Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ehehe erdem diyince dusunmek lazim :D adamin ustu felaket artili yenmek cok zor ama benim gibi 2 tane gelse yatiririz :D erdem dun nasi kurtardim seni ama cok guzeldi he o an...
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

ehehe erdem diyince dusunmek lazim :D adamin ustu felaket artili yenmek cok zor ama benim gibi 2 tane gelse yatiririz :D erdem dun nasi kurtardim seni ama cok guzeldi he o an...

eyywallah süpper zamanlamaydı.bilmeyenler için kısaca olayı anlatayım.sabahın 08:30 unda bizden kimse yokken dolanıyordum toi14 'de ..bilirisniz beni çok severler serverda nerde görseler halimi hatrımı sorarcasina 5 erli gruplar halinde dalmaya başlarlar.. yatırmak için hırs yapmış bir grupla cebelleşirken hızır acil servis gibi yettin kardeşim, güzel zamanlamaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 15 Eylül 2006; 7:49:29 >

• manyak zamanlamaydida erdem sen gittikten sonra balik tutarken gene geldi onlar 3 kisi diler gittim serbes titan ve ben 3 e 3 daldik yendik onlari sonrada bekleyin dediler bekledik gelmediler korkular o selena n00bun onde gideniya ben hapisteyken 5 kisi daldirlar 2 sini 3 unu aldim yere turkler krall bu serverde bizi kimse yenemezzz ha bu arada rigell deil vergil 'im artik cunku gercek ismi vergilmis

arkadaslar resimlerini gormek icin google de vergil diye arata bilirsiniz devil may cry in efsanesi heyyyt :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3V1LM4G3TR -- 15 Eylül 2006; 7:58:10 >
  • Yaw Erica Nezaman Gelcek Bilen Varmı? Sıkıntıdan Kaine Gectim Orasıda Ne Bed Bi Serverdır? En Son +20 Basıon Bide Patlama ihtimali Var.. Bu arada Bende Yeniyim Arkadaşlar Dragondan Geldim..Oyuna İlk Girdiğim Gün 78-78-78 oldum Bi Türk Clanım Oldu ''Saolsunlar Sahipsiz bırakmadılar '' Üstüne Üslük 2. gün macroyu kurdum ful Set +1000 ''Gezginci Allah Senden Razı Olsun Biras Gec Oldu Ama Temiz Oldu '' Eger Erica dasınız Küçük Bi Kız Cocugu Görürseniz O Benim İşte :P Nick'im MurderJR..

• murder ole deme kainde iyi

benim bi taktigim var + olayinda daha dic yuzustu kalmadım ve o taktik sayesinde

18 arcana staff
    18 dragonic bow
    18 infinity boe
    17 demon splitter crit stun
    16 branch of mother tree

sorun olan kiyafet ve takilar

onlarda 10-12 arasindayim ve cok patliyolar :D

adim PyGMaLioN hehe buranin eventleri ayri bi hos
  • Eray Onu Bunu Bırak Erica Nezaman Gelir? Ben O Servera Cok Alışmıştım Hersey +1000 Cok Pis adam Kesiodum :D Bide Beyler bİ$ey Sorcam.. Şimdi ben pp/th/okcuyum okcuda 78 skilli varya s grade crstll istio ben onu nasıl yapacam? Dwarf acip s grade crstll yaptim diyelim sonra o skilli nasıl aktif hale getircem?? Ben video'sunu izledim o skilin, cok deli bi$ey ate$ler cikio adamın etrafın da sonra oku yere vuruo falan filan etrafındaki adamlara 680-1000 arası ok saplaniomu$ öyle duydum.. Ne kadar Doğru Ne kadar Yanl$ bilemicem Ama Skilli Vuran adamin Etrafındakiler Patates oluodu...Cicek gibi Aciliodu

• Ben o skilli çok güzel bişey sanmıştım.Sonra s grade kristal buldum(daha doğrusu silahım kırıldı).Yaptım skilli.Bastım bi baktım bana bilmem kaç tane s grade ok verdi.Bende öyle oldu.Sizde farklı olduysa anlatın bende öğreniyim
  • Haklısın shadow :))))) Bende Kainde Şimdi Dendim Bana da Ok Verdi.. Nasıl İştir Anlamadım :S Onun Asıl Skili Dediğim Gibi Adamın Etrafında Ateş toplanıo Sonra Yere Ok Atıo Filan Etrafındakiler cicek Gibi Acılıo Ama En Kısa Zmanada Öğrencem O skili..VE hala Soruyorum Erica Nezmana Acılır ???Yoksa AcılmıcakMı ??

• Arkadaşlar şu kullanılamayan skiller var ya şu active kategorisinin yanında duran.Onlar neden kullanılamıyo?
  • Bide erica ne zaman açılır bilen var mı?Benim ingilizcem iyi değil ondan forumları okuyamıyom
  • sen pasif skilleri diosan shadow kardes onlar zaten otomatik olarak sana yarar saglıyor

mesela robe masteryi ele alalım bu senin giydigin robe setten daha fazla verim almanı saglar

o sekilde weapon mastery zaten adı ustunde silahları daha verimli kullanmak icin

ve ericaya gelince dj_genckan dostumunda dedigi gibi ( yazdıgı, alinti yaptigi gibi )

zaten erica die bi server yoktu olesine kurulmus bisey ve adamların bunu olusturması icin para lazım para içinde beklemek veya yardımda bulunmak veya son zamanlarda gundeme gelen donate yoluna gidiceksiniz :D:D

şimdilik kesin bisi yok erica ile ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

murder ole deme kainde iyi

benim bi taktigim var + olayinda daha dic yuzustu kalmadım ve o taktik sayesinde

18 arcana staff
    18 dragonic bow
    18 infinity boe
    17 demon splitter crit stun
    16 branch of mother tree

sorun olan kiyafet ve takilar

onlarda 10-12 arasindayim ve cok patliyolar :D

adim PyGMaLioN hehe buranin eventleri ayri bi hos

Akşam ben de girdim takıldım biraz fena degil orasıda valla bu erika açılmaz sa hep beraber oraya taşınalım olmazsa.Saltanatlıgımızı orada devam ettiririz.Benim nick yine aynı EcO.Akşam genelden falan yazdım varmı bizden kimse diye kimse ses vermedi.

Eray bu arada senin şu + basma taktgini verde bende basayın akşam 5 tane bow 5 tanede angel slayer dager yaktim valla üzerimde silah alacak para kalmadı gidip tokatlaya, tokatlaya kesip para yapacaz heral de

Yaa birede benim erika da ki dager ci dan nasil yapacaz onu unuttum osman,hot,gezginci ve ya bilen varsa sırasıyla bunları nasıl seçecegimizi yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecowayt -- 15 Eylül 2006; 16:36:48 >

• Orjinalden alıntı: eray.gns

sen pasif skilleri diosan shadow kardes onlar zaten otomatik olarak sana yarar saglıyor

mesela robe masteryi ele alalım bu senin giydigin robe setten daha fazla verim almanı saglar

o sekilde weapon mastery zaten adı ustunde silahları daha verimli kullanmak icin

ve ericaya gelince dj_genckan dostumunda dedigi gibi ( yazdıgı, alinti yaptigi gibi )

zaten erica die bi server yoktu olesine kurulmus bisey ve adamların bunu olusturması icin para lazım para içinde beklemek veya yardımda bulunmak veya son zamanlarda gundeme gelen donate yoluna gidiceksiniz :D:D

Pasif Skilleri Demio..Pasif Skiller Dediğin Gibi otomatik Olarak Yarar Sağlio.. Bizim Söz Ettiğimiz Skill Aktif Olanlardan 1. A grade Crstall İstio Dieri S Grade Crstall İstio.. S grade Crstall Aliosun Sonra Aktif Olarak Gözüken Skilin Üstüne Tıklıosun Sana 680-1000 Arası Ok verio.. Aslında Ok Vermemesi Lazim O Skilin Yere Vurup Etrafındaki Adamlara 6800-1000 Arası Ok saplanması Lazim.. Nie Bi sor? :D Bende Bilmiom Fakat Öyle Olması Gerekir, İzlediğim Video da Öyleydi.. Adama 60k civarı Vuruo O skil.

Madem Erica die Bi server Yoktu Şimdi Nie Kapalı? Hiç Yokmuş Gibi Davranmamızı İstemicekler Bizden Dimi :P Erica Die bi Server Yoktu Diosun, Sonrada Server Oluşturulması için Para Lazım Diosun..Olmayan Bi Servera Nie Bağış Yapılsın Dimi Ama?
    BEn dragonu Nie Bıraktığımı Sanıosun? Rusların DB die Bi Ally leri Var En noop undan En kralına Hepsi Donate ama Hepsi.. Bukadar Parayı Nerden Buluolar Bilmiom Acep Gm de Mii Rus Eger Öyleyse Hepsinin Amk

• Akşam ben de girdim takıldım biraz fena degil orasıda valla bu erika açılmaz sa hep beraber oraya taşınalım olmazsa.Saltanatlıgımızı orada devam ettiririz.Benim nick yine aynı EcO.Akşam genelden falan yazdım varmı bizden kimse diye kimse ses vermedi.

Eray bu arada senin şu + basma taktgini verde bende basayın akşam 5 tane bow 5 tanede angel slayer dager yaktim valla üzerimde silah alacak para kalmadı gidip tokatlaya, tokatlaya kesip para yapacaz heral de

Ben Suan Orda Oynuom Bi Lavuk Bana Clan Attı. Clan Cıktım Ama Hala Ne konuolarsa Bana Gelio Akıllım Karıştı :S
    Oda Bişeymi EcO Ben Akşam 14 Tane Dragonic Set Patlattım.. Set Patladıkca İvorye S grade Crstall Gelio Crstalleri Satiom Tekrar Set Aliom Basmaya Calışiom Sonunda Yaptim +20.. Takıları İse Hiç Sorma 21 kati Set patlattim Allah belasını versin :D Hala Setim Tam Deil Sonunda +15 te Bıraktım Katıları..Slahları Soracaksaan Angel Slayer İlk Denmemde +20 Oldu and Dragonic Bow Yine İlk Denem De +20 Oldu.. FaKat Ericadan Sonra Kaine Alışamadim Garanti +1000 Yapmak Varken Nie +20 ye Kendimi Kasıyım ki?

• canlarim benim kusuruma bakmayin uzun zamandir giremiyoru ne buraya ne oyuna zaten down mus yeni haberim oldu dusunun artik 1.5 haftadir sabah 7.30 aksam 12.00 it gibi calisiyorum is bitmöiyo hal ben bittim is olmasina deil aksam eve gelince pc yi accacak halim kalmiyo nerde kaldi oyuna gireyim siz dusunun artikl benim halimi ama okul fln beni iplemez bir birlikte basladik birlikte birakitriz bu serveri gideni hatirlan kalanla yola debvam ederiz bu arada abi bu kadar mi seviyolar beni en son girdigimde toi14 de 2 kisi ile ayni anda kapistim aldim asagi ikisini de bi baktim olayi abartmislar kanlim ciktilar resmen beni kovaliyolar 1 party adam gelmis artik kacmaktan sayamiyodun kac kisilerdi am son zamanlarda surekli bole olmaya basladi bisiler yapmamiz lasim artik bizdew yalnız kurt hesabi takilmayalim birlikte gezelim tek gordun mu cumbur cemaat dakliyolar

• bende merak ettim bu serveru ya bugun bi denicem:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

bende merak ettim bu serveru ya bugun bi denicem:D

Bu gün deniyemen adamlar bagiş toplamak icin down ettiler serveri baska makineyemi ne gecireceklermiş
  • Orjinalden alıntı: MurderJR

Orjinalden alıntı: eray.gns

sen pasif skilleri diosan shadow kardes onlar zaten otomatik olarak sana yarar saglıyor

Pasif Skilleri Demio..Pasif Skiller Dediğin Gibi otomatik Olarak Yarar Sağlio.. Bizim Söz Ettiğimiz Skill Aktif Olanlardan 1. A grade Crstall İstio Dieri S Grade Crstall İstio.. S grade Crstall Aliosun Sonra Aktif Olarak Gözüken Skilin Üstüne Tıklıosun Sana 680-1000 Arası Ok verio.. Aslında Ok Vermemesi Lazim O Skilin Yere Vurup Etrafındaki Adamlara 6800-1000 Arası Ok saplanması Lazim.. Nie Bi sor? :D Bende Bilmiom Fakat Öyle Olması Gerekir, İzlediğim Video da Öyleydi.. Adama 60k civarı Vuruo O skil.

Madem Erica die Bi server Yoktu Şimdi Nie Kapalı? Hiç Yokmuş Gibi Davranmamızı İstemicekler Bizden Dimi :P Erica Die bi Server Yoktu Diosun, Sonrada Server Oluşturulması için Para Lazım Diosun..Olmayan Bi Servera Nie Bağış Yapılsın Dimi Ama?
    BEn dragonu Nie Bıraktığımı Sanıosun? Rusların DB die Bi Ally leri Var En noop undan En kralına Hepsi Donate ama Hepsi.. Bukadar Parayı Nerden Buluolar Bilmiom Acep Gm de Mii Rus Eger Öyleyse Hepsinin Amk

Yok ben pasif skilleri diyodum.Sağol eray.gns

• Bu gün deniyemen adamlar bagiş toplamak icin down ettiler serveri baska makineyemi ne gecireceklermiş

Nasıl Yani Ya.. Ne Bağışı? Dier Serverlarda Donateden Cok Deli Para Kırıolar.Bu serverlar ayrı mı? Hepsi Bir Deil mi Sonucta.. Serveri Başka Makineye Gecirmek Neoluo ? Extremeden Cıkacakmı Yani Silincekmi Server? Eger Öle Bişey Olursa Tümünü Silmeleri Gerekir.. Dierlerinden Farkı Sadece +20 Deilde %100 +1000 Basmak.. Adamlar Sadece Bi serverdan Baticak Deiller Helhalde.
  • :D

şimdi bastan baslayalım

1:ilk olarak eco abi taktik mi bilmem ama bende baya ise yaradi en cok 3. denememde 18 yapmisimdir

en komiğide adamin biri beni yaparken gordu silah elimde renk deiştiriyo aldi hemen yaptigimi yapmaya basladı yanımda dragonic bowa 20 bastı lol

taktigime gelince ilk olarak silahi ve 16 adet scroolu alıyorsunuz 4 e kadar bulundugunuz yerde basıyorsunuz sonra 3-4 adım gidip 1 tane daha basın 3-4 adım daha 1 scrool daha ok butonuna tam adam dururken basın ( valla batıl inanç mı desem bilmiyorum ama hic yuzustu kalmadım ) bu sekilde oluyor

2: bu serverda buyucu dısında bisi acilmaz cunku enc. olayı sınırlı ve warriorlar burda cok avantajsız durumda ama onlarında bi avantajı var

karsıdaki adamin yazisi pembe ise ( peace zonede ) ona vurabiliyorsunuz fakat buyuculerde bole bisi yok pembe bile olsa buyu atamiyorsunuz ( peace zonede ) anca staffla vurucaksınız yada elinizin altında bi bow bulunacak ama bowda pek saglıklı olmuyor cunku hawkeye 500 vuruyorsa aynı bowla siz 150-200 anca vuruyorsunuz

3: murder kardesim orda server yoktuyu geçici yontemlerle ayakta kalıyordu manasında solemistim zaten bundan onceki downda serverda cıkan sey su ( aklımda kaldıgı kadarı ile ) biz suan serveri onarıcaz fakat bu belki 1 hafta belki 1 kac gun surecek demislerdi

4:o ok olayı tamamen olması imkansız bisi o zaman dusunsene kale savasına 3-4 tane o okculardan gotur adamların ....................... koy :D dimi ama bende okcu acmıstım ve o skill sadece zor durumda ok temin edebilmen icin

5: bloods kardes sanada ciddi anlamda ( bunu kesinikle icten soluyorum ) kolay gelsin ( iş hayatı benim gozlemlerime gore coook zor ( sadece gozlem belkide sandıgımdan daha zordur )

6:aydeeli dostum dene baya iyi ozellikle enc. basarken iyi bi stres gerilim ortamı olmuyo gerci para ayıptır solemesi b..... gibi :D ama burasının eventleri cok iyi ve adende surekli pvp'ler oluyor bu cok hos

7:morfeus belkide oledir ama kim bilebilir ( gerci adamlar bağışı tamamen hak ediyolar ( herşeyi devletten beklememek lazım ( elbet yardım eden birileri cikar )))

8:onemli diil shadow kardes ( anlama kapasitem iyidir )

9:murder kardesim bu serverda sence kim donate yapar adam elindeki bowu 2000 yapcakta nolcak tamam belki vardır ama extremedeki kadar diil oda anca

baska makineye gecirmekte o makinede ( bilgisayarda ) kurulu olan serveri farklı bi bilgisayara gecirecekler buda sana hicbisekilde yansımaz ( down olayları haric )

zaten ericanın sitesini incelediyseniz adamlar 4-5 bilgisayara sahip ( server bilgisayarları )

simdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Eylül 2006; 18:07:59 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.