Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni ilgilendirmio..uzatma dion uzatmam.olm ölesine el alışkankılııı...yoksa est ne olu :)
  • Bu server yine down :S Acaba bağış yetmedimi? Titan bi 5 10 daha atsana bea :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

Türkler, dünyanın en eski, asil, büyük devletler kurup, pek çok ünlü şahsiyetler yetiştiren medenî milletlerinden biridir. Türkler, Nuh peygamberin oğullarından Yâfes'in Türk adlı oğlunun neslindendir.
    Tarihî şahıs, boy ve millet adlarının oluşumuna göre, Türk kelimesinin aslı "türümek" fiilinden gelmektedir. Bu fiilden türetilmiş, kişi ve insan anlamında "türük" ve nihayet hece düşmesiyle "Türk" kelimesi ortaya çıkmıştır. Nitekim Anadolu'da bir kısım göçebeler de yürümekten "yürük" adını almışlardır. Türk kelimesi, ayrıca, çeşitli kaynaklarda; "töreli, töre sahibi, olgun kimse, güçlü, terk edilmiş, usta demirci ve deniz kıyısında oturan adam" manâlarında kullanılmaktadır.

Türk sözünü ilk defa resmî devlet adı olarak kullanan ve onu bütün bir millete ad olarak vermek şerefini kazanan Göktürk Kağanlığı, Doğu Sibirya'daki Yakut Türkleriyle batıdaki Ogur (Bulgar) Türklerinin bir bölümü dışındaki Türk asıllı bütün kütleleri, kendi idarelerinde birleştirdiler.

buradan çıkn sonuç daha islamiyet ortaya çıkmadan türkler vardı

islamı kabul etmeden önce atalarımız şamanistti yani bir şaman eşliğinde bazı çalğılarla tanrılarına tapıyolardı.sonrasında bazı savaşlar sonucunda araplar türklere islamiyeti kabul ettirmiştir.umarım tartıuşma son bulur.herşeyden önce ben bir türküm sonrasında müslümanım buda benim görüşüm

kardeşim türklüğüm ve seninle gurur duyuyorum

ben ERİCA' yı çok özledim bu sefer hepten gitti galiba...birkaç server denedim bu boşlukta...sarmadı hiç biri..beni kestiklarinde ne keshberfo ne de gezginci geldi imdadıma..ne de diğer dostlar
    geceleri "domates,peynir" sayıklamadı kimse( titanturkish) ve daha birçok dostum "yettim kanka" deyip koşmadı...amcaların amcası da yok başımızda(ecoo abim) "pm" lerde yağmıyor artık...(abi clan)(abi buff) vallaa 24 saat buff veriricem yeterki açılsın server..
    muhabbetleri özledim,koşuşturmayı özledim yunanlıların peşinden..dağılmayalım dostlar..
    işe başladım,ama geceleri arıyor insan..yeni girdiğim iş yerinde osifteki adamların %75i biliyor sizi resimlerden..onlarıda ayartttım gelicekler
    şu C5 olayı kesinleşsin..düzgün bir server açılsın oraya gideriz olmadı...irtibatı koparmayın beyler...

}~xX2HoT4uXx~{

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

ben ERİCA' yı çok özledim bu sefer hepten gitti galiba...birkaç server denedim bu boşlukta...sarmadı hiç biri..beni kestiklarinde ne keshberfo ne de gezginci geldi imdadıma..ne de diğer dostlar
    geceleri "domates,peynir" sayıklamadı kimse( titanturkish) ve daha birçok dostum "yettim kanka" deyip koşmadı...amcaların amcası da yok başımızda(ecoo abim) "pm" lerde yağmıyor artık...(abi clan)(abi buff) vallaa 24 saat buff veriricem yeterki açılsın server..
    muhabbetleri özledim,koşuşturmayı özledim yunanlıların peşinden..dağılmayalım dostlar..
    işe başladım,ama geceleri arıyor insan..yeni girdiğim iş yerinde osifteki adamların %75i biliyor sizi resimlerden..onlarıda ayartttım gelicekler
    şu C5 olayı kesinleşsin..düzgün bir server açılsın oraya gideriz olmadı...irtibatı koparmayın beyler...

}~xX2HoT4uXx~{

Abim artik sayikmalar bitti gece sahura kalktıgımza bol bol peynir ekmek yiyorum domates'de
    Yaw bende cok özledim zaman gecmiyor msn'de kizlarin online olmasini bekliyoruz konusmak için
    Nere diyorsaniz ora gidelim erica c5 olsa ne iyi olur be
    Herkese hayirli ramazanlar
    Yaw adamlar önceden online oyun oynamişmi oynamamissa vay haline bu nasildi su nasildi yaw bu nasil oluyordu yaw suna el atsana vay haline gene biz becerimiz avrdi hemen kaptık olaylari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Eylül 2006; 20:47:15 >

• quote:

alıntı dj_gençkan

}~xX2HoT4uXx~{

alıntı morfeus

Abim artik sayikmalar bitti gece sahura kalktıgımza bol bol peynir ekmek yiyorum domates'de
    Yaw bende cok özledim zaman gecmiyor msn'de kizlarin online olmasini bekliyoruz konusmak için
    Nere diyorsaniz ora gidelim erica c5 olsa ne iyi olur be
    Herkese hayirli ramazanlar
    Yaw adamlar önceden online oyun oynamişmi oynamamissa vay haline bu nasildi su nasildi yaw bu nasil oluyordu yaw suna el atsana vay haline gene biz becerimiz avrdi hemen kaptık olaylari

valla yaw ne gunlerdi nie down kain down olsun nie erica oluyo valla bencede kopmayalım biyere gidilcekse beraber gidelim buraya yazın uhuuuu uhu uhu

benide hic bi server kesmedi extreme tempest , paradise 5x olanda filan denedim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 26 Eylül 2006; 21:10:29 >

• ben infinity luna da kasıyorum 1-2 gudur ericanın yokluğunda. Bi ara geginci uğradı yanıma ama o da yok ortalıkta. Arkadaşlar ben her yere varım C2-C3-C4-C5 önemli diil yeterki dağalmayalım. Yeni bi turk server geliyo olmassa orda başlarız ama adamlar L2Off kuracakmış Ench biraz sıkıntı olacak gibi :) alıştım ben artık +1000 basmaya aşşası kurtarmıyo :P

Dip not: Hot ADSL faturası ne kadar geldi çatlıcam meraktan kanka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 26 Eylül 2006; 22:25:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

ben infinity luna da kasıyorum 1-2 gudur ericanın yokluğunda. Bi ara geginci uğradı yanıma ama o da yok ortalıkta. Arkadaşlar ben her yere varım C2-C3-C4-C5 önemli diil yeterki dağalmayalım. Yeni bi turk server geliyo olmassa orda başlarız ama adamlar L2Off kuracakmış Ench biraz sıkıntı olacak gibi :) alıştım ben artık +1000 basmaya aşşası kurtarmıyo :P

Dip not: Hot ADSL faturası ne kadar geldi çatlıcam meraktan kanka :)

hehe kanka insaflı geldi 72^^ytl... ucuz atlattım gibi hissediyrum.ben 100 ytl falan bekliyodum..yine olay yarattım ama..şimdi c5 i şirketten çekicem yazık oluyo sınırsız almışlar bide..ben yararlanayım bare
    ama nerden çekiceğimi bilmiyorum kardeşim...çeker çekmez luna dayım adam gibi bi yer bulana kadar

• erdem sevgili kardeşim ben indirdim c5 şu an bendeki l2 istiosan atayım bi dvd ye yollim kargola ver adresini

edit:la olm msne gelsene.... açtın bi ara gittin hayırdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 26 Eylül 2006; 22:34:34 >
  • bende yarın lunadayım sabah sipariş veririm 15 dakkaya hazır
  • bu arada ne alaka diceksiniz ama erdem ve kendimi ifşaa ediorum hani o akdar oyun oynadık birlikte ama bi yüz yüze görüşemedik ahanda buraya koyuyorum yüzleri

işte bu erdem photoshop by dj_gençkan :)))

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

işte buda ben namı değer dj_gençkan yada sizin tanıdğınız isim ile 2sexy4u

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

ps: walla photoshopsuz bişiye benzemiioz ondan bunları kodum =)))

• hocam gozler manyak olmuş
  • walla resimlerimde en beenmediğim yerim gözlerimdir ondan gözlerle çok uraşırım =)
  • ZUAAHA Gülesim geldi yaw iyiler kanka bykuş gözü ne yaw olee
    Kanka bende renkli göz istiyorum yaw 1 el atsan bizim gözede yagli boya calsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Eylül 2006; 7:05:30 >
  • ya arkadaslar bu erica olmayacak gibi ne edecez aynı ozelliklere sahip bi server bilen var mi yoksa erica gelmezse soad ve arkadasalarinin kurdugu turk serveri na gecelim ama beraber olalim gusel yapmısın resimleri bu arada yeni isin hayirli olsun kanka
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

Ve bidaha arkadaşlar özür diliyorum... Apache arkadasım, kardeşim bak demişsin ki ''benim dinim türk..harbi harbi türküm tatarım demişsin'' daha sonra ''benim dinim Müslüman'' diosun lütfen bu ikisini aynı kefeye koyma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bu iki kavramı birbirine benzetiosun aynı şeyler mi ??
  • arkadaş hiç bir kişi benim müslümanlığıma yada türklüğüme bir şey diyemek xapachex 100k dedi ama ben 1000k pklık yaparım her gördüğümdede keserim hiç acımam oyunu ona onatmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

Ve bidaha arkadaşlar özür diliyorum... Apache arkadasım, kardeşim bak demişsin ki ''benim dinim türk..harbi harbi türküm tatarım demişsin'' daha sonra ''benim dinim Müslüman'' diosun lütfen bu ikisini aynı kefeye koyma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bu iki kavramı birbirine benzetiosun aynı şeyler mi ??

bilki murderJR arkadaş kimse bizim türk yada müslüman olmamıza karışamaz ve küfür edemez

• "crazy41" provakatörlük yapma.. konu kapandı!!!! uzatma daha fazla...uzatıcaksan da seni başka topice alalim lütfen...anlayışın için şimdiden teşekkürler....
  • ewt topici kapattırmak istemiyoruz veya taşıttırmak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.