Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • girmio bende şuan oyuna herşeyi yaptım id şifre yazıyom logine basıyom disconnected.... yazıyo atıyo oyundan
  • l2 nin kendi outo patchini yapıpta mı giriyoz yoksa yapmadan giriliyomu bide host falan varmı?
  • alla alla bende de vermeye başladı o hatayı
    ben normalde girdim oyuna system i felan yeniden indirdim bi daha giremiom
  • off ya herbi sinirlendim neden girmiyo abi ya onceden giriyodu simdi girmio ne sorun var anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

onca emek sadece 2 saat dayandi bi girdim ne var ne yok supurmuşler ben bu insanları cidden anlayamıyorum toplasan 2k adena bile yok ve bi mobdan ( en dandik mobdan 20k-30 adena dusuyor ( başlangıc vilagelerdeki moblar ))

zevkine topluolar.... ipnelik olsun die

• ÇÖZDÜMMMMMM
    benden başka bu sorunu yaşayan varsa şunu yapsın
    C/windows/system32/drivers/etc/hosts buraya girip en alta

193.202.63.77 l2authd.lineage2.com

bunu yazsın proplem is finished :D:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

ÇÖZDÜMMMMMM
    benden başka bu sorunu yaşayan varsa şunu yapsın
    C/windows/system32/drivers/etc/hosts buraya girip en alta

193.202.63.77 l2authd.lineage2.com

bunu yazsın proplem is finished :D:D:D:D

ciddi olamassın

•  İnfinity-Erica:bu server bizim!!

morfi nasil erica bole olsa oynarsın di mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

2: oyunu yukle ( c4 olani )

3:http://mni.tx.hu/system_c4.exe bu dosyayi indir

4:http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.com/files/156602/L2Font-r.utx.html bunuda indir

5:3. adimda indirdiğin dosyayi zipten cikart

6:bu zipten cikardigim system dosyasını ( muhtemelen masausyune gelmiştir ) program files > Line Age 2 içindeki systemle deiştir

7:L2Font-r.utx dosyasınıda Program files > Line Age 2 >systextures içine at

8:oyun oynanmaya

ya ben su rapid dekini alamadım 45 gun indirme yok diyor baska bir siteden link wereblimisiniz?????

• quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

keshberfo, etrafta hıc bır npc veya mob gorememıssen bunun anlamı npc serverın o anda kapalı olmasıdır test asamasında bu tıp seyler olur zaten onun ıcın 2 hafta boyunca test asamasındayız.

Test = sorunların ıncelenıp halledıldıgı zaman aralıgı

sense burada npc goremedım mob goremedım demıssın sımdı buradan ne anlamalıyız sence ?

senın test surecı kelımelerının anlamını bılmedıgını mı yoksa mıx sunucusunun kotu oldugunu mu ?

İsim ve soyadı bılgılerını almamız konusunz gelınce hala daha buradamısınız yada nıye takıldınız bu kadar anlamak mumkun degıl,

Farklı bır baslıkta tum teorılerınızı curuttugum ve guvenlı degıl tezlerınıze de acıklık getırdıgım halde hala daha ısrar etmektekı amacınız veya dayanagınız ne bunu anlayamıyorum.

Varsa bızım aldıgımız ısım soyadı ve dogum tarıhı bılgılerı ıle sızın genıs fantazılerınızdekı gıbı yenı bır nufus kagıdı veya kredı kartı cıkartmayı veya haydı onları gectım oyunculardan aldıgımız bu 3 krıter ıle o kısının adresını dahı bulmayı basarabılecek bırısı var ıse buradan acıklamasını yapıyorum Tum mix hizmetlerinde zorunlu olan TC Kımlık sıstemını derhal iptal edecegım.

Yeterkı bu baslık altına bır mesaj atsın ve ben ısım soyadı ve dogum tarıhı ıle yukardakı ıslerı yapabılırım ve su sekılde yaparım desın.

Daha Mix ismini en fazla 1 2 hafta once duymus kısıler bizim uzerınde yıllardır calıstıgımız karmasık hıyerarsık yapıları olan guvenlık sıstemlerı hakkında bılıp bılmeden bol kepceden guvenlıdır guvenlı degıldır seklınde yorum yaptıgında kendı bılgısızlıklerını baska ınsanlarada yaymaktan baska bır sey yapmadıklarını da anlayamıyorlar bu sekılde bır seyler ortaya atarak yuceldıklerını falan zannedıyorlar herhalde ?

Dedıgım gıbı buyrun yukarda rıca ettıgım seyı yapabılecek bır kısı varsa tum guvenlık sıstemlerımızı derhal ıptal edecegım bır daha acmamacasına bu kadar guvenıyorum yaptıgımız ıse.

İyi oyunlar

Adama test et diyon adamlarin login logout yapmasımı test bi yaratık oldurmeden npc ye biler doknumadan test sen de mükkemmelsin aferin sana,

Sen neyi çürüttün onu anlamadım boş boş konuştun durdun neyi çürütüyon onu anlamadım, daha t.c kimlik no sunun özel olma niteliği kavrayamamış bir kaç kişi yok biz üyelerimiz kalite li olur diye tc kimlik numarası koayalım biz büyüyüz bize de bu yakıkış diyen bir kaç paralı insancıklar,

Sen oturda şöle etrafındakilere sor senin t.c kimlik numaran ile senin adresibilgilerine ulaşılabilinirmi, Diye onlar sana cevabını verecek ama en aşağı 10 kişi ye sorki farklı insan kesimlerinden, ozaman anlarsın. Önce araştır ondan sonra konuş. Bunun sorusunu bana sorma sana hayat dersi verecek değilim.

Ister 1 ister 20 kişi olun. Ben tek başıma açsam, dünya genelinde free server larda yarışırım bunu bilen arkadaşlarımda biliyor,

İster güvenilir ol ister olma bunu kararını vermiyoruz. Sen güvenilir ol yada olma bilmem gereken şeyler bu devirde insan babasına bile güvenmiyo Ülkeler birbirini tanımıyo. Bu kadar üye yok senin güvenilirsin yok senin diğer site yöneticelerin yok sitenin bulunduğu yabancı host sahipleri (bana tekil gibi konuşma) bunları kimse düşünmek zorunda degil. 1 yıl için 6 bin küsür üye kayıdını kayde değer zannediyorsan o zaman sen kendi çapınızda kalın :)

Bana yine aynı şeyleri yazdırıp duruyorsun. Aynı yazılarını görmekten sıkıldım

Bir kaç cümlenin arkasında aynı şeyleri tekrarlayacaksan hiç konuşma daha iyi.

Sana örnekle sölüyorum;
    Eğer Sen kendi sütünü en temiz süt sanıyorsan sen onu kaynatmadan içmeye devam et.

Bu yazılardan sonra bile yazabileceğin kelimeler sadece "fantazi" deyip duracagini tahmin edebiliyorum.

Daha beter mix.gen.tr diplere çekmek istemiyorsan. Kendince savunma diye saydıgın buy sayıklamayı kapamanı öneririm.

baba sana bisi deyimmi helal olsun bukadar saol bizim adımızdanda konustun .. ya baba sen benim t.c kimlik nomu ne yapacan tamam analadık sen bi üyeninin 2 üyelik birden alabilmesini istemiosun ama sunuda bil ben sahsen kimlik bilgilerimi yayıla yayıla size veremem heminde sizin güvenilir oldugunuzu kim sölüyor babamın olumusunki size güvenelim ..

• exiz hocam o konu geceli baya oldu yaw

kajmeran kardeşim buyur

http://lineage2.infoado.hu/request.php?12
  • Eray oynarım ole olsun
    +14 bowum patladi efkarliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Eray oynarım ole olsun
    +14 bowum patladi efkarliyim

deme yaw üzüldüm şimdi

ama zorlarsan olcaa budur ben 4 basamiorum extremede sen 14 basmisin dahada basmaya yelteniyosun

• İnsan oglu gözü doymuyor 15 olsun dedik ezik olduk kaldik 3900 p atk goruyordum be
  • valla extremede enchant benden uzak olsun yedi bitirdi beni ömrümü kuruttu 1,5kkk para eridi gitti elimde 1 tane 4 olmadi

• 1.5kkk basana kadar gider satin alirdin zaten ben daha basmam o patlama korkusunu yaşıyamam satin alirim

• yaw arkadaş topic acmisti +15 garanti filan die bi bo..n garanti olduğu yok sirf bu yüzden gitttim 3 saat ketrada kastim o yazilari filan yazdim yok yok yok +4 olmadı a.q

• ben kain de kastım yaf erica fazla şişirilmiş gibi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

morfi nasil erica bole olsa oynarsın di mi ??

Bu nedir eraycm ? Extrme mi? 65k tallum blade atack kac

• kendi serverim skillerde hos valla attacki bilmem ama baiumu 5 saniyeye kesiyoorum
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.