Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunalıma girdim resmen...oofff kii offf...yahuu colesyumun çimleriyle kucaklaşmaya hatta hiçbir zaman "turn the village" yapmamaya razıyım...keshberfo,gezginci,eray,titan,osman,yavru,eco,murder, ben sizi istiyorum yawww..oooffff ooffff offff oofff ...sıkıldım uleyynnn...varsin butun erica bize dusman olsun kac yazar...ben ozledim bu ortamiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 1 Aralık 2006; 23:45:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

Bunalıma girdim resmen...oofff kii offf...yahuu colesyumun çimleriyle kucaklaşmaya hatta hiçbir zaman "turn the village" yapmamaya razıyım...keshberfo,gezginci,eray,titan,osman,yavru,eco,murder, ben sizi istiyorum yawww..oooffff ooffff offff oofff ...sıkıldım uleyynnn...varsin butun erica bize dusman olsun kac yazar...ben ozledim bu ortamiiiii

Erdem kardeşim nerelerdesin sen.Bak gezginci falan hep oyundalar,ben de fırsat buldukça giriyorum ama dün çok lag vardı oynayamadım dogru düzgün.Hadi gelde yavaş yavaş tamamlayalım teşkilatı.

• quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

Bunalıma girdim resmen...oofff kii offf...yahuu colesyumun çimleriyle kucaklaşmaya hatta hiçbir zaman "turn the village" yapmamaya razıyım...keshberfo,gezginci,eray,titan,osman,yavru,eco,murder, ben sizi istiyorum yawww..oooffff ooffff offff oofff ...sıkıldım uleyynnn...varsin butun erica bize dusman olsun kac yazar...ben ozledim bu ortamiiiii

evet yaa kanki nerdesin sen :) oldun mu kaşldin mi bi rapor :D bak yine tam kıvamına getirdim ericayi :D :D
    bi sen eksiksin :) ya bize boel şeyler :)

• ya arkadaslar size bisey sorcam ya ben bu infinity enrica ya yeni girdim de adam takılıyo arasıra yürümüyo

bi baska seyde yaaaa bu serwer da beni hic rahat bırakmıyolar yaaaa adamlar hep öldürüyo ya 5 dk ayakda dursam kendi rekorumu kırcammmm
  • %100 +1000 server hangisiydi?(veya açılıcaksa bile hangi isimle açılıcaktı?)
    Geçen bi arkadaş bahsetmişti ama unuttum malesefBilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 2 Aralık 2006; 20:26:30 >
  • yakında açılacak c5 olucak ve adı ya erica olucak yada bilmiyoorum :D

hatta su an 2 erica var ama bir tanesi down

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Aralık 2006; 22:46:41 >
  • 2 hot la beraberiz şu an eco abinin önderiği dvd yi yeni taktık pc ye ama malesefki dvd de sorun war okumyo deli etti bizi walla.eh artıkın kısmet c 5 olunca gelecez servera sevgilerle sizi ço0k özledik haberiniz olsun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

2 hot la beraberiz şu an eco abinin önderiği dvd yi yeni taktık pc ye ama malesefki dvd de sorun war okumyo deli etti bizi walla.eh artıkın kısmet c 5 olunca gelecez servera sevgilerle sizi ço0k özledik haberiniz olsun :)

Benim gönderdigim dvd de bir problem yoktur inşallah..Gerçi ben kontrol etmiştim ama...Başka dvd cd sini denediniz mi okuyor mu?Orjinal filim falan deneyin bi eger okursa dvd rom un driver ını update edin internetten..

Valla biz de sizi özledik ve bir an önce yanımızda görmek istiyoruz...
  • Ya lanet ediyorum bu C serilerinden bi düzen kuramadılar gittim ya. Hergün yeni bişi

• serwer down
  • su an acık
    lintkten devamli bakabilirsin
    http://lineage2.infoado.hu/news.php
  • bu server hala acıkmı? ben lineage top200 den buldum baglana bılmek ıcın butun ayarlarım dogru fakat auto account calısmıyor.arastırırkende bu forumda gordum bı kac acc alımı ıcın lınk verılmıs ama onlarda calısmıyor ve bu forumdan cok oynuyan var bu serverde bu yuzden bende katılmak ıstıyorum bana yardımcı olabılecek varsa sevırnırım sımdıden tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenshin06 -- 5 Aralık 2006; 5:11:16 >
  • auto acc kalkti galbaha simdi nasil aliniyo bilmiyom:)
  • serwer a noldu...girmiooo
  • harbi servera ne oldu sitede down olmus kapandimi yoksa
  • cidden server güm heralde sitesine de girmiyo şans yok bende +130 bow yapmıştık dün gece daha deneyemedim bile
  • Server gelmiş galiba

http://lineage2.infoado.hu/news.php

Savunun ben geliyorum..

• auto acc calısmıyor bende calısan bırı varsa benım adıma bı accalıp bana pm den ıletırse sevınırım tsk ederım
  • gonderdim :D
  • serwer tıkırtıkır calısyo...iş yerine bile pc yi götürdüm sırf line için ..FOR LİNE:
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.