okumadim yawsanada allah kolaylik versin zor yaw ben daha annem yada babam beni bi yere gonderce zaman useniyom ama napim yaw hep l2 oynadim zamani buluyorlar
tabiki c4 gerekiyo aynısı bana da oldu :DDDDDDDDDDDDDDD
arkadaslar uzun bi aradan sonra l2 ye yeni giriyorum is yerinden yeni ciktim birtan ahhh ahhhhhhhh bak gor saat 22,47kain de char actim nick BlooDs sonuda biş yerde ilk ben yazdim:D oyunda gorusmek uzere
beyler bende kaindeyim nikimi burada yazarsam ceza alırım azcık küfürlü bi nick aldım.bağrıyom ortalıkta türk yokmu diye ama cvp veren yok serverda karşılaşırsak mutlaka tanırsınız bu nebiçim nick diye :))) bloods sana pm atacam birazdan geliorum kanka
DALİN SERVER ACİLMİS ERİCA
quote:
Orjinalden alıntı: gezginci01
Morfeus bir ara ole bir deniyordum full buffla vardı tam olarak bilmiyordum adam bana 1k vuruyordu kendisi 3k dmg yiyordu :)
BlooDsS bu kadar zamana kadar oyun oyun biraz da çalış dimi ama :)) hep oyuun hep oyun olmazki :=) bide güzel yanları var spor yapıyorsun kas yapıyorsun :) ama gerçekten allah yardımcın olsun -
sNaRE Bu kacinci nickin
gezginci soliim ilk bas sNaRe sonra W4R0M3N sonra beyenmedim devilmay crydeki adam rigell yaptim sonra baktimki adamin adi rigell deil vergilmis simdi vergilim :D
benim oyun hakkında hıc bılgım yok ko oynuyordum bıraktım c4 ındıremedım c3 buldum ındırıyorum. patch ındırınce c3 c4 olurmu
Kardes millet c5 indirmeye baslıcak sen c3 diyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
Kardes millet c5 indirmeye baslıcak sen c3 diyorsun
anlamıyomusun oyun hakkında bılgım yok dıyorum
c4 lınk bulamadım c3 ındırıyorum patchla c4 oluyomu dıyorum ama bu forumda cevap veren yokkı
C3 patch C4 olmaz kardesim ya internetten orjinal sitesinden indireceksin artik 3 gun mu 5 gun mu surer bilmiyorum ama cd de alabilirsin bulabilirsen.. bizim yaptigimiz cd den cekmek 15 dakikalik is
@zorlubey istersen sana hazir bu server için ayarlanmış bi dvd çekip gönderebilirim istersen sadece hostunu değiştirip girersin istiosan pm at bana adını adresini telefonunu hemen çekiim dvd ye yoliim salı günü sabahtan elinde eğer izmirlisen kargoyada gerenk yok
sub class ericada nasıl? Her iki karakter skillerini de kullanabiliyor muyuz? Yoksa seçtiğin zaman lvl 40 olup devam mı ediyoruz? Bir de tyrant ya da destroyer olmak istiyorum, nerden seçicem?
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
@zorlubey istersen sana hazir bu server için ayarlanmış bi dvd çekip gönderebilirim istersen sadece hostunu değiştirip girersin istiosan pm at bana adını adresini telefonunu hemen çekiim dvd ye yoliim salı günü sabahtan elinde eğer izmirlisen kargoyada gerenk yok
ilgine sagol
5 saatte ındırdım C4
Kardes multi karakter yok sectigin karakterin skilelri geliyor lvl 40dan basliyorsun o 2 classida goddard orc var ondan secebilirsin
Tesekkur ederim
server login mi? Giremiomda..
ONLİNE pc res falan at gene olmazsa burarlarda bir patch vardi onu indirip dene
OK.. saolasın karde$ macroyu kurmu$tum hata filan verdi ondan olması lazım herhalde :S yinede saol..
ben şimdiye kadar multi karakter olan bi server görmedim bilen var mıııııııııııııııııııııı
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
ONLİNE pc res falan at gene olmazsa burarlarda bir patch vardi onu indirip dene