmadi biraz burukluk oldu degismeleri duyunca ama olsun ona da sukur siz varsiniz ya herseywe deger o server erdem kankam bi yazini gordum orda esk dusmanlari bile gordum diye kulaklari cinlasin kool u da gordun mu neyse uzun zamandır sizden ayriyim kusuruma bakmayinhepinizi cok ozledim ama ben gene gitmek zorundayim ama bu sefer uzun sureligine deil islerimi bitireyim geri gelecem bundan sonra bi daha gitme yok zaten hep berraberiz aksama buyuk bi ihtimal oyunu yukler girerim keshberfom sen canını sıkma kanka eger sen bulamadiysan orda ne cloak vardır ne de tattoo ne yani sen bakacan da bulamayacan o gm shopla yakin iliski icine gireriz eski erica da oldugu gibi
gelisimn biraz gec oldu ama saglam olacak oyunda yeni maceralara atilmak uzere kardeslerim toplanı bi kale alalim bu sefer :D bu arada birtan nerde beyler onun yazilarini gormedim dj_genckan da yok onlarda burdan ayrılmadilar insallah
kanka,serverın eski tadı yok orası kesin..nedeni; az kişi online ve adminlerin inatçı tutumu yüzünden bütün sistem değişmiş,oranın en büyük olayı %100 ench rate olmasıydı..amaç belliydi,şimdi daha farklı malesef..ve kesinlikle geri dönüş yapmıyorlar..
neyse;ben geceleri giriyorum mümkün olduğunca...kesh geliceğini yazmış bayram üstü belki zaman bulamamıştır.. eco abimde gelicem demişti,bayram btti inşallah görüşürüz orda..yavrudan hbr yok...malesef gezginci'den de haber yok...dostları sizleri sabırla bekliyoruz.....akşama görüşmek üzere sedar...
SANA KATİLİORUM HİÇ Bİ ADMİN KONUSMUO BİZLE İMKAN OLSA PK OLCAM DA ÖLE Bİ ŞEY SÖZ KONUSU OLAMİO İŞTE
beyler erica online mi ? gerekli bilgiler icin bi link atarsaniz sevinirim.
fisher sen merak etme eski ortam bir araya gelsin gene herkes bizden kacmaya baslar bizi kesmek icin partiler bir araya gelip bizim icin collesium a gelir o zmn sadece kesersin bu arada eco hepimizin abisi de neden gelmiyo gezginci ve yavru da ayni sekilde kotu bisi olmamıstır hiç birine insallah
ısımlerınızı yazın da nasıl pm atcam
bilmiyorum farkinda misin imza da yaziyo sedar diye ayrica 2hot da solemis ben gordum 2hot4u olacak die zaten bizi buldugun zmn da dierlerini de bulmus olursun
sizi nerden bulcam ya bı yer soleyın geleyım humanım bu arada ırk deıstırdım canawar kesıyom ne kadar ex geldıgını yazmıyo bı tane kesıyom sonra bı bakıyom 23 olmusum help me pls
sana mavi gozuken yaratiklari kesmeye devam edersen sen cokk beklersin 23 te pm atmayi biliyosundur umarim onu bilmesen bile collesium a gelip turce slm vermen yeter
ya orası neresı pm atmayı da bılmıyom oyuna daha 1 kere gırmıstım o da globaldı bı de buna gırdım kesıyom 23 oldum yaratık aldım lwl 55 yazıyo bunun zewkı yok ya global bıraz daha ıı dı zorluk yok hersey hazır ben bole dusunuyorum ama yardım eden olursa 6-7 gıbı gırerım
quote:
Orjinalden alıntı: TaGaMeReNu
beyler erica online mi ? gerekli bilgiler icin bi link atarsaniz sevinirim.
ewt online bi onceki sayfada gerekli bilgiyi bulabilirsin :P
ben Fluee ( bir zamanlarin MuRKySouL'u )
7 de oyundayım
quote:
Orjinalden alıntı: mertcano123
ya orası neresı pm atmayı da bılmıyom oyuna daha 1 kere gırmıstım o da globaldı bı de buna gırdım kesıyom 23 oldum yaratık aldım lwl 55 yazıyo bunun zewkı yok ya global bıraz daha ıı dı zorluk yok hersey hazır ben bole dusunuyorum ama yardım eden olursa 6-7 gıbı gırerım
pm atmak için Örnek: "2hot4u slm oluyor..tirnak daha sonra kişinin nick name ini yazıyorsun...
oyunu öğrenmek iin ilk önce ezbere değil map ile dolaşmalısın...yer isimlerini daha sonra öğrenirsin..
biz colesyumdayız: aden'in alt kısmında yer alır...
lvl ina göre yaratık kesmelisin...örneğin: lvl40 olunca global gatekeeperdan: aden:cemetry 'e git...ordan ilerleye ilerleye forbitten gate waye git..lvl 70 e kadar seni idare eder...daha sonra tekrar adena dön.ve ketra org village ,toi10 vs gidebilirsin...78 olunca da push the cat e tekrar tıkla ki yeni sikillerin gelsin..kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDsS
fisher sen merak etme eski ortam bir araya gelsin gene herkes bizden kacmaya baslar bizi kesmek icin partiler bir araya gelip bizim icin collesium a gelir o zmn sadece kesersin bu arada eco hepimizin abisi de neden gelmiyo gezginci ve yavru da ayni sekilde kotu bisi olmamıstır hiç birine insallah
Herkese selam arkadaşlar.Malum araya bayram girdi ve yogunluktan dolayı sadece server a bi girip çıkmıştım.Kimseyi görememiştim.Ama ben de geliyorum YAVRU ya da haber verdim o da yeni bi kurulum yapması gerekiyor o da gelecek yani.Merak etmeyin eski kadroyu tekrar bir araya getirecez inşallah....
kardeslerim yaa simdi ben deliricem bug nasil birsey nerelerdee olurr icinemi giriliyorr yaa size denk gelen yerler varmi bu gelip gecicimi mesella hepmi duruyor yoksa bir anlikmi ben daha + basmiyorum +61 den yukari cikamadim 2 gundur araliksiz lvl dusuk yuksek orta carlarla basttim yok olmadi artık kafa kafa ya verelım bu ısın nasıl olacagını bullalım yanı ben bullamadım boyle oturr basmaklada olmaz cat cut patlıyor emege yazık normal x1 serverda oynasam sımdı lvl 60 olmusttum emegıme yazık vallah harap oldumm sınırlerım +95 te yanarmi bir sillah ulan 5 daha sabredemedi ulan yapacam +100
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDsS
abi ben extreme serverinda oynuyorum sizin servere gecmek istedim ama bana hiç yardim eden olmadi bu arada benim lafim size değil bilmiorum sizde mi konusmuyosunuz oyundakilerle ama konussaniz iyi olur serverde adminleri oyuncularla iyi bi bağ kurmasi lazimki server tutsun bence böle bu ara exteremede bildiğiniz gibi 3 admin var bunlardan biri benle adam gibi konus du diğerlersine 50 kere pm attim yardim etmediler bu ara da bana yardim edeniniz olursa bi msn adresi verinde özel pm atarak ben de eklerim ama özel pm atin lütfen
ben hem extreme de hem de bu server da oynuyorum bu arada dedign sey tamamen haksizlık ban hiç yardim etmediler demissin yapacaklari herseyi yapmislar yapmadiklar tek sey evine gelip oynu kendilerinin kurmasi sana host adresini vermisler orda yaziyo sende onu etc de gereken yer koyacaksın sadec sonra id ile giris yapacaksin extreme i yuklediysen bunu hayli kolaylıkla yuklemen gerekirdi yani hata tmamen sana ait
SEN YARDİM KONUSUNDA İNFİTİY Mİ DİON EXTREMEYİMİ
kiz erica geldimiii bende gelmek istioruuuumm banada patch atarmisinizzz :(