Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delinin biri bi taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramaış diye buna derler. Nerdende buldunuz o şunucuyu yaff +1000 bas allah bas +100 olsa neyse. Bende sunucu açınca - 1000 yapıcam vurunca karşıdakinin canı dolucak senin canın gidicek bak o zaman kaç kişi oynuya heyt be. Sunucu budur du bi ben host bulamda gelem fena fikir değil hani.
  • sen +10k enc olan bi pvp server i ac burdaki butun turkleri topla oraya gelip herkese +10000 yi ben kendim basacam ama yok +10k deil +1k ya bvile mizmizlaniyosan sen pvp nin zevkini bilmiyosun bide eventlerde 1. olup gelen 50 beles enc olunca ne kadar katlandıgını o zevkin ahhhh ahhhhhh bu arada saka maka bi yana ben kool u bile ozledim yaw
  • ali kardeşim biz bu konuşmaları başka arkadaşlarlada yasadık ararsan bulursun tekrar yazıpta bizi ugraştırma tamam

zaten kedi muhabbetini anlamadım biz mi mundar dioruz yoksa sen kendi kendine mi diosun

-------------------------------

valla yaw bloods ben bile ozledim keratayı kulakları çınlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

Delinin biri bi taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkaramaış diye buna derler. Nerdende buldunuz o şunucuyu yaff +1000 bas allah bas +100 olsa neyse. Bende sunucu açınca - 1000 yapıcam vurunca karşıdakinin canı dolucak senin canın gidicek bak o zaman kaç kişi oynuya heyt be. Sunucu budur du bi ben host bulamda gelem fena fikir değil hani.

Hafif konuyu hortlarmöıs gibi oluyom ama kardes sen bu serverda oynamadıgın ıcın bılemezsın gel 1klik serverda oyna gidip +25lite oynaman merak etme canın sıkılır sahsen 1klik server kapanmıstı 1haftalıgına 16ya zor bassılan server acayip sıkıcı geliyordu yanı ınan 1k 2k 3k 4k 5k 6k 7k 8k 9k 10k
    lik server olsa ınan oynarım ama cok sıkıcı gelir ama butun itemsler 10k olduktan sonra o zevki dusunemiyorum
  • wallaa mailller geliyor hala forumdaki arkadaşlardan ,bazı arkadaşlar eroca da bizim le oynamak istediklerini yazıyor hala..malesef kapalı olduğunu bilmeden...bunları görmek kopmadığımızı görmek gerçekten çok güzel...ama inanın artık eve geldiğimde bilgisayarı açmıyorum,inanmıcaksınız sıkıntıdan ogame e yeniden başladım... (tabii geçici bir süre olucak bu)
    lineage i açmıyorum bile,ya hep beraber giricez bir yere yada 2.5 senelik L2 serüvenim burda biticek
    bir türk serverı deniyor ne rate leri belli ne ne zaman açılacağı..gönül pvp serverı kurulmasından yan tabiii ama ne olursa olsun onu bekliycem,inşallah orda eski ortamı sağlarız,erica gibi olamıcaksa da sabırla bekliyorum...

• arkadaşlar her gün buraya bakıp hala bi server bulamadığımızı görmek artık canımı sıkmaya başladı :( Hep beraber geçeceğimiz bi server bulunduğu zaman bana mail atarsanız sevinirim ben o güne kadar bilgisayarı açmamayı planlıyorum.... Hot sende telefonum var kanka numaramı birtan a da verirsin.... Herhangi bi gelişme olunca bana SMS atarsanız sevinirim o güne kadar ben bilgisayarı açmama kararı aldm.... zira can sıkıntısından başka bi şey yaratmıyo artık bende..... kendinize iyi davranın arkadaşlar....serverda görüşmek üzere....
  • ya beyler hadi bi server bulunda fethedelim sunu bu gurup dagilmadan walla 15 gundur oynayamadim çıldırıyodum tam adsl baglandi oyuna giricem bi gordum OFFFFF ONE SERVER KAPANMİS
    wala 100k dahi olsun oynarim yeterki beraberlik olsun boyle vakit gecmek bilmio çildirmak üzereyim

• quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

ya beyler hadi bi server bulunda fethedelim sunu bu gurup dagilmadan walla 15 gundur oynayamadim çıldırıyodum tam adsl baglandi oyuna giricem bi gordum OFFFFF ONE SERVER KAPANMİS
    wala 100k dahi olsun oynarim yeterki beraberlik olsun boyle vakit gecmek bilmio çildirmak üzereyim

Evet bizde bekliyoruz. aslında amacım lineage2 oynamak değil her türlüsünü oynadım ne de olsa :D amaç ortamla birlikte olmak amaç bir yerde toplanmak sohbet etmek vb...

• quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

arkadaşlar her gün buraya bakıp hala bi server bulamadığımızı görmek artık canımı sıkmaya başladı :( Hep beraber geçeceğimiz bi server bulunduğu zaman bana mail atarsanız sevinirim ben o güne kadar bilgisayarı açmamayı planlıyorum.... Hot sende telefonum var kanka numaramı birtan a da verirsin.... Herhangi bi gelişme olunca bana SMS atarsanız sevinirim o güne kadar ben bilgisayarı açmama kararı aldm.... zira can sıkıntısından başka bi şey yaratmıyo artık bende..... kendinize iyi davranın arkadaşlar....serverda görüşmek üzere....

vallahi kanki en mantıklısını yapmışşsın bu biraz sana da iyi gelir hemde :) biz buralardayız sen merak etme
  • BlooDsS dur hatırlatma bende özluyom bu kadar zamanca olanları bide benim yerime koy kendini en cok orada oynayan benim hatırladığım özlediğim oyuncuların sayısını bile bilmiyorum :D

xX2HoT4uXx bu seruven biter başka bi serüven başlar kanki :D muhim olan birbirimizi unutmamak
  • birtan erdem ve tabi ki k3sb3rf0 m sizsiz olmuyor ciddi ciddi olmuyor cnm sıkılıyo diye extreme e geri dondum yeni girecegimiz server a hazirlik olsun die 3-4 arkadasimi da oyuna soktum fazla kasmayin yeni turk serveri kurulacak oraya gececez dedim abi biri 70+ 2si 60+ oldu server hala acilmadi adamlara artik her dedigimde turkl server ina gececez die 1-2 yil sonra geceriz die cvp aliyorum ve hak vermiyo da deilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

birtan erdem ve tabi ki k3sb3rf0 m sizsiz olmuyor ciddi ciddi olmuyor cnm sıkılıyo diye extreme e geri dondum yeni girecegimiz server a hazirlik olsun die 3-4 arkadasimi da oyuna soktum fazla kasmayin yeni turk serveri kurulacak oraya gececez dedim abi biri 70+ 2si 60+ oldu server hala acilmadi adamlara artik her dedigimde turkl server ina gececez die 1-2 yil sonra geceriz die cvp aliyorum ve hak vermiyo da deilim

extreme titanmı eger orasi ise Fluee bende ordayım 77,5 sps beraber kasariz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

birtan erdem ve tabi ki k3sb3rf0 m sizsiz olmuyor ciddi ciddi olmuyor cnm sıkılıyo diye extreme e geri dondum yeni girecegimiz server a hazirlik olsun die 3-4 arkadasimi da oyuna soktum fazla kasmayin yeni turk serveri kurulacak oraya gececez dedim abi biri 70+ 2si 60+ oldu server hala acilmadi adamlara artik her dedigimde turkl server ina gececez die 1-2 yil sonra geceriz die cvp aliyorum ve hak vermiyo da deilim

bloods kanka haklısın bende hiç zevk almıyorum diğer serverlarda tek başıma yada yeni tanıştığım kişilerle takılmaktan..bir şekilde alıştım ortamımıza ve o ortam sağlanana kadar da l2 oynamama kararı aldım...dün sıkıntıdan top100 listesini gezerken event sistemi hariç 10.000xrate lik erica ya çok benzeyen bir server buldum..hehe birde baktım ki o da test serverı..vehiç girmedim bile..artık kurulu düzenimizin bir şekilde serverın garip politikaları yüzünden bozulmasını istemiyorum...o yüzden beklemek zor olsa da bunu yapıyorum...
    ben mutlaka yüksek rate li bir yer olması gerektiğine inanıyorum..h.içi çalıştığım için akşamları girebilicem o yüzden kimsenin lvl kasarken baygınlık geçirmemesi gerektiğini düşünüyorum bu saatten sonra..server aramalarım buraya yazmasamda sürekli devam ediyor..uygun bir yer bulduğumda türk,yunan,japon hiç farketmez buraya ve telefonu olanlara msj olarak hbr vericem..o zamana kadar,hoşçakalın...

• allahaısmarladık

ciddi ciddi WoW a baslasammı die geciiyor içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Ekim 2006; 1:18:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

allahaısmarladık

ciddi ciddi WoW a baslasammı die geciiyor içimden

Eray boşver kardeşim sen wow u falan biraz daha bekliyelim illa bulacagız bize göre bir server.Biraz daha sabredelim...

• yok zaten öylesine yazmıştım wowla falan işim olmaz
  • www.ial2.com arkadaşlar c3 ünüz wrsa gelin buraya victoria yı oynuoruz biz mahellece 5 saat buff olayları falan cok zevkli ..
    isterseniz gelin beraber fethedelim isterseniz clan kurun savaşalım ama küfretmeden seviyeli bir biçimde

NE DERSİNİZ??????????????

serveri incelemeden konuşmayın derim ben gercekten kasmak icin bayaga bi item war ugraşıosun zevkli

• + basma olayı nasıl ( maximum kac 100 lik ihtimal ) ( bize %100 +1k-2k arası bi server lazim :P )
  • AĞLAMAK İSTİYORUM YAAAAAA....[X(
    BEYLERRRRRR...ERİCAAA ONLİNE!!!!!!!!

SERVER YEP YENİ OLMUŞ...İP Sİ DEĞİŞMİŞ..ADAMLAR SİLİNMİŞ..AMA BÜTÜN SERVER SORUNSUZ ÇALIŞIYO.... İNANAMIYORUM........GELDİİ YAHUU...EN BAŞTAN BAŞLARIM SORUN DEĞİLL GELDİİİİ....

BU ARADA İLK BAŞTA SORUN YAŞADIM..ŞU AN İÇİN YALNIZCA C4 İLE ÇALIŞIYOR...C5 YÜKLÜYSE SERVERA GİREMEYEBİLİRSİNİZ.....
    BEN OYUNDAYIM..ENCH BASMAYA BAŞLICAM BU GECE

GELİN DOSTLAR......ADIM TABİİİKİ DEEEEE.... 2HoT4u.....

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.