Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BlooDsS

bu arada arkadaslar size bi ii 2 kötü haberim var + basmak icin kolay bi yöntem buldum ghostmose adında bi program programı calıstırın sonra siz kendiniz biraz + basın program size baglı programin asil amaci calıstırıldıktan sonr ayapılmıs olan hareketleri tekrarlamak yani programi calıstırıp bisiler yapn sonra play tusuna basarak pc nin bunu tekrarlamasını saglayın + basmak gibi ben gece denedim 2 sefer ise yaradi bu ii haberdi kötü haberler ise program ara sıra ise yaramıyo acık kalıyo ama oyun icinde aktiflesemiyo diger bikötü haber ise programın amacı kaydedileni tekrarlamak oldugu icin sizi yine biraz ugrastırıyo olması

Günaydın herkese
    Ohooo arkadaşım sen baya geride kalmışsın yaaa bırak o programı ben sana başka bişi vereyim , neyse oyundayken bul beni ben sana yardımcı olurum ben yoksam '' karakiz '' a soyle o yardımcı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

bloods kanka sen raad ol biz işimizi bilioruz gzl
    Kardes acikla bakim yaw msn bekliyorum sana zahmet
    morfeus_13@hotmail.com

kardeş iş yerindeyim erdeme sor yada gezginciye sor onlar daha detaylı anlatır.şu an anlatamam yani anca akşama.
  • kanka simdi ayıp ettiniz ha madem kıısa yol biliyonuz bize nie bu kadar ugrasli bi sekilde bastırtıyonuz ayıptır günahtır yaw sana ceza en son sen evleneccen
  • abi dün aksam 7 den beri online im düsünün artık sabah 6 bda benim pc yi aldım isyerine getirdim masnın arkasına köseye sakladım tabi kablolari ona taktıktan sonra 3 gündfür uyukuyorum lahve iceice bi hal oldum simdi düsüp gidecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

abi dün aksam 7 den beri online im düsünün artık sabah 6 bda benim pc yi aldım isyerine getirdim masnın arkasına köseye sakladım tabi kablolari ona taktıktan sonra 3 gündfür uyukuyorum lahve iceice bi hal oldum simdi düsüp gidecem

Bak üzüldüm şimdi walla neyse sıkma tatlı canını , ben herkes biliyor sanıyorum

Neyse cumartesi gününe sana 2 - 3 tane +1000 benden seç beğen ne istersen söyle ama c.tesi olur anca ok???Affedildik mi ???

• kanka uyumamaın sebebi
    + basmak deil gene de saol bu arada benim gecmise diil simdiye care bulmam lasım zaten is yerinde internet cok yavas 512 yi 5 masa paylasiyoz zaten uykum var gec algılıyom bide pc kendisi gec algılayınca durumu sen dusun admlar bana saldırıyo enerji bayagı bi dusuyo ondan sonra bende gözukuyo ben adama aldırana kadar enerji yarıya iniyo benim uyumam lasım artık ama nasıl olacak bilmiyom
  • ya bloods bende herkes bilio diye düşünüodum ne bilim herkese gm shopun orada oturmuş bi şekilde görüorum direkt olarak aa ne gzl tezgahı kurmuşlar diip geçiorum yani
  • ben lvl 76 s grade die biliordum
  • ben oyunu kurdum normal L2 C4 ü.Sonra burdanhttp://r-apidshare.de/files/31210848/system.rar.html arkadaşın verdiği system dosyasını alıp orjinaliyle değiştirdim.Sonra

127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com

bunları windows/system32/ drivers/etc/hosts a aynen yapıştırdım ama oyuna girdiğimde infinity serverına değil de normal servera bağlanmaya çalışıyo.sorun ne olabilir acaba???

oyunu lineage system klasörünün(yeni koyduğum) içindeki L2 exe den çalıştırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 31 Ağustos 2006; 12:40:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

ya bloods bende herkes bilio diye düşünüodum ne bilim herkese gm shopun orada oturmuş bi şekilde görüorum direkt olarak aa ne gzl tezgahı kurmuşlar diip geçiorum yani

malesef

ewt orda oturuyoruz ama manuel basmak icinde scrool lazim di mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 2 Aralık 2007; 1:17:47 >
  • walla kanka ben alıodum 60 tane scrooll bi yandan pvp yaparken bi yandan da basiodum yani oturmuodum ondan dolayi diorum :))
  • valla senin gibi yapamiyoruz

cikar cikmaz olunce to vilage demekten vakit kalmiyo
  • yaw nedir sunu verin yaw pm atin scrollari aliyom 60 tane
    pvp yaparken bass gorev yapiyom arti bass otuyorum arti basss 20dk 20dk varsa atin pm
    adam akilli pvp yapamiyom savasirken bile aklim arti basmakta
    daha gloves boots armor dagger bitti 1k oldu helmetteyim 350
    sorna shield sonra tattlo sorna takilar
  • walla abi ben de alıyom 60 tane scroll pvp yaparken basiyom arasıra gm-shop un onunde basıyom
  • beylar işte hayatımın aşkı

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 1 Eylül 2006; 5:01:12 >

• eray ayıp oluyo ama strtr3 beni secti evlenecez kanka biz belediyeden gün bile aldık ayrıca seni gece o kiz icin dövmedim mi bi daha o kizin etrafinda dolasmayacan demedim mi

• cagatay dün biz valakas i kac sefer kestik
  • ben serverdan sıkılmaya başladım özellikle son ayrlardan sonra millete 1 k ile 30 40 vurmaya başladım sanırsam pvppx e geçecem bide clanda bi umursamazlık baş gösteridi dün akşam bi tarafımı yırrtım partiye alın die ses seda çıkmadı oturmuşlar coolin ortasına öle kös kös duruolardı.neise bi bakacam pvppx e çok samimi bi yunan arkadaşım gel dioo herşeyim hazırmış orada en azından parti dedimde öle bön bön bakmazlar.
  • yaw nereye

nese blooods kardes nerde seni secti seni secen kız neden benle foto cektirsin

+++

sen dovmedin sozde yumruklaşacaktık ama sennnn komplo kurdun bana adamlarını üzerime saldın

• ben mi adamlari üzerine saldim adam seni kesti die bende adami kestim bu arada genckan abi ben collde deildim party i benden isteseydin ben atardim kusra baqmabu arada beyler server daki umursamazlişk konusunu gercekten bi konusmamiz lasim ve aynı zamanda adamlara 1k ile 40-50 vuruyosun cünkü herkes nerdeyse aynı seviyeye gelmeye basladi ve eventlere katılımlar arttı bi biz katilamadik o ayrı :D ve server da sorun var galiba dye leri ilk taktıgımda ok ile p atk 73 k idi simdi 66 k atk speed 640 civarindaydi simdi 500 var yok tattoo lar ise yaramiyo hp lerde ortalama %20 gibi bi düsme oldu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.