Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Bide o ne öyle renk renk silahlar O server'ın sitesi ne?

http://video.google.com/videoplay?docid=5670302968394664331 ''Al cnm Benim..

• quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

reflect damage diye bir skill de olmasi lazim ama hangi karakterde oldugunu hatirlamiyorum paladin veya dark avengerde olabilir

O.o Kimleri Görüom.. Siz Buralara Takılırmıydınız :P

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

ewt baktım o serverda bisey var renk renk silahlar filan ve hala o tarz bi skill olabilecegine inanmıyorum

renk renk silah'lar varsa demekki ceşit ceşit skillerde olabilir...

2si farklı sey

al sana hayattan bi ornek

dielim bi pasta yaptın fakat goruntusunu begenmedin hemen duzeltebilirsin ama pastanın içerigi ile oynayamazsın oynarsan bozulur artık sen anla ne demeye calıstığımı

Eray Karde$im Beni Aydınlattın Cok Thnxx.. Buna İhtiyacım Vardı :P Bu Arada Pasta Herzaman Pasatadır.. İster İçeriği İster Fiziği... ^^

• beyler bu server beni oyundan soğutuyo ben low rate bi servera yada ekoknetricsin 10 k rateli serverına gidecem gerçektende işten eve geldiimde l2 açasım yok ya:(((

2sexy4u
  • bence cok guzel bir ortam kurmusunuz burdan anladim kadariyla bozmamanizi tavsiye ederim ne yazikki o kadar kolay olusmuyo bole ortamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

beyler beni kainde bilen varmi bilmiyorum isim rigell orada humanim subla d elf mage yaptim +20 infinty rod um var saolsun clandan bi arkdasa 17 yken aldi 20 yapip verdi simdi onu kullaniyorum oradada bi turk lani kuralim olmazmi ha bu arada ericadan gelen bi adam beni tanidi ve sunlari soyledi noob rigell all turks terorist fuking terorist diye laflar salladi sonra sunlari dedi islamic bitch fuking muslim bende dedimki fuking ur mom n00b turks not terorist kurdish terorist turks hate teroroist 1 day ago 2 turkish soldie killed terorists... sonrada adamla muhattab olmadim suna dersini verelimmi ismi salvation... evet arkadaslar olay soyle basladi eventtayiz allylerle savasioz sonra ben onu tanidim ericadayken hep bana satasiyodu gebertiyodum saldirttim allyleri ona oldu basladi noob rigell come 1 vs 1 dedi bende 1 vs 1 yaptim yendim sonra baskalariyla kapisirken olduruyodu daha sonra yazidigim konusmalar...

Bu arada salvation hotshot oluyor arkadaslar
    HotShot,SaLvAtioN,A7X,and HawtShot....my main character is now SaLvAtioN charli bu bunu varya alaca eline....

infinity nin forumunda onunla habire kapışıyor bir ara dedigi laflar harbi sinir etmisti :) hazmedemiyorlar sadece mesele bu

• kiz benim destroyerimi uc kisi birden kesemiolar kaindeee^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz benim destroyerimi uc kisi birden kesemiolar kaindeee^^

• yok deve senin armor felan + kaç ki 3 tane charmlar gelirim sendden eser kalmasssssssss
  • birtan ahh ahhh keske bugune kadar yatmıs olsam sadece oyunda olsam ne gusel olurdu 2 aydır sirketi ben aciyorum surekli burdayim geliyorum oyuna tam giricem is cikartiyolar tekrar gidiyorum dusunun sshadow bana kolyesini verdi basayim die kolyeyi bastim ama bi turlu veremedim ben vermeden de server down oldu ekiden pc yi de alirdim yanima sirf l2 oynamak icin simdi almiyorum agırlık oluyo bide onu eve goturmesi var o yorgunlukla ne tasirim ya anladigim kadariyla kain de bulusuyoruz tekrar ok birlikteysek sorun yok benim icin ama bana sorarsaniz basla bi server da oynayalim infinity disinda cunku bizim ortamimizin ayni oldugu gibi karsimizdaki rezillerde ayni bizi cekemiyolarhepsinin dalagini dagittik zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

http://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/acm/ burdan alabilirsin.

ayrica servera girmek icin ip:
    127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com

C4 u kur, offical siteden upload yap,
    C:\windows\system32\drivers\etc\host dosyasına ip yi yaz.

System klasörünün içindeki l2.exe den servera girebilirsin.

baska bi sorun olursa yardım ederim. Su anda erica serveri wipe yemekle uğraşıyo :):):):) dier serverlarla ilgili bilgiyi serverin sitesindne alabilirsin.

Merhaba, ben ericaya geçmek istiyorum. C4 ü kurdum. Upload ı offical siteden demişsiniz. Ericanın sitesinden mi yapmam gerek? L2 nin masaüstündeki simgesinden upload edince bir anda c5 yüklemeye başlıyor. Kurmama yardımcı olursanız sevinirim. Tam olarak nasıl upload edeceğimi yazar mısınız?

• elimiel direk c4 kurduysan upload yapmana gerenk yoq "bilgisayarim:C:windows/system32/drivers/host dosyasini notpad de ac sonacigima 193.202.62.246:3784 satirini ekle kaydet ve cik pc ye res at daha saglikli olmasi icn sonacigima oyunu kurdugun yere git system klasorune gir ve ordaki exe dosyasinDAN oyuna baglan tabi acc i de burdan alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

elimiel direk c4 kurduysan upload yapmana gerenk yoq "bilgisayarim:C:windows/system32/drivers/host dosyasini notpad de ac sonacigima 193.202.62.246:3784 satirini ekle kaydet ve cik pc ye res at daha saglikli olmasi icn sonacigima oyunu kurdugun yere git system klasorune gir ve ordaki exe dosyasinDAN oyuna baglan tabi acc i de burdan alabilirsin

öyle yaptım ama olmadı :( İsim - şifreyi kabul etmiyor.

ilk sayfada
    127.0.0.1 localhost
    195.228.155.251 l2authd.lineage2.com
    yazın diyor, bir de oyle deneyeceğim.

• Girebildim serverlar açılıyor ama karakter penceresine girmiyor bu sefer :( Neden olabilir? Nasıl giderebilirim? çok konuşuyorum ewet.

Bir dee hangi serverdasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLimieL -- 16 Eylül 2006; 20:09:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

elimiel direk c4 kurduysan upload yapmana gerenk yoq "bilgisayarim:C:windows/system32/drivers/host dosyasini notpad de ac sonacigima 193.202.62.246:3784 satirini ekle kaydet ve cik pc ye res at daha saglikli olmasi icn sonacigima oyunu kurdugun yere git system klasorune gir ve ordaki exe dosyasinDAN oyuna baglan tabi acc i de burdan alabilirsin

bu sekilde servere girebiliyorsak 2-3 gün içinde bende gelirim

• Şu an asil oynadigimiz server kapali öbür serverlarda töbe töbe tatmin etmiyor ben sıkıldım erica baskasi tutmadı oynamamda artik c5 veya l3 oynarsam lvl kasma degil pvp oynarım bu zevki tattiktan sonra
    Erica yı 2 gözle bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Eylül 2006; 20:20:45 >
  • biz erica serverindayiz ama su siralar down oldugu icin bizimkiler kain de allah izin verirde is yerinden cikarsam bende girecem bu arada birtan bak adaletsizlige ben hala is yerindeyim bugun cumartesi ve saat 20.20
  • ya niye soylemiyorsunuz acc alirken 4 tusu kullanildimi girelemedigini neyse dj genckanin yazisini gordumde
  • ama canim benim biz o muhabbeti coktan gectik:D
  • ya oynayanlar girebiliyor mu? Ben server sayfasından sonra karakter kısmına geçemiyorum. C4 ün kendi update ini yaptırmadım o yüzden olabilir mi? Sadece oyunu kurdum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.