Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt gördüm ama fazla kişi diiller ezilirler burda va şakaydı dostum bende sizin kadar sevindim kale almanıza
  • BENCEDE OLE AMA KSIKANDIYSAN AC Bİ CLAN SANADA GODDARDI ALALIM ALIRMIYIZ BILMEM :d AMA EN AZINDAN GLUDİO YU ALİRİZ :d

• SAOL KARDESIM TAKILIYORUM ALINMA
  • Erica manyadı Modlara vuruyon,onlar sana vuruyo ama tık yok.Hiç zarar yok.Bide moblara vurunca olduğun yere çakılıp kalıyon
  • walla bende öle bi sorun yok takır takır wuruom istediim yere de gidiom keserken wur kaç falan yapıom rahat ama item işine gıcık oldum ya silah kasmaya çalışıom şu anda sadece diğerleriyle uğraşmıom armor takı falan ama silah ta kasamıom doru düzgün +45 te kaldı ya + basma işini nasıl yapıosunuz annatsanıza biraz ben 3 tane silah aldım sırayla basıom ama olmuo ya 15-20 arası biri gidio 30-40 arası diğeri gidio

• kARddes waLLA benm FULL +65 SET WAR + JEWELRY SET DE OYLE Bİ TEK WEAPON +75 :P
  • heuehueheuheuhe +90 sen ezik kalmısın perfec
  • yaff erica down herkes burda :D
  • EHEHEHEHEHE ISTERSE +100 FUL SET OLSUN CANCELI ATTIKDAN SONRA IŞE YARAMIO :D ONLY CCANCEL
  • +100 noobs :P
  • erica geldi
  • s.a ark larr kaleniz hayırlı olsun ben taaruz gezginci yaa benim adam banlandii ulann yeni adam accam clan baskanlarini kesmıcemm vallah yaa nekadar aso adam varsa hepsını kesttım ne olduuu all sana ıste ban yok gezoo ben bundan sonra efendı bır hayat surcemm kendı basıma gezıcem serverda bug falan arıcamm lıneagenın anlamını bulmaya calıscam yanı kavga dovuss bırakcam arttık ama o ramm yokmu onu yıne kesıcemm kacarı yokk :D

• taaruz üzülmene gerek yok :) artik hersey sifirlandi gibi bişe oldu
    server da anormal bi durum oluşunca serveri geri ye almak zorunda kaldilar
    bu geri almadan dolayi server ratelerini de değiştirdi :D
    +50 ye kadar patlamiyo +200 de max oldu +50 den sonrasi %95 riski var :D
    gir oyuna ac actool yada hlapex i birak yarim saat te 100 bassin :) eski haline geri dönebilirsin merak etme :)
    bu arada +200 cok fazla deyip canınızı sıkmayın +200 kimsede yok :D cogu 100 u gecememis oyuncular :D +100 le bile cok rahat olursunuz merak etmeyin :)
    bi ara Çok buyuk bi süprizim olcak :D
  • ya beyler ben login olamiyorum
    serwer down gorunuyo ama
    sitede online diyoo

+ basmam lasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran__06 -- 22 Kasım 2006; 22:00:16 >

• suan server online ama deli gibi lag war
  • Benim oynadığım bi server vardı hani dragon 15x o server'ın kurucusuyla konuşuldu 2haftalığına filan lineage FBI tarafından kapatılmış... Gelcekmişş diolar ama hadi hayırlısı :P
  •  İnfinity-Erica:bu server bizim!!

ya bu hatayı weriyo napsam işe yaramadı oyunu yeniden yukledim olmadı host yeniden
    yazdım oda olmadı hep bu hatayı weriyo

• suan kapalı galbaha oyuna login olamiyom oyundaki nickim:HuNNy gören vardir:)
  • Beyler bende gelicem ama bu serverde hangi adamlar daha iyi. Ben spellhowler leri çok seviyorum. Birde tavsiye ettiğiniz adamın dye lerinide verirseniz sevinirim.
    Çok şey istedim dimi
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.