Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eray.gns

sitesinede girmiyo

içimden bi ses çok pis göçerttiler dio

Evet eray olabilir.Akşam e bugün kü bu dawn lar o ihtimali getiriyor insanın aklına.İnşallah yakın zaman da düzeltirler...

• amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

yaw login olmuyor bu sizde de öylemi

5-6 accountla denedim olmuyo

zaten dun server down'du sabah bi kalktım internet yok yeni geldi simdide bu sorunla karşı karşıyayım sonada elektrik kesintisi bekliyorum

ewewt girilmiyo umarim duzeltilir yoksa

• tüm dh camiasina duyrulur

girdik
  • Şu an sadece 3 server down değil.Geri kalanlar hep down

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 5 Eylül 2006; 9:39:35 >

• beyler savas icin biraz kassaniz hani savas ole kolay olmayacak kale sahibi anahtari vermek icin bizi beklemiyo bizi orda buyuk bi savas bekliyo
  • yaaa ne savasiii ne zaman olcaaakk ben keserim hepsiinii
  • gizem cim savas 9 eylul cumartesi gunu bilgiye öbur topicten ulasabilirsinyılın sorusu erica ...
  • kiz nie hic bi seyi ben planlanirken bilmiomda sonradan bole forumdan filan oreniom sole bakiim sen birtansin demi kiz ?
  • Server hâla down.
    Siege için bize warsmith lâzım.Sonuçta kale kapıları onumuze açılmıycak
  • ya belli olmaz bazı serverladrda kale kapısını tıkladıktan sonra ctrl ye basıp saldırabiliosun ama buradaki durum hakkında bi fikrim yok walla
  • bu server hergün gidiyor nerdeyse..bir türlü ayar yapamadılar..bu kadar zamanda millet uzay mekiği yapıyor ayıptır

inşallah karakterleri,kendini bilmezlerin laflarına göre ban lamıyorlardır yine...
  • 1-Umarım wipe atılmıyodur.
    2-Umarım server gelir.
    3-Umarım kafalarına göre ban atmazlar.
    4-Çok fazla umarım kullandım.
  • Evet beyler down olarak en cok gordugunuz server name : Luna bu server c5 icin hazirlaniyormus infinity'nin forumunda admin bununla ilgili bir kac konusma yapmis..
  • walla wipe in gelmesi o kadar sorun deil direk kasar adene saldiririz wipe gelirse kale de bosalir sadece npc lerle savasiriz o zaman giizem burada ben birtan deil sedar oyunda da sEDaR sonra dan haberin olmuyo aslinda burda acılan bi konu varsa biki o anda yapılmıstır yada yapılması için teklif sürülmüsstür ileri sana haber vermemekle bizi suclayıp üzme
  • walla bence temiz bi wipe lazım.nedenlerine gelince

1- pk yaptığında karma almıosun.bence almalısınki düşen itemlerden yolumuzu bulalım
    2- max ench rate maximum 100 olmalı çünkü 1 k yapmak çok sıkıcı
    3- son ayarlardan sonra p attacklar acayip düştü bunu düzeltmeleri lazım
    4- fear anchor gibi skillerin buglarını yok etmleri lazım
    5- bazı elemanlar gereğinden fazla güçlü oldu event sistemi değişmeli

benim görüşlerim bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

walla bence temiz bi wipe lazım.nedenlerine gelince

1- pk yaptığında karma almıosun.bence almalısınki düşen itemlerden yolumuzu bulalım
    2- max ench rate maximum 100 olmalı çünkü 1 k yapmak çok sıkıcı
    3- son ayarlardan sonra p attacklar acayip düştü bunu düzeltmeleri lazım
    4- fear anchor gibi skillerin buglarını yok etmleri lazım
    5- bazı elemanlar gereğinden fazla güçlü oldu event sistemi değişmeli

benim görüşlerim bunlar

+ yana yatık 8
    bide hp'ler düştü yaw benim hawkeyenin 11,5 k'cik canı kaldı
  • genckan senin istedigin gibi server olsa keske
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdukrezakbinberrak

walla wipe in gelmesi o kadar sorun deil direk kasar adene saldiririz wipe gelirse kale de bosalir sadece npc lerle savasiriz o zaman giizem burada ben birtan deil sedar oyunda da sEDaR sonra dan haberin olmuyo aslinda burda acılan bi konu varsa biki o anda yapılmıstır yada yapılması için teklif sürülmüsstür ileri sana haber vermemekle bizi suclayıp üzme

kiz yok ne suclamasiii aa sizde pek alingan oldunuz kiz ^^
  • bu arada bu sorun sadece bende mi var?? bu saat itibari ile..30dk dir..login olamıyorum..ama işin garibi serverda397 kişi gözüküyo...tek sorun bende mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.