Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi turk serverina girdiyseniz veya giricekseniz buraya yazın haberim olsun hemen ordayım

mesela mix acilmis gircekmisiniz ( T.C kimlik no )

soadi mi bekleyelim diosunuz ( :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 10 Ekim 2006; 17:22:04 >
  • mix açtı ewet :) ne mob war ne NPC adamlar deneme süresince çok yüksek rate olacak yazdılar 50x rate koymuşlar :) bunlarn çoooko yüksek rate anlayışı buysa normaldeki düşük rate de sanırım 2 ya da 3 olur :)

Gelelim Lud4cris- TrukSouron (Legend OF Lineage ) ( serverın adı bu) Dün girdim servera bi test aşamasından geçirdim :) kendi ellerimle test ettim 1-2 küçük işi kalmış ancak güzel bi server olacak... Zaten acele edip açmak için kasmasınlar derim bu gün herkez mix i gördü.....içinde MOB NPC olmayan serverı açsanız ne olur açmasanız ne olur arkadaşlar..... Legend Of Lineage in de bazı eksikleri var elbette ancak zamanla tamamlanmayacak şeyler deyil....

Most Wanted (newage versiyon2.0) daha bi ses seda yok, ne developer geldi bi açıklama yaptı ne de ovner geldi bişiler soledi... ZAten kimse ovnerdan gelip açıklama beklemiyo ancak en azından developer bişiler söleyebilir... Ortaya henüz yapım aşamasındayız yazan bi veb sayfası linki vermek çözüm diil bunu herkez biliyo.... Eğer isterseniz aynı linki bende atarım bu hiç te zor diil 2-3$lık bi domain alırım 1-2 resim yapıştırırm Çok yakında türkiye'nin en baba en kral en uçuk kaçık serverı geliyo yazarım :):):)

Yani benim güzel arkadaşlarım henüz gidilecek bi türk serverı malesef yok......

Dip not: dünyanın en iyi serverı da olsa mix in serverında hiçbir allahın kulu bana üyelik aldıramaz söliim....başka bi delikanlı kendi TC kimlik no sunu verip üye olur bana da al baba oyna derse eywallah... aksi halde beni orda kimse göremez....

• beyler eve yeni geldim..bu saatlerde geliyorum,yemektir falan benim oyuna girmem saat 20:30 en erken...kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum...
    1).mix.gen.tr hiçbir şekilde girmeyi düşünmüyorum..galaksinin en güvenilir yeride olsa babamın oğlu değil ki kimlik bilgilerimi vereyim...
    2).topluca bir karar alirsaniz tabii uyarım dostlarla bir olmak için...fakat low rate bir server tercihim değildir..biliyorum arkadaşlarımın bana yardımcı olacaklarını fakat geceleri 2-3 saat oynamakla cehennem azabı olur orası bana...yinede girerim gerekirse çimlere oturur muhabbet ederim orası ayrı;)
    3). kafamdaki ideal server standartlarına(erica'ma) hiç biri ulaşamıcaklar bunu bilsemde,bu kadar zaman beklemişiz..acaleyle açılana değil..adam gibi açılana sorunsuz olana girmek isterim...
    hadin şimdi yemeğe gidiyorum,benden bu kadar dostlar...

• keshberfo, etrafta hıc bır npc veya mob gorememıssen bunun anlamı npc serverın o anda kapalı olmasıdır test asamasında bu tıp seyler olur zaten onun ıcın 2 hafta boyunca test asamasındayız.

Test = sorunların ıncelenıp halledıldıgı zaman aralıgı

sense burada npc goremedım mob goremedım demıssın sımdı buradan ne anlamalıyız sence ?

senın test surecı kelımelerının anlamını bılmedıgını mı yoksa mıx sunucusunun kotu oldugunu mu ?

İsim ve soyadı bılgılerını almamız konusunz gelınce hala daha buradamısınız yada nıye takıldınız bu kadar anlamak mumkun degıl,

Farklı bır baslıkta tum teorılerınızı curuttugum ve guvenlı degıl tezlerınıze de acıklık getırdıgım halde hala daha ısrar etmektekı amacınız veya dayanagınız ne bunu anlayamıyorum.

Varsa bızım aldıgımız ısım soyadı ve dogum tarıhı bılgılerı ıle sızın genıs fantazılerınızdekı gıbı yenı bır nufus kagıdı veya kredı kartı cıkartmayı veya haydı onları gectım oyunculardan aldıgımız bu 3 krıter ıle o kısının adresını dahı bulmayı basarabılecek bırısı var ıse buradan acıklamasını yapıyorum Tum mix hizmetlerinde zorunlu olan TC Kımlık sıstemını derhal iptal edecegım.

Yeterkı bu baslık altına bır mesaj atsın ve ben ısım soyadı ve dogum tarıhı ıle yukardakı ıslerı yapabılırım ve su sekılde yaparım desın.

Daha Mix ismini en fazla 1 2 hafta once duymus kısıler bizim uzerınde yıllardır calıstıgımız karmasık hıyerarsık yapıları olan guvenlık sıstemlerı hakkında bılıp bılmeden bol kepceden guvenlıdır guvenlı degıldır seklınde yorum yaptıgında kendı bılgısızlıklerını baska ınsanlarada yaymaktan baska bır sey yapmadıklarını da anlayamıyorlar bu sekılde bır seyler ortaya atarak yuceldıklerını falan zannedıyorlar herhalde ?

Dedıgım gıbı buyrun yukarda rıca ettıgım seyı yapabılecek bır kısı varsa tum guvenlık sıstemlerımızı derhal ıptal edecegım bır daha acmamacasına bu kadar guvenıyorum yaptıgımız ıse.

İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxSEPHIROTH -- 10 Ekim 2006; 20:13:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

keshberfo, etrafta hıc bır npc veya mob gorememıssen bunun anlamı npc serverın o anda kapalı olmasıdır test asamasında bu tıp seyler olur zaten onun ıcın 2 hafta boyunca test asamasındayız.

sense burada npc goremedım mob goremedım demıssın sımdı buradan ne anlamalıyız sence ?

senın test surecı kelımelerının anlamını bılmedıgını mı yoksa mıx sunucusunun kotu oldugunu mu ?

İsim ve soyadı bılgılerını almamız konusunz gelınce hala daha buradamısınız yada nıye takıldınız bu kadar anlamak mumkun degıl,

Farklı bır baslıkta tum teorılerınızı curuttugum ve guvenlı degıl tezlerınıze de acıklık getırdıgım halde hala daha ısrar etmektekı amacınız veya dayanagınız ne bunu anlayamıyorum.

Varsa bızım aldıgımız ısım soyadı ve dogum tarıhı bılgılerı ıle sızın genıs fantazılerınızdekı gıbı yenı bır nufus kagıdı veya kredı kartı cıkartmayı veya haydı onları gectım oyunculardan aldıgımız bu 3 krıter ıle o kısının adresını dahı bulmayı basarabılecek bırısı var ıse buradan acıklamasını yapıyorum Tum mix hizmetlerinde zorunlu olan TC Kımlık sıstemını derhal iptal edecegım.

Yeterkı bu baslık altına bır mesaj atsın ve ben ısım soyadı ve dogum tarıhı ıle yukardakı ıslerı yapabılırım ve su sekılde yaparım desın.

Daha Mix ismini en fazla 1 2 hafta once duymus kısıler bizim uzerınde yıllardır calıstıgımız karmasık hıyerarsık yapıları olan guvenlık sıstemlerı hakkında bılıp bılmeden bol kepceden guvenlıdır guvenlı degıldır seklınde yorum yaptıgında kendı bılgısızlıklerını baska ınsanlarada yaymaktan baska bır sey yapmadıklarını da anlayamıyorlar bu sekılde bır seyler ortaya atarak yuceldıklerını falan zannedıyorlar herhalde ?

Dedıgım gıbı buyrun yukarda rıca ettıgım seyı yapabılecek bır kısı varsa tum guvenlık sıstemlerımızı derhal ıptal edecegım bır daha acmamacasına bu kadar guvenıyorum yaptıgımız ıse.

İyi oyunlar

Adama test et diyon adamlarin login logout yapmasımı test bi yaratık oldurmeden npc ye biler doknumadan test sen de mükkemmelsin aferin sana,

Sen neyi çürüttün onu anlamadım boş boş konuştun durdun neyi çürütüyon onu anlamadım, daha t.c kimlik no sunun özel olma niteliği kavrayamamış bir kaç kişi yok biz üyelerimiz kalite li olur diye tc kimlik numarası koayalım biz büyüyüz bize de bu yakıkış diyen bir kaç paralı insancıklar,

Sen oturda şöle etrafındakilere sor senin t.c kimlik numaran ile senin adresibilgilerine ulaşılabilinirmi, Diye onlar sana cevabını verecek ama en aşağı 10 kişi ye sorki farklı insan kesimlerinden, ozaman anlarsın. Önce araştır ondan sonra konuş. Bunun sorusunu bana sorma sana hayat dersi verecek değilim.

Ister 1 ister 20 kişi olun. Ben tek başıma açsam, dünya genelinde free server larda yarışırım bunu bilen arkadaşlarımda biliyor,

İster güvenilir ol ister olma bunu kararını vermiyoruz. Sen güvenilir ol yada olma bilmem gereken şeyler bu devirde insan babasına bile güvenmiyo Ülkeler birbirini tanımıyo. Bu kadar üye yok senin güvenilirsin yok senin diğer site yöneticelerin yok sitenin bulunduğu yabancı host sahipleri (bana tekil gibi konuşma) bunları kimse düşünmek zorunda degil. 1 yıl için 6 bin küsür üye kayıdını kayde değer zannediyorsan o zaman sen kendi çapınızda kalın :)

Bana yine aynı şeyleri yazdırıp duruyorsun. Aynı yazılarını görmekten sıkıldım

Bir kaç cümlenin arkasında aynı şeyleri tekrarlayacaksan hiç konuşma daha iyi.

Sana örnekle sölüyorum;
    Eğer Sen kendi sütünü en temiz süt sanıyorsan sen onu kaynatmadan içmeye devam et.

Bu yazılardan sonra bile yazabileceğin kelimeler sadece "fantazi" deyip duracagini tahmin edebiliyorum.

Daha beter mix.gen.tr diplere çekmek istemiyorsan. Kendince savunma diye saydıgın buy sayıklamayı kapamanı öneririm.

• tamam o zaman belli oldu gibi bişey

titanda sıkıldım yaw tek basıma

ericalım benim murkysoulum nerdesiin

bide beyler bu yeni acılcak serverda clan kurdugumuzda kimin hangi karakter olması gerektiğini bence kararlaştıralım

mesela ben dancer veya bishop kasarim ( zaten kismetse en kısa zamanda siege olaylarına gireriz inş )

kararlastırmamız ve kimlerin serverda bizimle başlayacağını belirlememiz şimdiden clan için iyi olur die duşunuyorum

( kişisel goruştur )

• soru sormustum ama yanıtlayamamıssın bakıyorum yıne kendı kendıne bır seyler soylemıssın,

gezginci01 senden bahsettıgın guvensızlık konusunu hepımzıle paylasmanı ıstedım karsılıgında bır acıgı ortaya koymana karsılık olarak bu guvenlık sıstemını kaldıracagımı da taahhut ettım ve senden yanıt bekledım

oysa kı gordugum sey kendı hayal urunu teorılerını herhangı bır kanıta dayandıramayan sen oldun

hala beklıyorum bu 3 bılgı ıle benım adresımı nasıl bulabıldıgını ben 20 kısıden cok daha faazlasına sordum bu konuyu bır cok meslekten ama hıc bırısı senın bıldıgı ( varsayıyoruz) bu bılgılere ulasma sıstemınden haberdar degıldı.

Beklıyoruz yanıtını eger varsa tabı nasıl ulasılıyor bılgılere evet duyamıyorum senı hala ?
  • gerekli yerlere senin serverından,gerekli alıntıları yaptım..bu sorunları sadece biz uyduruyormuşuz gibi konuşuyorsun..diğer kullanıcılarının da aynı endişe içinde olduklarını neden görmezden geliyorsun....

bak şuan bulunduğun topic birbirine çok bağlı adamlardan oluşuyor...dikkat ettiysen senin topiğinde bu konuya devam etmedim...

kişisel görüşümü kendi topiğimizde dostlarımla paylaşıyorum..burda muazzam bir potansiyelden bahsediyoruz....bu kararı "biz" vericez müsadenle...yazılarının hepsini öğlen okudum,takrarlamana gerek yok...polemik oluşturmak amaçlı yazsaydım endişelerimi senin açtığın topiğin altına devam ederdim...

yinede sağol tekrar kendince açıklamanı yapmışsın eksik olma...
    ama şimdi bırakta grup olarak nerde oynamak istediğimize özgürce karar verelim sayın yetkili!!!!!!hassasiyetine teşekkür ediyorum şimdiden...

not: şunuda eklemek istedim...her kim ne yapıyorsa emeğine saygı duyuyorum...şimdiden kolay gelsin hepinize,umarım istediğiniz gibi olur herşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 10 Ekim 2006; 22:45:58 >

• benım kısılerın yada grupların kararlarını etkıleme gıbı bır cabam yada gırısımım yok zaten

benım tepkim bazı kısılerın uzun zamanlar harcayarak tasarladıgımız ve aylarca uzerınde acık delık arayıp cok ınce eledıgımzı sıstemlerın sadece bazı kulaktan dolma bılgıleri ile aslında sız oyunculara cok buyuk faydalar saglayabılecek bu tıp guvenlık sıstemılerını guvenılır olmaktan cıkarılıp korkulması gereken bır seytanı ıslemmıs gıbı gostermeye calısmasınadır.

Bunu elımden geldıgınce rasyonel ve sabıt saglam delıllere dayandırarak acıklmaya calısıyorum bu konuyu yoksa kımsenın sunucu secımını etkılemek gıbı bır amacım yok herkes ozgurdur

yeterkı kararlarını yanlıs bılgıelr ısında vermesın ınsanlar gerısı onemsız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

benım kısılerın yada grupların kararlarını etkıleme gıbı bır cabam yada gırısımım yok zaten

benım tepkim bazı kısılerın uzun zamanlar harcayarak tasarladıgımız ve aylarca uzerınde acık delık arayıp cok ınce eledıgımzı sıstemlerın sadece bazı kulaktan dolma bılgıleri ile aslında sız oyunculara cok buyuk faydalar saglayabılecek bu tıp guvenlık sıstemılerını guvenılır olmaktan cıkarılıp korkulması gereken bır seytanı ıslemmıs gıbı gostermeye calısmasınadır.

Bunu elımden geldıgınce rasyonel ve sabıt saglam delıllere dayandırarak acıklmaya calısıyorum bu konuyu yoksa kımsenın sunucu secımını etkılemek gıbı bır amacım yok herkes ozgurdur

yeterkı kararlarını yanlıs bılgıelr ısında vermesın ınsanlar gerısı onemsız.

ya dayanamıcam artık sen neyin güvenliğindne bahsediyosun ????? Çok sağlam bi hacker ekibi senin sitene dalsa ne DB kalır elinde ne bişi, Saçmalama allah aşkına ..... Sen hangi güvenlikten bahsediyosun ya Türkiyenin en büyük şirkeylerinden AKBANK 130 m2 lik bi alanda güvenlik ağı kurmuş adamlar hala endişeli, Dünyanın en büyük firması Microsof 140 özel Hacker - 1.000 kadar yazılımcı ve bunun 10 katı kadar adamla kendi sistemlerinin güvenilirliğini sağlamak için yırtınıyo, sen hangi güvenlikten bahsediyosun ya...... Senin siten hack lenemez mi zannediyosun , sen kurduğun sitenin DB si çalınamaz mı zannediyosun..... Hayal aleminde yaşama.... Keske hacke olsaydım keske bu işlerden biraz onlıyo olsaydım o zaman server ların ıda siteni de DB ni de bi şekilde çökertir elinde ki tüm kullanıcı bilgilerini de alıp sana burda yazardım... ancak bu işlerden fazla anlamam.... Ama şunu bilecek kadar akıllıyım " sanal alemde 1 allahın kuluna kendimle ilgil hiçbir gerçek bilgiyi vermem" Benim yerimi bulmanın tek yolu IP numaramdır bunu da yapabiliyosan zaten ( adres v.s gibi şeylerimi bulma) saçma bi site ile uğraşma derim git milyon dolarlık işler yap......

koyun deyilim , sırf sen güvenli diyosun diye de üye olmak zorunda deyilim.....
    quote:

keshberfo, etrafta hıc bır npc veya mob gorememıssen bunun anlamı npc serverın o anda kapalı olmasıdır test asamasında bu tıp seyler olur zaten onun ıcın 2 hafta boyunca test asamasındayız.

1- üye olmadım sizin forum sayfanızdan yaptığınız işi takip ediyorum, kendi kişisel bilgilerimle asla üye olmam.
    2- Test aşaması demek NPC ve MOB ların test edilmesi , İtem lerin test edilmesi , BUG ların test edilmesidir. Daha önce de söyledim 10larca oyun serverı açmış olmanız dünyanın en iyi developer ı oldunuz anlamına gelmez, ki bana kalırsa sen sadece frum da yetkili sıradan birisin. Developer ınızın bu oyuna ilgili bilmediği 100lerce bug u emin ol ben biliyorum. Bunun içinde enc. bugları da var. bu bugları fixlemesi için önce bugların kaynağını bulması lazım....
    3- 50x bi serverda 2 hafta test hiç bir şeyi size göstermez..... Hiçbir skillin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayamazsınız. Bazı skiller moblarda yaptığı etkiyi göstermez....
    4- Bunca lafınızdan sonra Türkiye'nin en kaliteli Lineage serverı dahi olsanız, 1000000 onlie üye sayınız dahi olsa sizin himayenizde ve kontrolünüzde olan bi serverda oynamaktansa Yunanlarla oynarım daha iyi.
    5- bana cevap verip durma artık çünkü bu sana son mesajım bu saatten sonra başka hiçbir şey söylemek istemiyorum....

• hem hack , database guvenlık hakkında hıc bır sey bılmedıgını kendın soyleyıp hemde mıx guvenlık sıstemlerı hakkında yorum yapabılmenı hayretle karsılıyorum ılk olarak.

gıttıkce tutarsızlasıyorsun mesajlarında dıkkat ettın mı ?

koyun deyilim , sırf sen güvenli diyosun diye ............
    buyur guvensız oldugunu ıspatla o zaman sende 5 senedır bır tek bılgı dısarıya sızmamıs halde sunucular ve db'lerden sen hala bu konuda aksı bır ıddıa da bulunacaksan guvenlı olmadıgını laf ıle degıl eylem ıle ortaya koyman gerekır.

Bunu yapabılıyorsan buyur hodrı meydan elınden gelen her sekılde dene arastır db ı kırmaya calıs
    yok yapamıyorsan bu bılgıye ve yetenege sahıp degılsen o zaman desteksız sallama artık en ıyısı

Isım soyad ıle adres te buluyordunuz gecen postlarda hala daha bunu nasıl yaptıgınızı ogrenemedık ılk once onu bır acıkla bızı engın bılgılerınden yararlandır ıstersen ondan sonra db guvenlıgı hakkında atıp tutarsın olur mu ?

• quote:

Isım soyad ıle adres te buluyordunuz gecen postlarda hala daha bunu nasıl yaptıgınızı ogrenemedık ılk once onu bır acıkla bızı engın bılgılerınden yararlandır ıstersen ondan sonra db guvenlıgı hakkında atıp tutarsın olur mu ?

mesajları atan kişileri karıştırma istersen......

Benim hack yapamıyo olmam, kendimi bu yönde geliştirmemiş olmam, senin sitenin ve DB inin haclenemeyeceği anlamına gelmez...
  • bende hacklenemem dunyanın en guvenlı sıstemıen sahıbız demıyorum zaten

burada hassas nokta db ıcerısınde hack veya baska bır yolla ulasılacak bılgılerın kullanılabılır olmamasıdır

senın baz aldıgın mix icinde istenen ısım soyad ve dogum tarıhı mesela
    bırısının bu 3 bılgıye sahıp olması bahsı gecen 3 bılgı ıle herhangı bır eylem gerceklestırmesıne olanak saglamaz, saglayamaz.
    Ha deseydık kı tum nufus kagıdınızı dokun sıteye kayıt olurken o zaman haklı olurdun tam bır nufus kagıdı bılgısı ele gectıgınde kotu amaclar ıcın kullanılabılır.

Kı bu tıp bır rıskı almanın anlamı yok bız sadece bu ulkede bırbırını tekrar edemeyecek tek bılgı olan kımlık bılgısını elımzıde tutuyoruz bırıs bu numarayı ele gecırmıs bıle olsa o numaradan ulasılacak tek sey ısım soyad ve dogum tarıhı olur

Hatta ıstersen su sıteye bir goz at

http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/VerifyIdentityNumber.aspx

buradan kımlık numarsı gırerek aynen mıx ıcerısıdne saklanan bılgıler gıbı ısım soyad ve dogum tarıhıne ulasabılırsın.

Dikkat ettıysen adres T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne aittir. Resmi bir kurum ve halka acık bır sıte yani.

Mernis projesinin bir alt ayağı olan TC kimlik sistemi yapısında sızın hayal ettıgınzı gıbı acıklar veya kotu yonde kullanılabılecek seyler olsa sence o sıtede o sayfada sorgu yapılmasına ızın verırıler mı ?

Insallah kendımı anlatabıldım sana.

• bu topic de sadece spam yapiliyor tartişilan konu bence buraya ait değil ... İlgili topiclerde konussaniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallian -- 11 Ekim 2006; 2:09:28 >
  • Birinci olarak ben bi hacker değilim. Kullandığınız php-nuke portal sisteminin açıklarını aramıyorum. Kendiniz yazmadığınız portla sen nerden güvenebiliyorsun. Site hacklenebilme konusunda hale sure genel kapışmaları görmek istiyorsanhttp://old.zone-h.org/en/defacements buradan bakabilirsin hersaniye adam sırf trabzon maçı için warner music i hackliyo hackledikten sonrada maç görüntüsü koyuyor ve bu gol yenirmi diyede bir mesaj atıyor.http://old.zone-h.org/en/hallofshame/special yine bu adreste adamlar senin aklına sığmayacak kadar site adresini hackliyorlar. Göğsümü kabarta kabarta sölüyorum içlerinde ünlü türk web hackerlarımız da var.

Adres bulma konusunu gelince senin o gerçek ismini bildktan sonra ip kayıodını da bildikten sonra hangi şehirde oturduğun bilinmesi pek zor değildir, diğerleri de iplik söküğü gibi gelir devamını özelinden yazacağım Burada yazacaklarımın art niyet edilmesini istemem. Bunun da özel kalması konusunu senin de gizli tutmanı isterim.

Eğer özel mesaj bölümünde ki de yazdıklarım sana saçma geldiyse yada yine fantazi diyorsan, sen devam edebilirsin. Olduğunuz gibi kalmaya. Ama ben bunun riskişne giremem bu forumdaki arkadaşlarımında bu riskine girmesinie istemem.

Ya herşeyi bırak İsim soyisim de kişiye ait bir bilgidir heryerde yazma zorunluğuda da yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 11 Ekim 2006; 5:43:29 >

• merakla beklıyorum ozel mesajınızı konu hakkındakı ? ne zaman gonderırsınız acaba ?
  • rica ediyorum bu konuyu daha fazla uzatmayın..kimse kimseye birşey ispatlamaya zorunlu değil...
    daha önce dediğim gibi savunma yapılsın diye açılmış bir topic değildir...erica'da oluşan dostlukların daimi olması adına buluşuluyor burada..ve kurum yada kuruluşların arkadaşların birbirlerine yaptığı yorumları üstlerine alınıp,cevap verip temize çıkartmak gibi bir durumun oluşmasını istemiyorum..onun yeri burası değil...
    bizi bizimle bıraktığın için teşekkür ederim sayın yetkili...burda diğer serverlarlada ilgili yorumlar yapılabilir...
    beğenmediğimiz server yada yönetimi eleştirir ona göre toplu olarak oraya gitmeyiz...amatekrarlıyorum kimse birşey ispatlamak zorunda hissetmesin kendini...bırakın karar aşamasında dileliğimiz yorumu yapıp beraber hareket edelim...kururmuna yapılan yprumları her seferinde cvp lamak zorunda değilsin...herkes anlıyor yazdıklarını...tekrar hoşgörüne TEŞEKKÜRLER!!!!

• Bende uzatma taraftarı degılım daha once de belırtıgım gıbı kımsenın nereye gelıp gelmeyecegınıde etkılemek gıbı bır amacım yok
    Bılgı ve acıklamalarımı yaparım sonrasında ısıme bakarım mantık budur.
    Begenme begenmeme de tamamen oyuncuların kararıdır bunu da etkıleyemem oyle bır amacım da yok.
    Mix hakkında yapılan yorumlara da her defasında yorum yapmak zorunda degılım ıyı kotu hatalı vb yorumları yapmakta herkes serbesttır.
    Ama kımse uzerınde aylarca calısıp planlar yaparak hayata gecırdıgımzı guvenlık sıstemlerımız hakkında bu sıstem hatalıdır, guvenlı degıldır kotudur yorumu yapamaz yapsa bıle bunu mantıklı bır gerekceye dayandıramaz bu konuda yorum yapabılecek herkesten cok daha fazla guvenlık sıstemlerı konusunda kafa yormus durumdayız zaten.

Yorum yapılsın acıklama yapılsın sunucu soyledır boyledır densın eyvallah ama YANLIS bılgıler ortaya atılmasın yukarda acıkladıgım gıbı.

Bu kımlık konusunun artık kapanması dılegıyle tum gereklı bılgılerı zaten sunduk ve kendımızı acıkladık tezleri curuttuk yeterınce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxSEPHIROTH -- 11 Ekim 2006; 11:47:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

merakla beklıyorum ozel mesajınızı konu hakkındakı ? ne zaman gonderırsınız acaba ?

pardon ya donanımhaberin makinesi linux oldugu için büyük küçük harf den dolayi mesajı sana gönderememiş
  • Vallahi ben single playerde takılacam bir kaç gün :)
    Bir an böle wyren le uçmak istedi de canım c5 serverini makişne kurmaya üşendim :))
    neyse sağlık olsun güzel oyunlar beni bekliyo :) forumu takipteyim

Kankicigim k3sh sanırım bulamadık aklı selim bişi bulamadık :)
    Bari türkleri bekleyelim. Şidddetle sölüyorum hansi daha çok stable ise ona geçeriz :D
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.