Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAAt kac bakım hele bu arada 72 oldum sr ^^3 cr.t haata verdi kesin oldum
    herkese slmlar sahuru bekliyorum
  • Yaw resmi imza yapamadim gitti 1 yolu yokmu bugunden sonra pcöi yatagin altınsa koyuyorum bıktım artık
    Ya evden kacacaktım ya pc parcalicaktim laf laf simdi ne diceklrt bakım ama cafelerden takılacagim vay eskı halımıze donuyoruz
     İnfinity-Erica:bu server bizim!!

•  İnfinity-Erica:bu server bizim!!

arkama dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Ekim 2006; 15:54:42 >

• hot shot :)

bu arada eray senin ekra nkardı ne ??? ya da ekran ???? baya sağlam bi çözünürlükte oynuyosun :)
  • p4 2.4 ghz işlemci
    512 ram 333mhz (kingston =)
    geforce 4 ti 4200 128 mb ekran kartı
    asus p4p800 anakart
    philips 107 b4 monitor

çozunurluk olayını monitore ve ekran kartına borçluyum ( zaten daha aşasında oynamıyorum )

( monitor 1600x1200 e kadar destekliyo ekran kartını bilmiyorum ama şimdilik iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Ekim 2006; 18:03:58 >
  • Amd Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2.1 Ghz
    1Gm DDr ram Kingston
    Asus Extreme AX550 series 256 Mb
    Asus anakart ( modeli hatırlamıyom)
    Nec LcD 1550v ekran ( sanırım ekran dandik benim :)

sistem bu ama senin çözünürlüğü alamıyorum :)
  • lcd'dendir

oyundan en iyi performansı almak istiyosanız forever crt ( bence =)

ve lcd'lerin çözünürlüğü düşük oluyo die biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

Amd Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2.1 Ghz
    1Gm DDr ram Kingston
    Asus Extreme AX550 series 256 Mb
    Asus anakart ( modeli hatırlamıyom)
    Nec LcD 1550v ekran ( sanırım ekran dandik benim :)

sistem bu ama senin çözünürlüğü alamıyorum :)

kardes ti 4200 benimde ekran kartim arkadasıam verdim öyle kadi süper 1 katttir suan 5c isahibi oluyor arkadasım ben 4. sahibiydim ti4200 directx 8.1 destekli oldugu icin dx9 efeklerini gostermez orda ndirek performans artisi olur mesala full actigi zaman hdr acilmaz kesherbo sen fullerken hdr antialisng falan onlar aciliyorsa onlari kapat o ayarlarda ekran kartın yetersiz kalir ti4200de tabi oda yetersiz kalir mesala uzak göstermeyi düşür o cok etkiler ram olarakda tabi ram 1gb sorun olmaz
    Ben 4 degişik pcde oynadım bu oyunu 4 pcde evımde kaldi
    AMD3200 64BİT 939pin
    2X1GB DUAL RAM
    nVİDİA gforce 7900gt 1280-1024 offf anlatilmaz yasanir o graifk neyya ole oyun bu dedim öyle kaldım

2ci makine
    amd 2800 754pin
    2x512mb ram dual ddr
    nivida gforce 6800le 1.4volt mod 16.6 385 885
    buda süperdi 1024-768de oynamayi denedim baska denemedim en ideali süperdi

3c. makine
    amd barton 2500/ 3500
    gforce 2 mx400 64mb
    512mb ram 1024-768 low npc limit very high

4. makine amd 1800/3200 thunbird nedir
    256mb ram
    ati 9600xt
    1024x768 medium sayilir süperdi ama ramden kaybediyor 512mb ram 64mb ekran kartliy itercim ederim

kesherbo sneın makine tam istedigim ayarlarda oynarım ben ama bu aksam kaldiriyorum pcyi babamgilin yataginin altına koycam hergun yemekten bıktım
    BU ARADA ESKİSİ PC İLE UGRASMADİGİM İCİN PC TERİMLERİ MODELLERİ İSİMLERİ UNUTMUSUM

• ben bu makineyi yaklaşık 10 ay kadar önce topladım. Bi tek ekran ve DVD-R almadım param yetmedi :) bi ara para biriktirip güzel bi ekran - DVD -R ve HDD almam lazım. Onun dışında makinem sağlam :) Ama denediin ilk makineye hasta oldum morfi :P
  • Bulundugun sehrin en iyi pc'si daha cok ozelligi var 2ci makiendeki ekran karti benım 1ci makine olmadan once benım makine 1ci di ama gecti suan benım makıne lols nobbs sayimiyim utaniyom
    AMD barton 2500/3800
    512mb ram 120gb sata hardisk
    arkadasıma ekrank artimi verınce buan kaldık ge force 2 mx400 64mb 1024x768 low oda guzel
    Pc ile evdeki son gunum
    Arkadaslarım artik iyi sececem hataa arkadasım olmıcak artık hepsi dusuncesiz iyiligimi hep kotu yolda kullaniyorlar adam alay geciyorya varmi sınıfımdaki kız olarak tanıtıp msnden teklif ediyor ben size ne yaptim bunu hak ettimbe? psikolojim bozuldu valal hersey ust uste geliyor ben artik ne yapacam bilmiyorum degiştimya ben cok uzun oldu sanırım özür byee

• quote:

Arkadaslarım artik iyi sececem hataa arkadasım olmıcak artık hepsi dusuncesiz iyiligimi hep kotu yolda kullaniyorlar adam alay geciyorya varmi sınıfımdaki kız olarak tanıtıp msnden teklif ediyor ben size ne yaptim bunu hak ettimbe? psikolojim bozuldu valal hersey ust uste geliyor ben artik ne yapacam bilmiyorum degiştimya ben cok uzun oldu sanırım özür byee

mı desem mı desem yoksa mı desem pek anlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

mı desem mı desem yoksa mı desem pek anlayamadım

Bu ne yaa, ben de anlamadım.

La2 yi kurdum baştan titanda bnm sps var, birz oyniyim dedim. Girmio şerefsiz. Var bir şeyler...

• mirror 2 yi indirip guncelledin mi

ve acc doğrumu :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

mirror 2 yi indirip guncelledin mi

ve acc doğrumu :p

acc doğru

ben cd ye yazmıştım patch ini cd den kuruyorum güncelleneme neyin yapmadım tabi kendi yapıyor ya, onun dışında bişey yapmadım.
  •  İnfinity-Erica:bu server bizim!!

https://store.donanimhaber.com/f1/23/ab/f123ab7f4cb0f90ccde499ae489a401d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 7 Ekim 2006; 22:29:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

Vallahi Dehset. Aranizda olmak isterdim. Pvp Serverlari herzaman Hosuma gitmistir.

• ben MuRKySouL'umu ozledim

ben kirmizi renk silahlari ozledim

ve encok ta sizinle vakit geçirmeyi ozleim

• Ahanda İşe girdim :/// Pfff İlk kez Calişcam Bakalim Nası Bi Duygu İş Hayatı :P Karişik Diolar ama Üstesinden Gelebilirim :PPP Server Ne alemde? Server nesede Siz neler yapıosunuz? morelinis saglinis iiiyi ya? Ne oldu Server İşi Bi Arkadaş Server Kuruodu Hnai toplancaktik Kuruldumu? Yada >Erica Geldimi geldiyse hemn İşten Ayrilayim zaten Sarmamaişti İş hayati Beni ben okumaya dewam :))))))

• erica yok yeni serverlardan haber bekliyoz

baki ne bulduuum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 8 Ekim 2006; 16:32:16 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.