az dc oldum ve oyuna giremiyorum neden bileniniz var mii
Arkdaslar aksam siege var o bittikten sonra Pk alliance savasimiz var artik leaderlari black deamon az arkadasligimiz vardi galiba Ama hangman ve ben o kadar grub ıcınde kaldıktan sonra sonra aramiza gezgincide eklendi az uz basa cikabildik Gezginci ve black deamon dediklerinden anlamadim ama baris degildir herhalde nerde PK allince gorulurse dalin af yoq en onemli isimde bile Titan deyin yaninizdayim yavas yavas oyunda ince ayrintilarina girymeye basliyorum setlerdeki ozellik falan
arkadaslar birisi suan oynamakta oldugu sytem dosyasini zip veya rar yaparak bana gonderebilirmi ? veya r a p i d e koyun herkes faydalansin... system dosyasindaki ss leri temizlerseniz iyiy olur :) şimdiden teşekkürler.....
su system dosyasi olayina bir el atinda cozum bulalim... msn den veya net ten veya mail ile ... birisi ulastirabilirse cok memnun olucam... fazla buyuk bir klasor degil ss ler temizlendiginde..
shadow adamim ne diyon sen ya 2.defa tekrarliyom ben sana ne zaman cevap vermedim solesene? hatta bu sabah yazdim clandan nereye gidiyorsundiye cevap yok senin dediginde lafmi yani cevabi vermeyen sensin tmm diceksin ustune alinma ama yazdigin sey oyle acayipki ne diyim artik... aslinda hayaet adam gibi dolasan sen deil benim serverin oyle bi zamaninda giriyomki hic turk yok olsa bile afk yada uyuya kalmis kim bilir neyse bu sabahtan bi ornek verim titan kardesimiz oyundaydi bi s.a atim diyim attim cevap gelmedi ben ne yapayim simdi oncedende bi gizem online olurdu artik oda yok fttiracam zate siegeye giremedim ya neyse tamda zamaninda isim cikti o yuzden giremedim...
quote:
Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR
shadow adamim ne diyon sen ya 2.defa tekrarliyom ben sana ne zaman cevap vermedim solesene? hatta bu sabah yazdim clandan nereye gidiyorsundiye cevap yok senin dediginde lafmi yani cevabi vermeyen sensin tmm diceksin ustune alinma ama yazdigin sey oyle acayipki ne diyim artik... aslinda hayaet adam gibi dolasan sen deil benim serverin oyle bi zamaninda giriyomki hic turk yok olsa bile afk yada uyuya kalmis kim bilir neyse bu sabahtan bi ornek verim titan kardesimiz oyundaydi bi s.a atim diyim attim cevap gelmedi ben ne yapayim simdi oncedende bi gizem online olurdu artik oda yok fttiracam zate siegeye giremedim ya neyse tamda zamaninda isim cikti o yuzden giremedim...
Kardes beni bilen bilir durmadan items arti basarim gordumde yaziyi herkes slm veriyor cevap yazsam olmuyor ayar kaciyor elime bir yere degiyor arti basamam arkadaslara items basiyom hem kendimede degi O an impreial set basiyodum karsi cekyatta uzanmistin gordum yaziyi cevap vermek istemedim cunku konustugum adam cok bir basladigindada hemen bitiremem arkasi geliyor diyorum sonradna slmmi veririm oan 1k items yaparim diyorum barisiriz icimden böyle geciyor:))))l
beyler oyunu okullar bitene kadar bi kenara atmam gerekli
sizinle cidden iyi vakit geciirdim
herkese cok tesekkur ederim
saygilar iyi oyunlar
bir hayirseverde su sistem dosyasini halletsede sevaba girse ?
tmm morfi Sen bana demistin ya su takiyida bitiriim kimseye item yapmicam falan demistin hala itemmi basiyon la valla sen oyunu oynayamiyon ne diim murky soul sende gel rigell den al o crit stunli fisrtini bu arada arkadaslar adim RiGeLL clana girmek isteyen varsa coliye gelsin bana pm atsin yeter
kiz oguzhan sen bana nie kizdin ben klandan kimse bana bi se diyemesin die ciktim artik tek kalcam yoksa sinirlerim gerilio
quote:
Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR
tmm morfi Sen bana demistin ya su takiyida bitiriim kimseye item yapmicam falan demistin hala itemmi basiyon la valla sen oyunu oynayamiyon ne diim murky soul sende gel rigell den al o crit stunli fisrtini bu arada arkadaslar adim RiGeLL clana girmek isteyen varsa coliye gelsin bana pm atsin yeter
ben sanami vermistim fisti
o onemli diil ben kendime yenisini basmıştım kalsın sende
quote:
Orjinalden alıntı: Gizemcem
kiz oguzhan sen bana nie kizdin ben klandan kimse bana bi se diyemesin die ciktim artik tek kalcam yoksa sinirlerim gerilio
ole olsun gizem sen ayril oburu ayrılsin beriki ayrilsin biz o seni sinirlendirenlerle basbasa kalalim siz aslinda bizi birakiyosunuz baskasini deil zaten dun savasta sende olmasaydin ben bu oyunu birakirdim herkes tmm dedi gelecem dedi bi allahin kulu gelmedi ben senle dun konustugum zaman sen bilmiyorum kalabilirim demedin mi gizem bende sana sen gidecegine onlar gitsin dedim ama sen onlarin yuzunden bizi birakiyosun
dunku siege yi ne yaptiniz acaba umarim kazanmişssinizdir
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDsS
quote:
Orjinalden alıntı: Gizemcem
ole olsun gizem sen ayril oburu ayrılsin beriki ayrilsin biz o seni sinirlendirenlerle basbasa kalalim siz aslinda bizi birakiyosunuz baskasini deil zaten dun savasta sende olmasaydin ben bu oyunu birakirdim herkes tmm dedi gelecem dedi bi allahin kulu gelmedi ben senle dun konustugum zaman sen bilmiyorum kalabilirim demedin mi gizem bende sana sen gidecegine onlar gitsin dedim ama sen onlarin yuzunden bizi birakiyosun
aaaaaaaaaaaaa ayip ama bi allahin kulu yoktu demissin
yaziyi okuyanda bi sen savastin sanacak
sen gormedin heral dun herzamankinden cok online vardi
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
dunku siege yi ne yaptiniz acaba umarim kazanmişssinizdir
yok be necro ne kazanmasi afalladik resmen bu arada eray bi ben katilmadim ayrica online olanlari saydik 2 clandan toplam 12 kisi online dik sen belki gormedin gelmedin ama geceleri bile walakas keserken olsun weya can sikintisindan girenler olsun sadece bizim clanda en az 10 kisi online olurdu dun siradan bi pvp yoktu dun savas vardi ve herkes ben gelirim dedi ya gelenler birden fazla nick le girip ben savasa katilirim dedi ya da ben ve benimle birlikte savasa katilanlar satisa geldi ki dusunun gizem bile ben serveri birakiyorum deigi halde savasa katildisimdi kimse savunma yapmasin
dikkat edersen ben herkes gelnis demedim
sadece herzamankinden cok adam gordum manasında kullandım
bu arada ericanın gm'Lerini ....................................
ne oldugunu ogrenmek için dier konuya bakarsanız ve neden bole bisey oldugu konusunda yorum yaparsanız sevinirim saygılar
Yani taht odasının arkasına gerekli adamı koymadılar mı?
ewt o yoktu o olmayıncada kale alinamadi hicbi klan tarafından
gizem sanas bisi diyimmi gel oyuna oyunda konusalim diceklerim var ondan sonra ne yaparsan yap ama sunu soliimmi bana cok ayip ettin...
Kendimi healcilige alistirdiktan sonra ve kendimi kurtarici gibi gorüp gezerken bide baktimki resimdeki gibi
Buda aramizda plan yaparken
Bu arada siegeyi kimse alamadi baya bi kisa surdu artik server kendinden gecti servera res attilar siegeyi bitirdiler 5saat sonra yani 5saat boyunca alaan olmadi hic bir kalede alinmadi galiba bilmiyorum Ama orda adam olcakti o adam yoq bende goremedim ve bize yardim edecekler diye birlestigimiz adamlar bize dusman olup onlarda siegeyi almaya calisti:)9onlara soruyom ne oldu ses yoq:))zuahah gelsim geldi