Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LuD4cRis
    biz bu isi para ici yapmiyoruz :)

tabe tabe :) tamamen duygusal......
  • tabe tabe :) tamamen duygusal......

hiçbir zaman para önemli değildir arkadaşlar mühim olan insani değerlerimizi kaybetmemek ::::PPPPPPPPPP
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis
    biz bu isi para ici yapmiyoruz :)

tabe tabe :) tamamen duygusal......

lohol :) ciddi yim ama :) :p
  • beyler ben ekokneticksteyim ilk sıradaki serverdayım c5 ratler 5 k.gelen olursa nikim kuvvetmira
  • bende orda başlayacaktım ama online player sayısı az geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

beyler ben ekokneticksteyim ilk sıradaki serverdayım c5 ratler 5 k.gelen olursa nikim kuvvetmira

Ben biraz yabancı serverlarda türkleri ünlendirmeyi severim logom daimi Türk Bayrağıdır bilirsiniz :)
    C5 Stable olsunda isterse arap serveri olsun farketmez :D
    Bi deneyem bakem
  • aynen denemeye ben de başladım Nickim her zamanki gibi :) k3shb3rf0
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

Ben biraz yabancı serverlarda türkleri ünlendirmeyi severim logom daimi Türk Bayrağıdır bilirsiniz :)
    C5 Stable olsunda isterse arap serveri olsun farketmez :D
    Bi deneyem bakem

Madem server deniyorsunwww.l2-pvpx.com ben buradayım gelmek istersen söylemen yeterli

• walla kişisel görüşüm ben pvpx i hiç sevmiyom lvl kasmak sorun diil ama üstüne başına hiçbir item alamıyosun ve moblar bile resmen dalga geçer gibi kesiyolar seni. pvpx bana gore diil...

Eekoknetick de bana göre diil Ench. Scrool satılmıyo tav oluyom o yuzden oraya da :)
  • kiz ben extremedeyimmm gurol la beraber oynuozzz siz de geliinn ben th actiimm.
  • gerci ben bi se anlamadim bu serverdan ama gurol anlatio gelin sizede anlatirr :)
  • quote:

walla kişisel görüşüm ben pvpx i hiç sevmiyom lvl kasmak sorun diil ama üstüne başına hiçbir item alamıyosun ve moblar bile resmen dalga geçer gibi kesiyolar seni. pvpx bana gore diil...

Eekoknetick de bana göre diil Ench. Scrool satılmıyo tav oluyom o yuzden oraya da :)

Tabiki görüşüne saygı duyuyorum item v.s. almak zor bencede , ama daha iyi zor olması düşünsene birde kolay olduğunu ?server ın cıvığı çıkardı , neyse takılıyorum işte napim arkadaşlarla en azından oyuna tek girince buff,song,dance v.sv.s ne geliyosa var kimseye muhtac olmuyorsun mob sa mob , pvp se pvp

quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz ben extremedeyimmm gurol la beraber oynuozzz siz de geliinn ben th actiimm.

Slm gizem naber?? Extreme hangisindesiniz kastien deyseniz arada bi gelirim takılmaya

• quote:

walla kişisel görüşüm ben pvpx i hiç sevmiyom lvl kasmak sorun diil ama üstüne başına hiçbir item alamıyosun ve moblar bile resmen dalga geçer gibi kesiyolar seni. pvpx bana gore diil...

+ Katıllyorum dostum sana bu arada sen begen bi tane hemen buraya yaz
    c4 onermeyin bana c4 ün her şeyini denedim yapmadım halt kalmadı :D
    güzel bişi istiyoz c5 e gelince yuksek rate li bişi ve daha stable bir yer ariyoruz.
    Bu Topic ilgi görmesinin sebebide yuksek rate seven arkadaşlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizemcem

kiz ben extremedeyimmm gurol la beraber oynuozzz siz de geliinn ben th actiimm.

gurol dediğim morfeus mu ???????

eğer o ise titan serverindasin demek oluyo bu durumdada bana ulaşabilirsiniz demek oluyo

Fluee veya Leleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

Tabiki görüşüne saygı duyuyorum item v.s. almak zor bencede , ama daha iyi zor olması düşünsene birde kolay olduğunu ?server ın cıvığı çıkardı , neyse takılıyorum işte napim arkadaşlarla en azından oyuna tek girince buff,song,dance v.sv.s ne geliyosa var kimseye muhtac olmuyorsun mob sa mob , pvp se pvp

canım arkadaşım kısmetse Türk serverda uzun soluklu bi maratona hazırlanıyorum... Hem donanımsal olarak hem bedenen hem de maddi açıdan :) o yüzden 5x-10x serverlarda kasmayı tercih etmiyorum bu gunlerde. Zaten uzun bi sure düşük rate takıldıkta nsonra PvP nin tadını aldım :) ve şimdi de dediğim gibi yüksek rate server arıyorum :)

Bu arada Gezginci, kanka ya walla billa adam gibi C5 server bulamıyorum deli olacam... + gündur falan paso server arıyom ya :( Adamlar C5 yaptık serverı diyo eywallah diyom giriyom bakıyom İtemler war sorun yok diyip başlıyorum kasmaya lvl 55 oluyorum ana bi de bakıyom C5 skllerinin yerinde yeller esiyo :) amcamlar sadece itemleri koyarak C5 server olduklarını idda ediyo :) ya da ne bilim skller war itemler war ama C5 mobları yok :) bu ve bunun gibi bi sürü saçmalık walla kanka daha adam akıllı bi C5 bulamadım senin anlıcaan :) Sen bulursan mutlaka haber eyle :)

• bende bulamadim öylesine zaman geçirmek için takılıoom ya beler takımı toplayalım yeniden bi sinerji yaratalım yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

bende bulamadim öylesine zaman geçirmek için takılıoom ya beler takımı toplayalım yeniden bi sinerji yaratalım yaw

+1 ( tabii takımda varsam )

valla bence su yeni acilcak serverlardan birini secip oyuna dalalım aynı kadro bi clan kuralım herkes yardımlaşma içinde 78 olsun herkezin itemlerini tamamlayalım kale alalım

keyfimize bakalım

die geçio kafamdan

yada varsa erica gibi server orayada gecebiliriz

• Bende bir kaç sitemdeki sorunlari halledeyim hemen atlayacam yarın sabah bi denerim birkaç tane
    keshberfo kanki dostum denediğikleriniz kara liste şeklinde yazın buraya ben oınlari hiç denemeyim
    Gençkan kanki sende yaz hadi şimdilik kolay gele size
    ben hep pc başindayim nede olsa

Eray tabiki varsın sordugun lafa bak
    bu arada imzandaki resim çok hoş turk işimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 4 Ekim 2006; 2:00:47 >

• arkadaşlar geçeceğimiz serverı bence belirleyelim hatta oylamaya sunalım ben SOad in Lud4cris in olduğu servera geçmeyi planlıyorum. Necro falan da orda olacak sanırım sağlam adamlar gelirse baya bi zevk alırız en azından dişimize göre rakipler falan olur :)

bu arada Gezginci kanka benim kara liste gamesites2000 deki C5 serverlarının host dosyası değişimi ile girilenleri. Patch yüklemek istemedim kurtulması zor oluyo :)

Eray elbette takımdasın o ne biçim bi laf ole bea.... Ancak dier elemanlar nerde pek gözükmüyolar ortalıkta.... Eco -Yavru - blood- osman , nerde bu adamlar___???

dip not: clan lideri gene gezginci olsun derim.... sizler ne dersiniz bilemem ancak Gezginci bu işi beceriyo :) [walla çekilir dert diil o yüzden seni ortaya attım kanka :P]
  • quote:

arkadaşlar geçeceğimiz serverı bence belirleyelim hatta oylamaya sunalım ben SOad in Lud4cris in olduğu servera geçmeyi planlıyorum. Necro falan da orda olacak sanırım sağlam adamlar gelirse baya bi zevk alırız en azından dişimize göre rakipler falan olur :)

bu arada Gezginci kanka benim kara liste gamesites2000 deki C5 serverlarının host dosyası değişimi ile girilenleri. Patch yüklemek istemedim kurtulması zor oluyo :)

Eray elbette takımdasın o ne biçim bi laf ole bea.... Ancak dier elemanlar nerde pek gözükmüyolar ortalıkta.... Eco -Yavru - blood- osman , nerde bu adamlar___???

dip not: clan lideri gene gezginci olsun derim.... sizler ne dersiniz bilemem ancak Gezginci bu işi beceriyo :) [walla çekilir dert diil o yüzden seni ortaya attım kanka :P]

hehehe at topu kanki sorun değil iş bölümü yaparım ben sana da bişe düşer hiç merak etme

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.