Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynisi gecenlerdede olmuştu gelir yakında

ve c5 için sana tavsiye elinde c4 vardır kesin onu farklı bi dizine yukle

mesela

C:/program files/line age 2 c5/

gibi

sona masaustune yerlesen yeni simgeye tıkla ( tabii bundan once daha onceden deiştirdigin host dosyasını eski haline getirmekte fayda var )

sona zaten oficial siteden guncellenir c5'e

bu sekilde oluyo

yada al sana link

http://www.fileplanet.com/promotions/lineage2_c5/

buraya uye ol ve indir o kadar 2,xxxxx gb

• eyw
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

beyler bence sizden turkun ne kadar yuce olduğunu gosterin ve 1 haftalığına herkesin titlesini

}We~Love~Greeks{

yapın

o oraya yazdıda ne oldu sıkıyosa gelsin dediğini yapsın bakalım noluyo

hem bu sayede server ahalisi kimin ne olduğunu gormuş olur gibime geliyo

adam benim soyuma türklüğüme küüfür etcek ben de we love greeks yazcam o adamla varya 100k pk lık yapmassam onu görünce

• quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

beyler bence sizden turkun ne kadar yuce olduğunu gosterin ve 1 haftalığına herkesin titlesini

}We~Love~Greeks{

yapın

o oraya yazdıda ne oldu sıkıyosa gelsin dediğini yapsın bakalım noluyo

hem bu sayede server ahalisi kimin ne olduğunu gormuş olur gibime geliyo

adam benim soyuma türklüğüme küüfür etcek ben de we love greeks yazcam o adamla varya 100k pk lık yapmassam onu görünce

Senin soyun türk deil ki :))) senin soyun müslüman cnm Türklük sonradan gelen bişi..Örn ben türk deilim desem bana kalkıp kimse bişey demes..diemes

• quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

Titan ben bulamadım hala c5 i :S bi daha atsana şu linki..

GELEn kutularımda yokmu sımdı kocaman 2tane link yolladım
    butun online oyun clientleri var c4 bile var nasıl bulamıyon anlamadim
  • hehe anlıyorum sadece kişisel goruş

ben olsam ole yapardım sen yapmayabilirsin ben seni zorlamıyorum

ama sen ona aynı şekilde karşılık verince tatmin olacaksan tabii yap hic durma hatta sığıyorsa titleye daha kotusunu yaz hatta ve hatta yeni karakter aç adına ayrı kufur titlesina ayrı kufur yaz tamamen sana kalmış ama bunu yapman bişi deiştirmez sadece orda oynayan dier insanların yanlış duşunmesine yol açarsın çunku kimse bilmez senin neden titleni deiştirdiğini ve turklerin adı kotulenir sadece

ve ben sadece titleyi deişebilirsiniz dedim adamları kesmeyin demedim sen gene kes ama kinle diilde sadece oyun oynadığını bilerek bu dusuncenin verdiği rahatlama ile kes ben şahsen birisine kufur ettikten sona rahat olamıyorum

hemen bi ornekle yazımı susliyim

oyuna ilk basladığımda TRerayTR ile baslamıştım ve ketrada lvl atlamaya çalışıyodum adı monotone olan biri beni kesti bişey demedim gene gittim ketraya 2 kere kesti ben orda ağzıma ne gelirse soyledim adam bana sadece

:)

yazdığında aklım başıma geldi bu karakteri deişmemin başlıca nedeni bu olaydır

ve inanın bana herkes onlar gibi diil aynı ittifaktan adam tanıyorum beraber takıldığım ve hicte bu tarz dusunceleri yok

hehe şimdi aramızda bu salakmı niye yazmış bunları diebilirsiniz ama hem turkçe dersine çalışma amaçlı hemde bu sayede içimi dokeme amaçlı yazıyorum

( cumle kurma seklim nasi beğendiniz mi anlaşılır mı ?? )

saygılar benim dusuncem bu

sanki o oraya yazdığında yazdığı şey gerçekleşiyo..............

• bu arada morfi imzan kural dışı sizeyi 1 yaparak yaz yoksa yakında

İMZANIZ KURAL DIŞI | UYMANIZ GEREKEN İMZA KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

gibi bi metinle karşılaşabilirsin

lol
  • OYUN acilsa
    }We~Love~Greeks{
    n-a-h bunu yazcam
    serverda ER (16) kişi var
    Siteye girmeye baslamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Eylül 2006; 23:43:48 >
  • DALİN SERVER'A GİRİYOR
  • arkadaslarim canlarim ben uzun zamndir giremiyorum kusuruma bakmayin okuldan dolayi diye dusuneceksiniz ama deil ben hala it gibi calismaya devam ediyorum okula gidiyorum okuldan cıkıp ise gidiyorum hergun saat 10 ile 12 arası isten cikiyorum sizde bana hak veirnartik beynim sulaniyo dayanamiyorum ama sizi asla terk etmedim onuda bilin istedim bugun ya da yarin kesinlikle girecem
    ,bu arada swer madem adamın kafasında ki o yaziya bisey yapamiyosun o adama sunu da mi soleyemedin gercekten bunu yapabilecek kadar kabiliyetl mi eger evet derse ona sunu sole 75milyon nufusu ile turkiye onu bekliyo basta ben olmak uzere ya 75milyonun ustunden gececek ya da 75milyon ustunden gececek
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

arkadaslarim canlarim ben uzun zamndir giremiyorum kusuruma bakmayin okuldan dolayi diye dusuneceksiniz ama deil ben hala it gibi calismaya devam ediyorum okula gidiyorum okuldan cıkıp ise gidiyorum hergun saat 10 ile 12 arası isten cikiyorum sizde bana hak veirnartik beynim sulaniyo dayanamiyorum ama sizi asla terk etmedim onuda bilin istedim bugun ya da yarin kesinlikle girecem
    ,bu arada swer madem adamın kafasında ki o yaziya bisey yapamiyosun o adama sunu da mi soleyemedin gercekten bunu yapabilecek kadar kabiliyetl mi eger evet derse ona sunu sole 75milyon nufusu ile turkiye onu bekliyo basta ben olmak uzere ya 75milyonun ustunden gececek ya da 75milyon ustunden gececek

• valla murder sen daha da saçmalıyon ya valla lafa bak ya türrkler güya müslüman soyundanmış :D
  • Türkler, dünyanın en eski, asil, büyük devletler kurup, pek çok ünlü şahsiyetler yetiştiren medenî milletlerinden biridir. Türkler, Nuh peygamberin oğullarından Yâfes'in Türk adlı oğlunun neslindendir.
    Tarihî şahıs, boy ve millet adlarının oluşumuna göre, Türk kelimesinin aslı "türümek" fiilinden gelmektedir. Bu fiilden türetilmiş, kişi ve insan anlamında "türük" ve nihayet hece düşmesiyle "Türk" kelimesi ortaya çıkmıştır. Nitekim Anadolu'da bir kısım göçebeler de yürümekten "yürük" adını almışlardır. Türk kelimesi, ayrıca, çeşitli kaynaklarda; "töreli, töre sahibi, olgun kimse, güçlü, terk edilmiş, usta demirci ve deniz kıyısında oturan adam" manâlarında kullanılmaktadır.

Türk sözünü ilk defa resmî devlet adı olarak kullanan ve onu bütün bir millete ad olarak vermek şerefini kazanan Göktürk Kağanlığı, Doğu Sibirya'daki Yakut Türkleriyle batıdaki Ogur (Bulgar) Türklerinin bir bölümü dışındaki Türk asıllı bütün kütleleri, kendi idarelerinde birleştirdiler.

buradan çıkn sonuç daha islamiyet ortaya çıkmadan türkler vardı

islamı kabul etmeden önce atalarımız şamanistti yani bir şaman eşliğinde bazı çalğılarla tanrılarına tapıyolardı.sonrasında bazı savaşlar sonucunda araplar türklere islamiyeti kabul ettirmiştir.umarım tartıuşma son bulur.herşeyden önce ben bir türküm sonrasında müslümanım buda benim görüşüm

• quote:

bu arada swer madem adamın kafasında ki o yaziya bisey yapamiyosun o adama sunu da mi soleyemedin gercekten bunu yapabilecek kadar kabiliyetl mi eger evet derse ona sunu sole 75milyon nufusu ile turkiye onu bekliyo basta ben olmak uzere ya 75milyonun ustunden gececek ya da 75milyon ustunden gececek

muhteşem bir duşunce

ve çok haklısın

• arkadaşlar butun bu tartışmalara uzun zamandır karışmadım ve gene karışmıcam...İsteyen yunan istediğini söylesin istediğini yazsın heriflerin kuyruk acısı war zamaninda canlarını çok yaktık o yüzden ben adamlara kızamıyorum bile. Unutmayın ki "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş."

Şimdi sizlere C5 teki D grade Light armor setim ve zatichemle verdiğim pozu yolluyorum umarım beyenirsiniz.
  • evet arkadaslar dj_genckan haklı turkler en eski irklardan birisidir turk kelimesinin erdeminde dedigi gibi bir cok anlami vardir ama turk kelimesinin eskiden kullanılan uc anlamı "cesur,guclu ve zeki" dir eskden turkler icin firavun mısırda ozel bi sefir yaptırıp kendi topraklarindaki turkleri oraya toplamıstır bunun sebebi turkleri sevmemesi deil "turklerin ozel insanlar olduklarini ve de kendisinin ozel adamlari devlet bakanlarinin buralardadan da secildigi icin diger insanlarla turkleri ayirmistir cunku turkleri ozel insanlar olarak gordugu icin diger insanlarla yasayarak ozelliklerinin becerilerinin korelmesini istememistir ve olene kadar en iyi adamlari ve korumaları turkler olmustur" en iyi savasci olarak gosterilmislerdir hep... bu boyle devam ediyo bugune gelene kadar daha cok hayran olanlar cıkmıs bizie bunu da bilin ayrica arkadaslar lutfen tartisiyosanız ve de bilginiz yoksa ki anladigim kadariyla belli bi duzeyde yoq lutfen tartismayin
    ve turkluk bir din deildir bir meshepte deildir o yuzden turk deilim muslumanım gibi sacma bi cumle kurmayın bi daha bende turkum ama muslumanımda ne yani simdi siz turk olmayan muslumanlar beni kabul etmiyonuz mu adam araptır muslumandir iranldir muslumandır bunlar devlet ama sunu unutma turk dediginde aklina sadece devlet gelmesin turkiye devletimizse turkluk te ırk tır ve ırkının adini tasiyan tek devlette turkiyedir

keshberfo gusel olmus kanka

• quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

valla murder sen daha da saçmalıyon ya valla lafa bak ya türrkler güya müslüman soyundanmış :D

pfff..Yaw ister türk ister kürt ol ister müslüman ister gevur ister tatar ol beni hiç ilgilendirmes..tmm. Sen neden bukadar Türklüğünle övünüon ki? Cok iyi bişey mi ki?
  • BEYLER YETER SACMA TARTİSMANİZ İLE TOPİC İMİZİ KİRLETMEYİN!!!!! TARTİSMAYİ DA BURDA KESİN DEVAM EDEEKSENİZ KENDİNİZ OFFTOPİCTE YER BULUN
  • quote:

BEYLER YETER SACMA TARTİSMANİZ İLE TOPİC İMİZİ KİRLETMEYİN!!!!! TARTİSMAYİ DA BURDA KESİN DEVAM EDEEKSENİZ KENDİNİZ OFFTOPİCTE YER BULUN

Olm baksana adam bi mjsında benim dinim türk dio evt dio ben harbi türküm dio tatarım dio sonra dier msjda müslümanım dio bu ikisini bir tutamaz..evt ister türk olurum ister müslüman o bana kalmış bişi karde$ Allah la benim arama hiç bi kul giremes.. şahsen ilerde T.c den cıkımak istiom evt kim bana bişey söylicek şimdi? hiç birinis bana bunu yapmamamı kabullendiremessiniz.. öyle bi özgürlüğünüs yok şahsi işlere karışamama gibi bi özgürlük yok ortada ama arkadaş saolsun türk ile müslüman kelimesini bir tutuo.
  • o onun dengesizligi murder seni ilgilendirmez! ayrıca ben senin oglun deilim gereksiz tartismalar da yapmayin bu topic erica ile ilgili konusmak icin acildi oyle de kalacak kimin ne dedigi seni bu derecede ilgilendirmez sen uyarirsin o ister sana inanir ister inanmaz orasi ona kalmıs bunu bus yere daha fazla irdelemye gerek yoq sizden tek ricam bu bos tartismayi daha fazla uzatmamanızdır
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.