Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA HAZİR ERİCAYİ BİRAKMİŞKEN TAVSİYE EDEBİLECEGİNİZ GÜZEL Bİ PVP SERVERİ VAR Mİ
  • Harbi biraktiysan verebilecgin items varsa bekliyorum yarin 3 yakın arkadasım baslicak
  • Bİ BAKİMA DA O HERİFİ GORDUKTEN SONRA BIRAKMAM KOLAY OLDU SERVERİ

BLODDS KARDEŞ REMEMBER:DDD swer adam sana kufur etsin sen adami kes res le bi daha kes baska bi yerde yakal bi daha kes kufur acizligin en belirgin isaretidir aciz olan kufur eder asil olan guler gecer

hadi babacim ben admi kesemedim clani cagirdim sadece titan geldi ve o da öldü o herifi kessem ne olacak üzerindeki yaziyi kesemedikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swer21 -- 20 Eylül 2006; 21:51:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Harbi biraktiysan verebilecgin items varsa bekliyorum yarin 3 yakın arkadasım baslicak

harbi biraktim o serveri ben ama hala kardesim oynuyo
  • beyler bence sizden turkun ne kadar yuce olduğunu gosterin ve 1 haftalığına herkesin titlesini

}We~Love~Greeks{

yapın

o oraya yazdıda ne oldu sıkıyosa gelsin dediğini yapsın bakalım noluyo

hem bu sayede server ahalisi kimin ne olduğunu gormuş olur gibime geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 20 Eylül 2006; 21:59:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

beyler bence sizden turkun ne kadar yuce olduğunu gosterin ve 1 haftalığına herkesin titlesini

}We~Love~Greeks{

yapın

o oraya yazdıda ne oldu sıkıyosa gelsin dediğini yapsın bakalım noluyo

hem bu sayede server ahalisi kimin ne olduğunu gormuş olur gibime geliyo

ok kardesim birazdan giranin ortasinda ne kadar buyuk oldugunu gösterecem herkese

• Ben de bıraktım erica'yı ama mecburen.Oyuna giriyorum charı ı seçiyorum,start diyorum sorun diyip atıyo.Ben de artık C5 de oynuyorum.
  • Ya Beyler Bu servera yine mi pach geldi? Id ile Şifreyi yaziom login diom öyle duruo oyuna girmio..yada ne biliyim hata filanda vermio Daha bu sabah girdim oyuna gecenlerde de aynısı oldu :/

• İlk girmedigindehttp://rapidshare.de/files/32073181/Protokol.rar.html sitesini vermiştinis ya o inen protokol dosyasının icindeki iki dosyayı sisytem dosyasının icine attım oyuna girdi.. Şimdi yine girmio tekrar protokolden yaptım busefer de girmedi :S
  • bende de yok server su an ben aele fln takilacam azcik server gelesie kadar
  • Arkadaşlar Birinis bana system dosyasını göndersin yada onun gibi bişey yaws pffff..
  • Yaw o bu deilde cok karıştı benim l2 dosyası :S dragon serverı var c4 var erica var 4 tane system dosyası var... Ayriyetten enchat programı var..macro var.. Dosyada yok yok yani :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

bende de yok server su an ben aele fln takilacam azcik server gelesie kadar

Id ile şifreni yazdıktan sonra serverlara girebilionmu?Yoksa hic mi girmio?
  • Bende id ve şifre yazma yerinde kaliyorum login olmuyor
    Siteyede girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Eylül 2006; 20:13:11 >
  • Bide şu c5 i nerden indircem :) cok merak ettim de
  • Pm attim linkleri
    2site verdim artik sana kalmis
    1inde 2 parca sanki denedigimde bunda hizli iniyordu
    1inde 3 parca seklinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

yaw niye böyle ****likler hep türklere geçiyo bizde yapalım hile sanki hile bilmeyen var da her türlü server de bug buluruz her türlü serverde parasız kalmayız allahın yunanlılarına mı boyun eğcez ama yeter bir tarafta ruslar bir tarafta yunanlar artık belli bişi beliryelim herkes aynı anda girsin colesium da türk olamayan kalmasın artık yeter bug mu bulcaz gerçi gerenk yoq dmg ile ilgili bugg bilen varsa paylaşsın rica ederim gittiğim de bir party türk vardı ama az yinede

Kardes 1 parti türk dedigin benim pt idi
    O an alliancemizin demir baslarimizdan Erdem'inde ptsi vardi yani 2pt
    Tamam az olabilir ama karsi cikana kök söktürüz
    BU arada alliance artik elimizden geldigi kadar cogaltmaya calisiyoruz
    Her oyuna yeni baslayan direk agzini 1k set 1k dagger isteyerek basliyor
    tamam veriyoruzda her gelene verirsek artik 1pt gm shob basinda clana items bassin
    Tek 1ini gordüm
    JMMUDER mi ney nicki tam bilmiyom giranda event vardi arkadan bagiriyor turkmusun falan
    dedim suan ingilizcemii konusuyom clana aldim
    Diyorki ABİ 3KK adena versene yay alcam bittigim an bu andir yenisimin dedim cokmu belli diye sordu
    Dedim 3kk parayi burda para diye donup bakmazlar bu böyle gider güzel anilarimiz var iste

''Her oyuna yeni başlayan direk 1k set 1k dagger isteyerek başlıo'' yanlışşşş :))) Ben senden 3kk istedim :D bowa para yetmedi lwl de azdi para kasamiodum :S JMMURDER deil cnm benim ''MurderJR'' Titanturkish nickini görünce birader ayana yattım abi demedim :( 3kk verde bow aliyim dedim ;) Sende burda ona para denmio diyim 200kk mi ne verdin hatirlamiom yalan olmasın... Evt güsel bi anıydı ilk ler güseldir dogru.. :PPPP

• oyunda olan var mi? Bende hala girmio yaw...nasıl bişeydir anlamadım :/
  • korkma serverin web sayfasi da açılmıyo. Sanırım adamlar çöküşlerde :) umarim DB falan gitmemiştir ya da server komple uçmamıştır....Beklic3z artık baska çare yok.
  • Titan ben bulamadım hala c5 i :S bi daha atsana şu linki..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.