Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • necrovirus gormedim ama necro23 necrobilmemne cok gordum
    saygı bizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Kasım 2006; 22:10:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

quote:

Orjinalden alıntı: ecowayt

quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Aman indirme hot kankam ay sonu icra falan gelir.. kota maf oldu senin
    orjinal al daha hesapliya gelir

hakketten yahuu.. 4 kere 600 mb ta durdu baştan başlattım... güzelyalıdaki cafelerde varmış,c.tesi araştırayım olmazsa onlardan satın alırım..ne çileli başım varmış olmazsa birinize harddiskimi göndereyim siz yükleyiverin

Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızdım biraz pek girip bakamadım buraya.Hot kardeşim sıkıntın varmış hiç haberim olmadı valla dedigim nedenden dolayı.Sana en yakın Aras kargo yu söyle bana yarın göndereyim sana DVD yi.Ve yahut evde olursan veya evde alabilecek biri varsa özelden adresi yaz yarın gönderiyorum sana.Ne diye ugraşıyorsun indirmeye .Ok bu gün bekliyorum bak adresi...

Hadi herkese kolay gelsin arkadaşlar...

sağolasın ecocum ..çok sevinirim zahmet olmazsa gönderirsen..hafta sonu gelebilirim o zaman yanınıza...özelden adresi attım,,şimiden teşekkürler

Hot kardeşim şimdi kargodan geliyorum İsim ,soyisim ve tel istediler bir zahmet acil özele atıver bilgileri hemen göndereyim

• ecocum bütün gün hastanedeydim,bi kaç talisiz olay oldu..atlattık çok şükür..işe de gidemedim,yeni girdim eve hemen gönderdim geç olsada istediğin bilgileri..kısmetse olur artık,ilgilenmen yeter kardeşim..teşekkür ederim....
  • ip deişmiş

yani ip 195.56.77.230 hostun içine eskisini silip onun yerine bunu yazin bi problem cikarsa yazin buraya
  • erica nie girmioo ?
  • hostu deiştirmen gerekio ^^

C/windows/system32/drivers/etc/hosts notepad ile acip

yani eski yazdiginiz seyi silip yerine

127.0.0.1 localhost
    195.56.77.230 l2authd.lineage2.com
    193.68.220.193 nprotect.lineage2.com

şunu ekleyin girer ( bendede girmiyodu )
  • arkadaşlar giremiyorum diye kuduruyorum zannetmeyin deliriyorum
    anlatın biraz bana yahu...hayal edeyim bare nedir online sayısı,zevkli olmaya başladı mı? düşman kazandık mı..savaşlar pvp ler be alemde..son durum nediirrr
  • valla kanka aynı gibi yalnız son zamanlar adam kesmek dahada zevk verio ve millet coliye toplanmaya başladı ve bugun gorduğum bişeyi paylaşıyım titan'ın biri bowla 45 k p attacka sahipti aklim kaydi bana ortalama 4 k olmak uzere dmglerle vurdu nedir ne deildir anlamadım ama ss aldim :D ( ne olur ne olmaz ) nese ben su aralar tyrantçiğimin ust baş düzeceğim daha hoşuma gitti valla millet her geçen gun guçleniyo KOOL bile +100 weapon a sahip :D :P

durumlar bole geri kalan herşey aynı bufflar beleş oldu dance filanda var beleş ( bunu biliyo olman lazimdi ) vs. vs.
  • beyler ben bugun sabag ramm lavugu varyaa beni kestti basttim kufuru ama durmadan picc hileleli kestti gm de bizimi iziliyormus ne yapiyormus bizim birbirimize girdigimizi gorunce once beni oldurdu sonra habise yoladi sonrada ramm oldurdu bu arada ramm heroo beni keserek oldu noob istte ondan sonra o habiste ramm hic ama hic olmeden 5 dk boyuncaa deli gibi kesttim ve gm kakmak mecburi yaptti kurtuşus yok yani ve once ben girdigim icin ben cikttim ve cikttigim yerdee bir ton adam afk dururmuyum hepsini kesttim sonuncudaa vurmasaydim ama vurdum yine habisee ve ramm sallagida ona vurmusss vee 5 dk boyunca yine olumune mokoko olduu ramm ama yok boylee bır zevkk ramm tam bır noob tur bu kesın 1 5 dk ıcın daha neler vermezdım sexten bılee daha zevklı hehehehe

• peki sadece sunu merak ediyorum bu serverda girergirmez enchant rate +100 %95 diyorama yalan sanırım ben daha 80 i gecemedim... aralıksız bastım,ara vererek bastım bu nasıl %95 tir anlayamadımbiri bana izah edebilirmi?
  • bizde çözemedik ama ortak karar %30 larda bişey olduğu kanısında
  • ben +90 silah armorlar +55 jeveller +50 civariydı bıraktığımda..kuzu kuzu beni bekliyorlarsa hala tabii
    silahı herçeşit olayı deneyerek yapmaya çalıştım başlarda olmadı..sabaha karşı yada kişi sayısı az iken lag olayı olmuyor..kesinlikle denk gelmişte olabilir ama laagsız az kişi online iken şansın daha fazla gibi geldi bana..yinede elle tutulur bir açıklama yapamıyorum tabii..
  • Bu arada AC tool u burda patlama olasılığından dolayı kullanmak istemiyosanız bu program isinizi görür sanırım
    sadece mousla sag tus basmanız yeterli scrool a.itemi secme olayını ve enchantlemesini kendisi yapıyo.yani 3 iş yapmak yerine sadece scrool u active etmek yeterli.ayrıca aldığınız sayıda item i bi anda trader dan almanızda mümkün.Mesela 100 tane enchant scrool aldınız tek bi seferde.ikinci kez aynı sayıda scroolu bu programla bi saniyede alabilirsiniz.

kısaca programın olayı sizin oyundaki tüm yaptıklarınız (npc den item almak,buff almak,yürümek,oturmak-kalkmak,target,kullandığınız skiller vs vs.) kod olarak servera yollanıyo.bu program sizin yolladığınız kodları deşifre edip onları tekrar yollama yada otomatikyollama imkanı veriyo.

mesela siz enchant scroola tıkladıktan sonra çıkan listeden enchantlemek istediğiniz itemi seçtiğinizde,her item için sabit bir kod kullanılıyo.bu programla o kodu sürekli olarak servera yollama imkanınız oluyo.ve siz enchant scrool u active ettiğiniz anda sürekli yollanan kodlar sayesinde otomatik olarak item seçiliyo ve enchant işlemi yapılıyo

>>>Download Link<<<

1)içindeki dosyaları lineage II/system in içine atın.
    2)önce hLaPEx.exe yi ardından oyunu açın.

1)

hLaPEx i çalıştırdıktan sonra oyunu açıp acc tu girdikten sonra oyuna giriyosunuz.resimdeki kırmızı kutuların içindeki kısımlar bu şekilde ise (IP ve Port serverdan servera değişir) program çalışıyo demektir.

2)

herhangi bi işlem yapmadan önce (enchant,traderdan item alma vs vs) Capture tuşuna basıyosunuz.bu sayede yaptığınız bütün herşey kaydediliyo.item aldığınızda,aldığınız item-adedi-hangi traderdan aldığınız "RequestBuyItem" başlığı altında toplanıyo.sniff sekmesinin altındaki başlıklarda turuncu olanlar sizin için önemli olan kısımlar."RequetBuyItem" ı tıkladıktan sonra "Copy to 'SEND'" i tıklıyosunuz ve 3. resime yönlendiriyo sizi.

3)

"RequetBuyItem" ı tıkladıktan sonra "Copy to 'SEND'" dediğinizde bu pencereye ynlendiriliyosunuz.burası son nokta.eğer SEND derseniz alışveriş yaptığınız trader dan otomatik olarak bir önceki alışverişiniz kadar item alırsınız 1 saniyede.AUTO tuşu bu kodları her 1 saniyede otomatik olarak servera yollar.charda alabildiği kadar scrool alır traderdan.Alışveriş yaparken sadece SEND demeniz daha iyi olur.AUTO yapmayın

4)

Buda enchant olayı için.capture açıkken oyunda istediğiniz bi item i enchantliyosunuz.ardından programa döndüğünüzde resimdeki gibi "RequestEnchantItem" başlığı çıkıyo sniffer sekmesinin altında.2 deki gibi bu başlığa tıkladıktan sonra Copy to SEND diyosunuz ve sizi yine başka bi yere yönlendiriyo.

5)

RequestEnchantItem başlığını seçip Copy to SEND dedikten sonra açılan bu pencereden AUTO yu tıklayarak inventoryden sadece tek tıklamayla seçtiğiniz item i enchantliyosunuz.Siz sadece scrool u aktif edin.item i seçme ve enchantleme içini program otomatik hallediyo

NOT:Kaydetmek istediğiniz işlemleri yaptıktan sonra (traderdan alış-veriş yapmak,item enchantlemek vs vs.) capture i kapatırsanız sniffer sekmesi altındaki kaydedilen işlemlerden istediğinize daha rahat ulaşırsınız.Çünkü program sadece sizin haraketlerinizi değil,etrafınızdaki diğer playerların haraketlerinide kaydediyo.Böyle oluncada sniffer in altında binlerce başlık oluşuyo otomatik olarak.Ortalık karman çorman bi hale geliyo

Umarım işinize yarar,umarım anlatabilmişimdir programın olayını.Güle güle kullanın.bu programı daha önceden bu forumda paylaşan CyberAngel_II arkadasada teşekkürler

• arkadaş banlanmıştı ( cyberangel_II )

resimli filan iyi olmuş uğraşmışsın eline sağlık

Bylordada teşekkurler
  • arkadaslar brn brogrami ativite edemedim ıp falan sanirim onu nasil duzenlizezz birde gercii +basmaya ihtiyacim yokta ama olsun dc set yapicamm o daha hizli ama armor bakimindan cok dusuk vallah pvp serverlerindee degisiyorrr setler okcugeldimi major mage geldimi dc giymen sart :D

bende ilk zamanlarda +100 olmaz diyordummm soylee 20 milyar falan harciyinca basliyorlar +100 olmaya birde sillah haric takilarda vede armorlarda fazla fark ettmiyor +90 yapsanizz yeterliii bencee
  • quote:

Orjinalden alıntı: NEMAK

arkadaslar brn brogrami ativite edemedim ıp falan sanirim onu nasil duzenlizezz birde gercii +basmaya ihtiyacim yokta ama olsun dc set yapicamm o daha hizli ama armor bakimindan cok dusuk vallah pvp serverlerindee degisiyorrr setler okcugeldimi major mage geldimi dc giymen sart :D

bende ilk zamanlarda +100 olmaz diyordummm soylee 20 milyar falan harciyinca basliyorlar +100 olmaya birde sillah haric takilarda vede armorlarda fazla fark ettmiyor +90 yapsanizz yeterliii bencee

20 milyar mı?bende hep +4 den +5 e yada +5 den +6 ya geçerken patlıyor1 milyar para harcadım bunun için ve hiç birşey değişmedi en fazla +15 yaptım sonra yine patladıayrıca küpelere yüzüklere nasıl + basılıyor???

• İP yine değişti yeni ip
    193.202.63.77 l2authd.lineage2.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

İP yine değişti yeni ip

ewt anlamıştım zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

İP yine değişti yeni ip

ya bu serverin IP si neden günaşırı değiştiriliyo veya değişiyoyeniyim bilmiyorum eskidende bu şekilde sürekli IP değişiyomuydu?sıkıldım IP değiştirmekten...
  • YOK YAWS ÇALIŞMAYAN 2 SERVER VARDI ONU DUZELTMEK İÇİN DEİŞTİRİOLARDI ŞİMDİ ÇALIŞIOLAR SİTESİNDEDE YAZIO ZATEN LAST İP DİE :D
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.