Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: keshberfo

Bu arada arkadaşlar oyundaki nicklerinizi bi ara yazarsanız sevinirim bi dj erdemle osman ın burdaki nicklerini biliyorum dierleri kimdir haberim ile yok :)

Evet benim de oyundaki nick EcO namı deger Amcaların Kralı .Kusura bakmayın başlıgı yeni gördüm.Bizim diger başlık silindiginden beri pek bakmıyordum ya

Diger Razz ın yazdıgı başlıkta da söylemiştim bu server da gerçekten arkadaşlık ve yarımlaşma üst düzeyde kimse kendini begenmişlik yapmıyor ve çok eglenceli sohbetlerimiz oluyor.Yani kısacası gülüyor , egleniyor ve oyunumuzu oynuyoruz.
    Gerçi ben bu aralar iş yogunlugu yüzünden pek giremedim ama kaldıgımız yerden devam.Dürüst,samimi olan herkes bizi bulsun...

• BEYLER SERVER GELDİ HAYIRLI OLSUN HERKES OYUN MUHABBETİNDE TEKRAR BULUSSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

BEYLER SERVER GELDİ HAYIRLI OLSUN HERKES OYUN MUHABBETİNDE TEKRAR BULUSSUN

Şansa bak bende tam eve gidiyordum

herkes hazırlansın VALAKASA gidicez

• servera wipe geldimi? ona göre bende gelicem wipe yediyse server
  • Arkadaşlar ben gelmesine geleyimde daha oyunu kuramadım yani kurdum ama girmiş felan değilim bi yardımcı olsanız, sizin servere gelmek için oyunu silip tekrar kurmam gerekiyomu ? ne yapmalıyım ? Bide hangi çarınız eksik? eksik olan çar yada ihtiyacınız olan bir karekter varsa söğleyin onu açıp geleyim ? Bi yardımcı olunda yol alayım oyunda daha sabah indirdim ama hala giremedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

Arkadaşlar ben gelmesine geleyimde daha oyunu kuramadım yani kurdum ama girmiş felan değilim bi yardımcı olsanız, sizin servere gelmek için oyunu silip tekrar kurmam gerekiyomu ? ne yapmalıyım ? Bide hangi çarınız eksik? eksik olan çar yada ihtiyacınız olan bir karekter varsa söğleyin onu açıp geleyim ? Bi yardımcı olunda yol alayım oyunda daha sabah indirdim ama hala giremedim...

Eğer L2extreme yi kurduysan system dosyasınıhttp://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.de/files/31210848/system.rar.html
    indirip direk oyunun içine kopyalaman ve ( - leri kaldırın )
    servera girmek icin
    127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasın notpad le açıp en alta eklemen gerekiyor

http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/acm/ Kullanıcı adı ve şifreni alıp aramıza katılabilirsin
    Bizi bulmak isteyen herkes '' collesium west gate '' gelmeniz yeterli
    char konusuna gelince istediğin char aç , hangisinden zevk alıyorsan

• 2 serrver birden oynayabilirsin ( örnek ben )

şimdi önce bu oyunu bu serverda oynamak icin

quote:

keshbertodan alintidir
    http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/acm/ burdan alabilirsin.

ayrica servera girmek icin ip:
    127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com

C4 u kur, offical siteden upload yap,
    C:\windows\system32\drivers\etc\host dosyasına ip yi yaz.

System klasörünün içindeki l2.exe den servera girebilirsin.

ama sana tavsiyem yeni isen buraya başlama kafan karışır ama 35-50 arası bi x serverda oyunu anlar sonra buraya gecersin

şimdi 2 servera birden girmek için 2 system dosyası bulunduracaksın

yani program files line age dizininde 2 system dosyası bulunacak fakat sen hangi servera girmek istiyosan onun adını sistem yapıp onun içindeki L2 exeden oyuna gireceksin mesela

systemextreme
    systeminfinity

sen bunları oyuna girerken hangisini istiyosan onu sadece system yapıp o serverin exe dosyasından girebilirsin

ama bunu yaptığın zaman çözünürlük gidiyor bunun için gene hangi servera gireceksen onun system dosyasının içinden options dosyasını not defteri ile açıp en ustteki 3 satırı

[Video]
    GamePlayViewportX=xxx
    GamePlayViewportY=xxx

den

[Video]
    GamePlayViewportX=1280
    GamePlayViewportY=960

haline getireceksin

burya kadar karışık gibi dörünüyor fakat kolay ve kısa sürüyor

geldik işin ip kısmına

sen C:\windows\system32\drivers\etc\host a bu serverin ip'sini yazınca diger serverlara giremezsin

bunun için önceden bu host dosyasını kopyala ve ayni yere adini host extreme yaparak bırak ve orjinal dosyayada bu serverin ip'sini yaz

bunlarıda oyuna girerken hangi serversa onun adını host yapıp bırak

bu kadar umarım iyi anlatmışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 29 Ağustos 2006; 19:47:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

servera wipe geldimi? ona göre bende gelicem wipe yediyse server

servera wipe gelmedi....ama sen yine de gel umut...bişeyler ayarlarız
  • evet abi gelmek isteyen gelsin artık o kadar kötü bi durumdayım ki+ basmaya o kadar alısmısım ki can sıkıntısından bugun dragonik first alıp + basmaya basladım gecen gün shinning bow aldım + bastımhos bow u shadow a verdim ona lasım oldu die gelecekseniz hemen gelin + basma konusunda dahil yardımcı oluruzsadece kendimi övmüs olmayaYIM oyunun güzel hatunlarından kesberfo +600 den sonra benim bow u basan kisidir(bow un ikinci sahibi ama asla benden alamaz)

• kardesim sen iste sana her itemden basariz ayıpsın...

aramıza yeni gelecek arkadaslar item basmaktan korkmayın bazı itemlerinizi ben basarım sıkmayın tatlı canınızı. Yeterki dostluk-muhabbet eksik olmasın makaramızı yapalım maksat kafa dağıtmak stres atmak....

Seviyorum ulen ben clanımı :P

Canımsınız benim.....

Kanka yarın yanındaym :P çayını içmeye geliyom :)
  • RAİD BOSS AVİNDAYKEN :)

İnfinity-Erica:bu server bizim!!
  • walla beyler ben bu aralr çok sıkılmaya başladım şöle sağlam klan savaşı istiorum ahh aelde nasıda klan savaşı cıkartırdım.bi girioom coliye herkes ally dün butun gece + bastım sıkıntıdan otomatiğe bağladım olayı telle konuştum bütün gece :(((

edit:ben 2sexy & 2 nasty erdem benim niki kullanıo bazen(herzaman) burada hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

walla beyler ben bu aralr çok sıkılmaya başladım şöle sağlam klan savaşı istiorum ahh aelde nasıda klan savaşı cıkartırdım.bi girioom coliye herkes ally dün butun gece + bastım sıkıntıdan otomatiğe bağladım olayı telle konuştum bütün gece :(((

edit:ben 2sexy & 2 nasty erdem benim niki kullanıo bazen(herzaman) burada hehe
    sen gel bakim söyle beri bu otomatik olayini aydinlat bakim elinlemi programli
    Yaw o resimde bende olmak isterdim ama ball babam kalkmis bende caktirmadan mönitörü kapattim su içmeye gittim diyo 2:30 kadar oynadın yarın sabah kıracam o bilgisayari diyor nese kirmadi
    Bu arada dun girdigimiz adam neydi yaw 5kişi rahat girdik 1dk surdu zuahahha mavraydi (Ben dedim ıcımden su adama dalim clan dalcakmi bi daldim 2ci vurusunda ben oldum baktım clan uzerıne coktu adamin iyi mavra oldu

• beyler yastayim dün gece oyuna girdigimde pc ye sagopa nın romantizmayı takmıstım onu dinliyodum bi yandan da abdülrezzak ı tanıtmak icin ortalıkta geziyodum bari kasayım characteri dedim ve o anda olan oldu pc sagopanın cd yi bizimn enc. ler gibi %100 1000 parcaya böldü saat 04.00 civarında isimi bitirdim ve bu moral bozuklugu ile uyumaya calıstım ama olmadı ve moralimi bozan dier bi olay "ben abdulrezzak ım ile bütün saflıgım ile sizin yanınıza geldim vew siz beni clana almadiniz" ne güzzel titlem de hazırdı binberrak böylece adım tam olacaktı "ABDÜLREZZAKBİNBERRAK"
  • benim neden resmim yok nami deger cicikiz yada karakiz siz olurmu biseyler. ama su setler bi bitsin ortaligi kasıp kavurucam bekleyın. o gune kadar siz takilin gelince ortaligin ..... gorusuruz oyuna bye
  • oyunda kiz karakterleri olanlar basta kesberfo ve karakiz toplanınaksama sizin aranıza gireyim bi hatıra fotosu cektirelim sizinle tabi benim kız characterim yok ben abdülrezzak ya da sedar la gelecem
  • benimki ilede çektir hele gelinlik giyince tadımdan yenmem walla.bloodss bu arada sago dinliomuşsun ben ve erdemde hastasıyız ne zmn vasiyet,terapi kısacası romantizma albümünü dinlesem linegae gelio aklıma hemen bi off çekiorum ne günlerdi die o kadar beynime işlemişki sagopa ile l2 anlatamam yani

edit:şu an şirketteyim ve yaşlı planet dinliorum off bea ne günlerdi ==)))
  • kanka babam is icin sehir dısına cıktı ben sirkette yalnızım sirkette miyim mc partisinde miyim belli deil son hız terapi!! bu arada madem sagopa hastasısınız sizi biraz kıskandırayım ben sagopa ile tanıstımwww.suikast.de adresine girin orda kuvvet miranın suikast.de icin bi soylesisi var soylesiyi yapan benim eski calıstıgım sirketin müsterisi adamla aramda cok ii zaten o da sago nun arkadası ricas ettim bweni kuvvet mira ekibi ile tanıstırdı ama bi sorun sagopa sakalı kesmis pek yakısmamıs sakallı daha ii zaten bugun sirket e zor geldim dedigim gibi romantizma nın cd si kırıldıgı icin yenisini aldım bugun dinleyen bilir onsuz olmaz
  • kanka walla pek kıskandığım söylenenmez bak bakalım ismimin önünde ne yazıoo :))) boşuna komadık onu izmire geldiinde sago benim çalıştığım clublarda çıkmıştı oradan salam muhabbetimiz war:)) sagooooo adamım yaw :))) neise çok daatık konuyu birazdan iş yerinden çıkacam eve gidecem açacam sago kürdan kolları pk nın dibine vuracam :))
  • dj hemşerim (izmirli olduğumdan dolayı söğlüyom) hattaysan hardımcı olurmusun, yanıtını almadan kasmak istemiyom çarı, dark elf çar açtım, ama skil alırken bıçağa benzeyen 2 skilide aldım, ama 2 si farklı silahlarda işlev görüyo, ilerde lvl yükselince bu aldığım skili geri vermek istersem verebiliyommu? skil sıfırlama varmı oyunda ? ben bıçakçı olmaya karar verdim ama skilin biri iş görmüyo boşa gitti, lütfen yardımcı olurmusun...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.