Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplayin butun ericayi gelin yeni turk serverine ::) beklerim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

toplayin butun ericayi gelin yeni turk serverine ::) beklerim :)

Herkesi yerine konusmiyim ama tahminimce herkes sizin serveri yani bizim serverimizi bekliyor acilir acilmaz
    çelik(büyük baş) baş olarak girecegiz
  • ama bizi mix gen tr ile karistirmayin cunku biz farkliyıs
  • @LuD4cRis

kanka versene linki bide c kac ayrica rateleride yazarssan sevinirim ha server seninse bi gmlik yakışır bana =)
  • vayyyy desenize 2 server birden açılıyo die

bakalım en lagsız olana gircez

server bilgisayarının ozelliklerini yazarsan ve bu organizasyonun büyük bi çalışma mı olduğundan bahsedersen deneriz

kolay gelsin bu arada dj_genckan abimizede gm'lik yakisir :P
  • server buyukhttp://forum.donanimhaber.com/m_9585054/tm.htm burdan ayrintilari ogrenebilrisiniz :D
  • LuD4cRis bi kontrol etmem lazım :D bu oyunua bu kadar ilginiz oyunu biraktirmiyo kendi adıma :D

MurderJR sevimli bişi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 1 Ekim 2006; 4:52:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

vayyyy desenize 2 server birden açılıyo die

server bilgisayarının ozelliklerini yazarsan ve bu organizasyonun büyük bi çalışma mı olduğundan bahsedersen deneriz

2. server hangisi eray ??? bilgilerini bizimle paylaş kanka serversızlıktan kafayı yeme noktasına geldim ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

LuD4cRis bi kontrol etmem lazım :D bu oyunua bu kadar ilginiz oyunu biraktirmiyo kendi adıma :D

MurderJR sevimli bişi ;)

Teşekkürler :) Eğitiom onu şimdi, büyüsün az piç olmucak. Şimdiden ısırmaya calısııo ama ısırımıo ozaman deli oluo

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

2. server hangisi eray ??? bilgilerini bizimle paylaş kanka serversızlıktan kafayı yeme noktasına geldim ya :(

hem mix gen tr yani darkcavalary'nin duyurduğu server hemde bu ikisi ayrı ayrı serverlar ve ayrı kişiler tarafından açılacaklar ve ikiside turk serveri

http://forum.donanimhaber.com/m_9585054/tm.htm bu LuD4cRis arkadaşımızın duyurduğu server

http://forum.donanimhaber.com/m_9458825/tm.htm buda mix gen tr tabanlı açılan ve soad ile darkcavalarynin duyurduğu server

aslında birbirine yakın sayılırlar ama mix hakkında daha ayrıntılı kesin karaklaşmış bişi yok ama ludacris arkadaşımız serverin olacak olan tum ozelliklerini açıklamış ve bilgisayarda sistem olarak iyi tavsiye olunur ama bakalım ileriki gunler ne gosterecek

edit: linkleri ekledim

not : yanlışım varsa duzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 1 Ekim 2006; 17:50:02 >

• orta bi karişiklik var galiba onların ikisi aynı server deilmi... yoksa farklimi
  • farklı 2 server var
  • quote:

quote:

quote:

hem mix gen tr yani darkcavalary'nin duyurduğu server hemde bu ikisi ayrı ayrı serverlar ve ayrı kişiler tarafından açılacaklar ve ikiside turk serveri

http://forum.donanimhaber.com/m_9585054/tm.htm bu LuD4cRis arkadaşımızın duyurduğu server

http://forum.donanimhaber.com/m_9458825/tm.htm buda mix gen tr tabanlı açılan ve soad ile darkcavalarynin duyurduğu server

aslında birbirine yakın sayılırlar ama mix hakkında daha ayrıntılı kesin karaklaşmış bişi yok ama ludacris arkadaşımız serverin olacak olan tum ozelliklerini açıklamış ve bilgisayarda sistem olarak iyi tavsiye olunur ama bakalım ileriki gunler ne gosterecek

edit: linkleri ekledim

not : yanlışım varsa duzeltin

tek bir yanlisin var soad artik mix gen tr de degil bizde :) onun haricinde yalızın yok. iki farkli server acilcak yakin zamanda ayrica size buyuk ihtimalle carsamba gunu serversitemizin linkini vericem girip incelersiniz :)

• oo hadi iyisiniz mix ten soad i çalmiissiniz
  • kafama takılan 1-2 soru

1- neden güçlerinizi birleştirip tek bir server açıp daha kaliteli bi hizmet vermeyi düşünmüyosunuz???
    2- New-Age Gm takımından herhangi biri görev alacaksa ben yokum....
    3- Server dan 1-2 resim yollayabilirsiniz di mi :)
    4- New-Age deki Gm ler dışında o serverda bir çok yerde olmayan silahlar vardı ör: Dual Angel Slayer , Dual Sword Of Miracles, Dual battle hammer vb. bence serverı dier serverlardan ayıran güzel bi özellikti.
    5- Enchant rate ini düşük tutmak mantıklı kabul ancak +4/+5 en azından garanti olması lazım yoksa çileden çıkıyoruz, Ör: PVPx serveri lvl kasmak çok kolay ancak lvl 78 olup elinize hiçbir silah alamamak ciddi soğutuyo serverdan.
    6- bazı şeyleri cidden söylemek istemiyosunuz anladığım kadarıyla lütfen potansiyel oyuncularınıza biraz daha detaylı bilgi verin.
    7- Patch ile mi giricez yoksa host dosyasını değiştimek yetecek mi ?
    8- Kaç tane GM çalışıcak ?
    9- Server kurulduktan sonra GM lerin arkadaşları daha önceden gördüğümüz şekilde davranırlarsa boşuna açmış olursunuz söliim. Ör: izmit-sosyete int. cafe (new age oynayanlar bilir)
    10- Gm lere item basma- exp verme - adena trasferi vb. yetkiler sınırsız bi şekilde verilirse olayın cılkı çıkabilir.
    11- Günün her saati- her dakkası en az 1 GM e ulaşılabilmesi lazım. Misal : ben gece 12 ila sabah 8 arası oyun oynayabilen biriyim ve bu saatlerde GM bulamazsam emin olun serverdan soğurum.
    12- yaklaşık 10 senelik MMORPG tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim Serverda GM ne kadar uzun süre online olursa oyuncuların illegal davranışlarda bulunmasını o derece engellemiş olur. Bu tamamen psikoloji ile alakalıdır.
    13- AÇIN ARTIK ŞU SERVERI ÇOK CANIM SIKILIYO HİÇBİR SERVERDA OYNAYASIM GELMİYO :(

• quote:

kafama takılan 1-2 soru

1- neden güçlerinizi birleştirip tek bir server açıp daha kaliteli bi hizmet vermeyi düşünmüyosunuz???
    2- New-Age Gm takımından herhangi biri görev alacaksa ben yokum....
    3- Server dan 1-2 resim yollayabilirsiniz di mi :)
    4- New-Age deki Gm ler dışında o serverda bir çok yerde olmayan silahlar vardı ör: Dual Angel Slayer , Dual Sword Of Miracles, Dual battle hammer vb. bence serverı dier serverlardan ayıran güzel bi özellikti.
    5- Enchant rate ini düşük tutmak mantıklı kabul ancak +4/+5 en azından garanti olması lazım yoksa çileden çıkıyoruz, Ör: PVPx serveri lvl kasmak çok kolay ancak lvl 78 olup elinize hiçbir silah alamamak ciddi soğutuyo serverdan.
    6- bazı şeyleri cidden söylemek istemiyosunuz anladığım kadarıyla lütfen potansiyel oyuncularınıza biraz daha detaylı bilgi verin.
    7- Patch ile mi giricez yoksa host dosyasını değiştimek yetecek mi ?
    8- Kaç tane GM çalışıcak ?
    9- Server kurulduktan sonra GM lerin arkadaşları daha önceden gördüğümüz şekilde davranırlarsa boşuna açmış olursunuz söliim. Ör: izmit-sosyete int. cafe (new age oynayanlar bilir)
    10- Gm lere item basma- exp verme - adena trasferi vb. yetkiler sınırsız bi şekilde verilirse olayın cılkı çıkabilir.
    11- Günün her saati- her dakkası en az 1 GM e ulaşılabilmesi lazım. Misal : ben gece 12 ila sabah 8 arası oyun oynayabilen biriyim ve bu saatlerde GM bulamazsam emin olun serverdan soğurum.
    12- yaklaşık 10 senelik MMORPG tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim Serverda GM ne kadar uzun süre online olursa oyuncuların illegal davranışlarda bulunmasını o derece engellemiş olur. Bu tamamen psikoloji ile alakalıdır.
    13- AÇIN ARTIK ŞU SERVERI ÇOK CANIM SIKILIYO HİÇBİR SERVERDA OYNAYASIM GELMİYO :(

1.bu soruya cvp veremem yetkim yok. server ownerinin bilecegi is.
    2.yok hayir newage takımından bir gm yok.
    3.en kısa zamanda :)
    4.ole silahlar koymayi dusunmuyoruz cunku dual daggerin veya dual miracleesin olmasi sacma geliyor bize :)
    5.+4 safe enchant olcak :)
    6.carsamba gunu en dateyli bir ibicimde bilgi verilecektir yada persembe.
    7. evet pathc ile girilcek
    8.suan 7 tane gm var. ve baska gm alimi olmuycak.
    9.yok yok ole bisey olacagini sanmiyorum cunku butun gm ler benim kardesim gibi ve hepsinine cok guveniyorum.
    10.yetkiler sınırlı ancak ne kadar sınırlı olcak tam belli degil :)
    11.her saati her dakkasi ben onlineyim rahat olun :)
    12.katılıyorum. zaten oyunda illegal davranislara kesinlikle izin yok. ornegin ben serverde agza alinmiycak sekilde kufur edeni goruusem ilk bsta 25 dk lik chat ban sonrsinda ise bir veya bir kac gunluk ban :)
    13. :D:D:D bende sabirsizlaniyorum...

• tüm sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim.... şunu da eklemeden turksauron New Age de Gm lik yapmış biridir.... Sizin serverla ilgili de Gm olduğu hakkında bi izlenime kapıldım. Ama beni çok ta enterese etmez. Dediğim gibi New Age tadında ama New Age den daha temiz olursa uzun soluklu olursunuz.
    Şimdiden tebrikler. Serverı açsanız da açmasanızda :)
  • turksauronda new agede gm degil aa yok :). zate ben newagede hic oynamadim. ama hepniz rahat olun cok iyi bir server olucak
    :) hee birde ne demek siz sorun biz cvplayalim :) acicaz bundan supheniz olmasin :) biz bu isi para ici yapmiyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 2 Ekim 2006; 19:38:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.