Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forum icinde konu cok dagılmis durumda tam olarak toplu halde ne yapilmasi gerektigini tekrardan yazabilirmisiniz ozellikle etcnin son halini
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10516523/mpage_1/key_serverina%2Cgirmek/tm.htm

ama linklerde yfak deişiklikler var kısa zamanda upload ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 10 Ocak 2007; 23:57:35 >
  • ARkadaslar infinity kapalı,Es-l2de devam ediyorum serverla ilgili bilgi forumda war...nick HanGManTRR geceleri surekli onlinenim,yeniyim ama ulasirsaniz yardimci olabilirm...OFFF OfFFf bendeki eski takimi yeniden kurabilme çabasi ama biraz zor gorunuo neyse gorusruz umarim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman-lı2

ARkadaslar infinity kapalı,Es-l2de devam ediyorum serverla ilgili bilgi forumda war...nick HanGManTRR geceleri surekli onlinenim,yeniyim ama ulasirsaniz yardimci olabilirm...OFFF OfFFf bendeki eski takimi yeniden kurabilme çabasi ama biraz zor gorunuo neyse gorusruz umarim..

osmanım, galaksinin en iyi veterineri bakıyorum finaller bitmiş gelmişsin yurda...uzun zamandır işler nedeniyle oynamıyorum L2.. ama geceleri 1-2 saatte olsa girmek isterim ...

şöyle bir sorun varki ayarlarından tut,acc almayı bile unutmuşum...bende şuan C5 yüklü...ekran kartımda bile sorun olabilir uzun zanadır kullanmıyorum

senin olduğun server nedir ne değildir..farzet ki ben bir noob um neler yapacağımı bi hatırlatın yahuu....

• Sadicim sen gel yeter..Senn nooblugun yeter alayi fis bunlarin ama rateler biraz dusuk onuda birlik olursak hallederiz..Bu arada baska yasayan varmi acaba??
  • ben varim MUHAHAAHAHAHAHAA... hatırladınız mı gençlikk.. ben artık official serverdayim... aranızda orda olan varsa birlik olalim franzdayim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 4 Şubat 2007; 20:10:42 >
  • Ben de burdayım osman.Ama valla kadro dagıldıktan sonra girmez oldum oyuna.Bi ara hero online takıldım 1-2 hafta o da sarmadı.Bu aralar monitör le kesişiyoruz sadece aramızda büyük bir aşk dogacak gibi görünüyo
  • ben saten burdayım ahh ben bu topicin benim için yeri büyük geçen oturdum en bastan inceledim ne anilardi be servera ilk girdiğim anı hatirliyorum tam evente denk gelmişti diondaydim tam gk dan aşa dogru inerken sagda türk bayraklı xX2HoT4uXx 'yu gordum 3 kişi fistlerle adama dalmişti adam banamisin demiordu tabii ben o aralar class deişimi için yer arıom dün gübü hatırlıyorum hota sormustm bana kediden deişiceğimi soyledi......................... of of anlatsam roman olur yaw

• buralrda gezginci deyen bir arkadas varmis nerde o :))) ben KASTİEN yillarindan redcluper bilmem hatirlarmisin
  • bunun sitesini yazablirmisiniz

• artik bole bi server yok

• sende mi kastien yetimlerindensin ben sahsen oyleyim
  • yanlis anlamamisindir insallah yani extreme kapandiktan sonra bir cok player server server gezmeye basladi bende dahil onu anlatmak istemistim ama biraz argo olmus :))
  • hort
  • Dostlar offiacialda toplanalım gelin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_13387879/tm.htm
  • bana bi systemi yukleyebilecegim bi link verinde yukleyem baslayam bu servere beni de araniza alirsaniz sevinirim
  • bu server kapanalı cok oldu
  • Herkese Selamlar
    Arkadasşar ben de ufaktan ufaktan eskiden oynadigim bi online oyun vardi onu oynuyorum gunde 1 saat filan
    maksat stress atmak bayadir bakınasım gelmiyo lineage2 ye zaten yıldırdı server arayislari yok bilmem ne:D
    herkes gibi bizde free server kurbanlarıyız :) Oyunlara oldum olası para vermedim vermem de :D ne kalkındıracam elin oglunu :D alla alla :D neyse

Bu arada pek sıklıkla msn vede siteye takılamıyorum işler varken pek uğraşamıyorum anlarsınız ya :)
    neyse Herkese iyi oyunlar... Bu arada bu oyunu biraktığımıda zannetmeyin :D elvet bir gün olur yine toplanırız, dagıtırız, NooB diye ezeriz ;) Bana ulaşmak isteyenler yerimi biliyo zati :)
  • yaw c5 olmus bu server bana c4 pwp server lazim bi yardim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcceza

yaw c5 olmus bu server bana c4 pwp server lazim bi yardim

bir dene istersen

http://l2times.ru/index_en.php

Evet C5 oldu ben dün itibariyle ERİCA ya başladım ,Pek fazla vaktim olmadığından ve Yaz geldiği için pek PC başında olamıcam ,

Herkese selam......................

Şuanki sitesi

http://www.inf-skills.net/news.php

High - Erica
    9999* XP
    9999* SP
    9999* Adena
    1* Drop (Ancient Adena)
    50* Quest Drop
    100* Quest reward

Enchant limit: +100(100%)
    High-rate features ON

Extreme PvP Server, with over-enchanted equipments
    Auto-Enchanter NPC for Ancient Adena (1 click = +100 enchantment)
    Buff limit - 3 line (36)
    NPC Buffer (Basic, Songs, Dances, C4 Multibuffs)

------------------------ ------------------------------------- ------------------------------ ------------------------

Subclass, Noblesse, Grand Olympiad, Hero System with everything, what needed (skills, weapons, aura etc.)
    98%+ perfect skills until C5
    Seven Sings
    Newbie Exchange
    Geodata (Beta) - No Wallshoot, Water (Breath Gauge depends from CON)
    TvT, CTF Auto Event System
    Low level protect
    Preventive chatfilter

Formulas reworked for better balance:
    Shield block system
    Accuracy calculation method
    Blow system
    Magic critical
    Reflect skill
    Physical/Magical damage calculation method againts other types of target
    Extra regeneration while sitting
    Unique debuff system & debuff resist system
    Element resist system (fire, water...)
    Bow reuse
    Karma system (depends on difference between characters, on pvp/pk ratio...)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.