Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.de/files/32073181/Protokol.rar.html

login problemi olanlar...burdan indiricekleri 2 dosya yı systeme yapiştırırarak olayı çözebilirler...
  • paylaşım için sağol
  • Paylasim icin sgl ben sık sık o problemi yasiyordum zate...
  • bişii değil paylaşım için buradayız zaten
  • Acaba bu erica'ya belirli zamanlarda C5 özelliklerini mi upload ediyolar çünkü her akşam down oluyo
  • SERVER AÇİLDİ!!!!!!!!!!
  • beyler erica kapaliyken ben kaine girdim cok eglenceliydi yahu unutmuşuz dusuk ench ratelerini pasa ok patlattım.bence kainde de takılalım zevkli oluyo :))
  • lionnada guzel
  • bence erica haric tum serverlar guzel erica serveri terbiyesiz dolu artik orayi cekemiorum kusura bakmayin ama kesinlikle insanlarin birbirine saygisi yok herkese ii oyunlar diorum ve gidiorum artik
  • Arkadaslar ben oyundanda bildiginiz gibi Ayibogan.

ya oyuna giremiyorum girmek icin l2 yi tikladigimda offical siteden c5 icin download yapio

yardimci olabilecek varmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayibogan -- 7 Eylül 2006; 14:06:13 >
  • Dowload yapmadan girmenin bi yöntemi vardı ama unuttum :D.Ben şu an dowload yapıyorum :D
    NOT:Çok uzun sürüyo ve çok sıkıcı
  • saolasin shadow'da peki download bitince girebilecezmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayibogan -- 7 Eylül 2006; 13:59:03 >
  • Sanırım evet çünkü bende bilmiyom daha dowload yapıyom
    Yine aynı not:Çok uzun sürüyo ve çok sıkıcı

• ayi kardes duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

giremezsin yoksa

oyuna girmek icin system dosyasindaki exeyi tiklaman lazim yoksa c5'i indirir hic giremezsin
  • Ben ne olursa olsun yükliycem C5 i.Zaten ben C4 ü CD ye attım.O nedenle kolayca yüklüyom Ondan kafama göre yüklüyom.Bu arada bu c5 900 MB lik bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

ayi kardes duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

giremezsin yoksa

oyuna girmek icin system dosyasindaki exeyi tiklaman lazim yoksa c5'i indirir hic giremezsin

Basini ne guzel yazmisin yaw yıkıldım zuahaha
  • Serverdan birlikteligimizi gosteren pt'den de anlasilacagi gibi bugun 4-5 kisi pt zamani terör estirdik
    ilk once valakasi oldurenelri dagittik sonra girani bastik bize karsi cikani gormedim gordugumuz olüyorduı,.
    Sonra ben dc oldum: Babam aradi carsiya gitmek zorunda kaldim tabi resimdeki grup degildi baska bir geceden goruntuler
     İnfinity-Erica:bu server bizim!!

resimler kalitesiz diye kizmayin ekran karti yetmiyor 1024 low oyun yoksa el yapimi güneş

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

ayi kardes duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

giremezsin yoksa

Basini ne guzel yazmisin yaw yıkıldım zuahaha

Ben başını olurken koptum.5-6 DK güldüm sonra devamını okudum

• beyler ya denilen her şeyi yaptım ama hala official l2 sunucusuna bağlanmaya çalışıyor bu oyun...

bir yardım lütfen...
  • Neyden bahsediyosun?Oyuna girerken upload yapmaya mı başlıyo?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.