Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

yaw niye böyle ****likler hep türklere geçiyo bizde yapalım hile sanki hile bilmeyen var da her türlü server de bug buluruz her türlü serverde parasız kalmayız allahın yunanlılarına mı boyun eğcez ama yeter bir tarafta ruslar bir tarafta yunanlar artık belli bişi beliryelim herkes aynı anda girsin colesium da türk olamayan kalmasın artık yeter bug mu bulcaz gerçi gerenk yoq dmg ile ilgili bugg bilen varsa paylaşsın rica ederim gittiğim de bir party türk vardı ama az yinede

Kardes 1 parti türk dedigin benim pt idi
    O an alliancemizin demir baslarimizdan Erdem'inde ptsi vardi yani 2pt
    Tamam az olabilir ama karsi cikana kök söktürüz
    BU arada alliance artik elimizden geldigi kadar cogaltmaya calisiyoruz
    Her oyuna yeni baslayan direk agzini 1k set 1k dagger isteyerek basliyor
    tamam veriyoruzda her gelene verirsek artik 1pt gm shob basinda clana items bassin
    Tek 1ini gordüm
    JMMUDER mi ney nicki tam bilmiyom giranda event vardi arkadan bagiriyor turkmusun falan
    dedim suan ingilizcemii konusuyom clana aldim
    Diyorki ABİ 3KK adena versene yay alcam bittigim an bu andir yenisimin dedim cokmu belli diye sordu
    Dedim 3kk parayi burda para diye donup bakmazlar bu böyle gider güzel anilarimiz var iste

• baba ben ona 300kk verdim zati adam tşk bile etmedi ben hele bir artı basayım biraz daha sen gör benim nasıl l2 oynadığımı yani ayrıca ben sendn 1 adena bile istmedim hatta sana setimi gösterecektim sen bende para yok dedin ben de sana para bile teklif ettim yani gördün ayrıca sen heroydun dimi baba o dmg nasıl dı öle 25k 3-4 kere bi saydırıdın haşşşşırt the black board oldum ayrıca kime güvenceğim belli değil ben bu server ilk açıldğında girdim bi tane türk geldi benden +1k silah istedi ve pwp ye gidelim dedi ben set verdim herife dragonic ve imp.+1000 full set vardı verdim artı bide weapon verdim vermez olaydım serverde çarımı sildim bıraktım şimdi bakalım size güverniyorum inşallah boşa çıkmaz hepiniz iyi çocuklara benziyosunuz

• quote:

baba ben ona 300kk verdim zati adam tşk bile etmedi ben hele bir artı basayım biraz daha sen gör benim nasıl l2 oynadığımı yani ayrıca ben sendn 1 adena bile istmedim hatta sana setimi gösterecektim sen bende para yok dedin ben de sana para bile teklif ettim yani gördün ayrıca sen heroydun dimi baba o dmg nasıl dı öle 25k 3-4 kere bi saydırıdın haşşşşırt the black board oldum ayrıca kime güvenceğim belli değil ben bu server ilk açıldğında girdim bi tane türk geldi benden +1k silah istedi ve pwp ye gidelim dedi ben set verdim herife dragonic ve imp.+1000 full set vardı verdim artı bide weapon verdim vermez olaydım serverde çarımı sildim bıraktım şimdi bakalım size güverniyorum inşallah boşa çıkmaz hepiniz iyi çocuklara benziyosunuz

Apache sen rahat ol.Bizim clan da artık curuk adam kalmadı.Hepsi saglam dır.Kimsenin yamuk yapacagını sanmıyorum.Yardımlaşma en üst seviyede...

• quote:

baba ben ona 300kk verdim zati adam tşk bile etmedi ben hele bir artı basayım biraz daha sen gör benim nasıl l2 oynadığımı yani ayrıca ben sendn 1 adena bile istmedim hatta sana setimi gösterecektim sen bende para yok dedin ben de sana para bile teklif ettim yani gördün ayrıca sen heroydun dimi baba o dmg nasıl dı öle 25k 3-4 kere bi saydırıdın haşşşşırt the black board oldum ayrıca kime güvenceğim belli değil ben bu server ilk açıldğında girdim bi tane türk geldi benden +1k silah istedi ve pwp ye gidelim dedi ben set verdim herife dragonic ve imp.+1000 full set vardı verdim artı bide weapon verdim vermez olaydım serverde çarımı sildim bıraktım şimdi bakalım size güverniyorum inşallah boşa çıkmaz hepiniz iyi çocuklara benziyosunuz

Arkadas ben bbilmiyorum ama ne kadar oldu baslayali 1ay olmadi ya ya ne 1 ayi
    3SET TAM 1K Birininkini 3 parcasi +1050 verdikten sonra tobe karsilik veya lan keske vermedesydim gibi bişe kesinlikle dusunmüyorum cnkü ilk girdigidme oyuan adamlar özeniyordum kendimi ezik hissediyordum simdide her ne kadar bazilari kadar iyi olmasakta iyiyiz yani hepsi 1k
    setten ziayede dagger sword shield fist bunlar isayisin ibilmiyorum benimle baslayanlar hepsi 1k olmamisken ben bunlari verdim 1kişiden parca aldim Oda hot arkadasımızın hangman kullaniyordu
    o zaman yeniyim hot hangmana soöyledi bana verdi allah razi olsun yani dönüpte 1 parcaya bakmayiz
    adimiza cikacagian oturuz 2-3 saat 1set yapariz

• hepiniz rahat olun kimsenin kimsenin setin de gozu yoq ben toplam 24 parca set bastim bunlarn 15 ini kullanıyorumn 2 si olesine can sikintisi die bastim yedekte kullaniyorum diger 7 parcayi baskalrina bastim su anda da shadow a bi item basiyorum ve ben cok bastigimi da solemiyorum allahı var oyunda bi enchantcımız vatitanturkish ne versek basiyo:D:D:D:D
  • EN son biri eldiven verdi 1k yap diye 1k oldu 3gundur bekliyor kim verdi bilmiyorum
    1-2 parca var ama kimin bilmiyorum gelirlerse hatirlarim
  • kiz sen saten o gm shopla bi yakinlikin var suphelenmiom artik eminim ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz sen saten o gm shopla bi yakinlikin var suphelenmiom artik eminim ^^

Son zamanlarda ayrı kaldılar ve umarım ayrı kalmaya devam ederler Titan zaten çoğu kişiye bişeyler basıp duruyo.Çoğu kişi onun itemlerini kullanıyo.Bana da sedar çok yardim etti.İlk once ben sub açtım okçu.Bana bowa + basmamda yardım edebilecek olan var mı dedim sedar gel ben sana veriyim +1k S grade dedi.Şu an hala onu kullanıyom(dediğime bak zaten server a başlayalı 2 en fazla 2.5 hafta oldu )Ayrıca bide suanda bana takılardan antaras kolye basıyo.Bu sayede bende takılarımı bitirabilicem.Bu arada titan a katılıyorum.Bugün bi adam vardi ve etrafta bana +1 k dagger verin şunu verin bunu verin diye geziyodu.
    Bide şu berkay olayı var.Benim başıma echokinetics te oynarken bişey geldi.Ben +4 s grade dual swords arıyom.Adamın birine your swords sell me pls dedim.Adam da tamam dedi.Açtık trade i o koydu silahı ben koydum parayı ok dedim.Adam birden çekti trade den silahı.Ben trade den silah çekilemez sanıyodum ama çekti hemde ben ok dedikten sonra.Daha sonra kayboldu.Adama kaptırdığım miktar 1 kkk ama bende daha çok vardı.Tabi yinede sinirlendim chat bölümüne ingilizce ....... bi dolandırıcıdır yazdım.Adamı bi daha server da görmedim.Bu arada biraz uzun oldu sanırım titan afedersin bi kere sana şaka yapıyım dedim bana 10 parça basar mısın diyeO şaka olsun diyeydi yanlış anlama

• morfeus nami dier enchantci kendi verdigi isim ile titanturkis abi soz senle en yakin zamanda bi pvp yapcaz birlikte geleni gideni kesecez:D bu arada sadece bana mi oluyo yoksa sizde de oluyo mu abi artik her pvp yaptigimda "artik" diyorum eskiden teke tek yapabiliyodum simdi benim pvp yaptigimi goren bana daliyo isimleride hic yabanci gelmemeye basladi acaba diyorum serverin resmi sitesinde bizi düsman mı ilan ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

morfeus nami dier enchantci kendi verdigi isim ile titanturkis abi soz senle en yakin zamanda bi pvp yapcaz birlikte geleni gideni kesecez:D bu arada sadece bana mi oluyo yoksa sizde de oluyo mu abi artik her pvp yaptigimda "artik" diyorum eskiden teke tek yapabiliyodum simdi benim pvp yaptigimi goren bana daliyo isimleride hic yabanci gelmemeye basladi acaba diyorum serverin resmi sitesinde bizi düsman mı ilan ettiler

yeni baslamama ragmen bende farkettim... nerde ne sekilde olursa olsun surekli bizim ustumuze cullaniyorlar. event a basliyorum 10-15 kisi kestikten sonra neredeyse kipirdayamayacak kadar adam toplaniyor basima saglamlari secip slow cakip isime devam ediyom ne yapayim bende her zaman savasmak galibiyet demek degildir kacmayida iyi bilmek gerekir

• ben hic kacmiom genelde yatiriorum ama eger hp em 10k ya duserse cekiorum bowu ole cakiorum cunku genelde hp m 10 k kadar azalmaz ama olur ya adam reflect acmistir flan
    ama genelde hep pvp lerim once dagger sonra bow olarak gecio hepte yatiriom ama tek rakibim 2hot4u ^^
  • kiz o erdemi yatirabilen varmidir longhorn golkonda gibi adam yaa moralimi bozuyo onla pvp yapinca ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

EN son biri eldiven verdi 1k yap diye 1k oldu 3gundur bekliyor kim verdi bilmiyorum
    1-2 parca var ama kimin bilmiyorum gelirlerse hatirlarim

kardes heralde o eldiveni sana ben verdim ama kendim icin deildi zannedersem jujetedog.... miydi ne onun icin galiba
  • juje için se gerek kalmamış demektirClndaki tutarsız,ciddiyetsiz ve argo konuşmalarından dolayı clandan çıkartılmıştır kendisi...
  • gizem devam ediyon demi bizimle beraber
  • Arkadaslar Kusura bakmayın burada bu kadar topic actinizin farkında bile degilim :) biraz hırs yaptım birazda hem oyun hem kendi sitem derken pek fazla giremedim buralara.

Arkadaslar derler ya bi turk dünyaya bedel diye.
    Ben amacıma yavaş yavaş ulaşıyorum. onceleri eglenci icin girdim. Bi clan kurdum ( Tabi kurmamdaki ilk amac turk bayragini sergilemek ) siz gelene kadar fazla sesim cikmiyordu sizin desteginizle bole olduk :)

Ama merak etmeyin bize noob diyen adami ben mutlaka kesmisimdir. :) Bu arada oyunda en buyuk olmanın yavas yavas tadabiliyorum. Tabi aksini ispatlayacak biri cikmaz ise :) (ornek xRomeox o cocuk psikopat ona lafım yok;) eger bu kadar event alip bu hale gelmek bile takdir edilecek birşey hile yapsada yapmasa bu hale geliyorsa ban yemeden takdir etmek lazim ) Buyuk olmak güzel yanları oldugu kadar kotu yanlarıda var her zaman bazıları tarafından cheater noob falan filan diye laflar yersin. Devamli goz onunde olursun. Ve de devamlı clanindakjileri devirmeye calisirlar kendilerince ustunluk saglamak icin :) işte budur. Unlu olmak meselerleri. Ve bu oyunu oynamanın incelikleri bulundukca daha yenilmez oluyorsunuz. Bunu unutmayın. Ama en onemlisi dayanışma.

Bundan sonra hiç bir lafa aldırmayın. Bize cheater noob diyelere
    oyunun forumunda ne derseniz deyin umrumuzda degil biz oyunumuza bakarız :)

aldırmayın arkanız saglam artık koca allymiz koca clanimiz koca biz variz dimi ama :)
    unutmayın oyunu tam anlamıyla ogrenmeden oynamak insanı zorlar
    Bazen sirf pvp den cok oyunun adamların inceliklerini zayıf noktalarını ogrenmek gerekir. Siz Yeterki ögrenmek isteyin :)

şimdi ben rahatım. nabza göre şerbet veriyoz.

bu kadar felsefe yeter bir oyuna bu kadar düşünelecek bişi de yok. sen oyuna bak hiç kimseye aldırma

emin olun oyunda yakında oyunda bir tane bile noob diyecek adam birakmayacam :)
    daha ben oyuna başladıgımda bunların neredeyse hic biri yoktu bi kalanlar bir kac oyuncu onlarida tma hatırlamıyorum :) hiç kimse canınızı sıkamaz ona bi bulaşırım oyundan bezer :)
    Çok mu övündüm neci :) büyümenin yan etkileri kusura bakmayın :)

• ... first we need a server to make item donation

read again what i wrote

WE DONT HAVE A SERVER, WHAT CAN SUPPORT ERICA...

erica wont be online without a server (NBali-ADMİN)

anladığnız üzere ,server mevcut olmadığı için paraya ihtiyacımıoz var diyor...
    bu mevzu uzun süredir gündemdeydi...ve hesap numaraları falan verildi yardım toplamak için..
    geçici çözümlerle serverı açtılar...
    şimdi ne kadar bekliyceğimiz mechul..bana kalsa "kain" i kapatıp ericayı oraya kaydırabilirler

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

... first we need a server to make item donation

read again what i wrote

WE DONT HAVE A SERVER, WHAT CAN SUPPORT ERICA...

erica wont be online without a server (NBali-ADMİN)

anladığnız üzere ,server mevcut olmadığı için paraya ihtiyacımıoz var diyor...
    bu mevzu uzun süredir gündemdeydi...ve hesap numaraları falan verildi yardım toplamak için..
    geçici çözümlerle serverı açtılar...
    şimdi ne kadar bekliyceğimiz mechul..bana kalsa "kain" i kapatıp ericayı oraya kaydırabilirler

hehe surasi iyi olmus

GEZGİNCİ İYİKİ O CLANI KURMUSSUN VE İYİKİ BENDE O KLANDA SENİN YANINDAYIM

ZATEN SOYLİYECEK BİSİ YOK OYUNDA KİMİN NE OLDUGU ( yabancilar ) BELLİ FAZLA SOZEDE GEREK YOK

SİZE ( ana kadro ( keshberto , gezginci , xXx2hot4uXxX , ecoo ve varsa oburleri )) GUVENİYORUM

BİZ GİDİCİYİZ ( okul :D) UMARIM SİZ HERZAMAN ORDA OLURSUNUZ OLMAZSANIZ BİLE ZATEN ADINIZ UNUTULMAZ

SON OLARAK BENİM YABANCILARA Bİ DUSMANLIGIM YOK HATTA TİTANTURKİSH ARKADASİMİN TİTLESİNİ LOVE GREECE BİLE YAPTI YANİ SORUN ONLARDA

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 14 Eylül 2006; 21:47:42 >

• valla bende hiç takmıyorum yunan mış almanmış umrumda degil :P
    valla bi yarışa girdik dönüp önümdeki yada arkamdaki araca bakıp bunun markası ney bunun modeli iyne bakacak halim yok :) ben köklerim gaza :) amac birinci olmak
    hateiceye degil neticeye bakmak gerek .)

Bu server 1 kaç gün en fazla kapalı kalır ondan sonra açarlar üyelerini kaybetmemek icin :)
    Bide başımıza donate cikardı :) am a iyi oldu biraz millet dış dünyaya dönsün dimi ama :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

valla bende hiç takmıyorum yunan mış almanmış umrumda degil :P
    valla bi yarışa girdik dönüp önümdeki yada arkamdaki araca bakıp bunun markası ney bunun modeli iyne bakacak halim yok :) ben köklerim gaza :) amac birinci olmak
    hateiceye degil neticeye bakmak gerek .)

Bu server 1 kaç gün en fazla kapalı kalır ondan sonra açarlar üyelerini kaybetmemek icin :)
    Bide başımıza donate cikardı :) am a iyi oldu biraz millet dış dünyaya dönsün dimi ama :)

Valla gezginci sen farketmez demişsin Ben plakayı bi aldığım zaman bırakmıyorum peşlerini.Geçen biri colide vurup kaçıyo yabancılardan biri bir takıldım peşine coliden adene kadar kovaladım Yanıma bow u almamışım yoksa oraya kadar da kaçamazdıya dua etsin unutmuşum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.