Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gezginci01

Vallahi ben single playerde takılacam bir kaç gün :)
    Bir an böle wyren le uçmak istedi de canım c5 serverini makişne kurmaya üşendim :))
    neyse sağlık olsun güzel oyunlar beni bekliyo :) forumu takipteyim

Kankicigim k3sh sanırım bulamadık aklı selim bişi bulamadık :)
    Bari türkleri bekleyelim. Şidddetle sölüyorum hansi daha çok stable ise ona geçeriz :D

kanka single takılmak için kasıyom 3 gündür bi el at bana bea :):):) dosyalarda sürekli hata veriyo.... gözünü sevem :) dalga geçmiyom ciddiyim kanka msn den bi ulaş bana....
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

quote:

Bir an böle wyren le uçmak istedi de canım c5 serverini makişne kurmaya üşendim :))

Bari türkleri bekleyelim. Şidddetle sölüyorum hansi daha çok stable ise ona geçeriz :D

kanka single takılmak için kasıyom 3 gündür bi el at bana bea :):):) dosyalarda sürekli hata veriyo.... gözünü sevem :) dalga geçmiyom ciddiyim kanka msn den bi ulaş bana....

ooohooooo o zaman hafta sonu ya adanadayımya da kesh'kanka senin yanınada ne bu yahu single takılmalar falan.... ulem bi loto çıksa kurucam en kral serverı...oturtucam başına da ikinizi...hehe ooohh ben geceleri gelirim yanınıza

• quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

quote:

quote:

ooohooooo o zaman hafta sonu ya adanadayımya da kesh'kanka senin yanınada ne bu yahu single takılmalar falan.... ulem bi loto çıksa kurucam en kral serverı...oturtucam başına da ikinizi...hehe ooohh ben geceleri gelirim yanınıza

kanka sana yemin ederim şu anda cebim 1-2 mişyar para molsa 1 dakka düşünmem bi server kurarım yemin ederim.... Üstelik infinity nin tıpa tıp aynısnı... Sadece event sistemini sadece colde yaptiririm. Sağ- sol ayırırım milleti dalın derim :) kazanan a +50 :) hile yapın da göriim o zaman :):):):) ama ne para var ne bişi :( keshke kendi zevkimize göre bi server bulabilsek :(:(:(:(

Server açan arkadaşlar bi tane de PvP serverı açın ya :( 1000x exp - 100x SP (sp ye gerek yok :P skller oto geliyo ) - 1000x Adena - 1x drop - 1x spoil ve +1000 ech %100 bu rate lerde ilk bulduum servera balıklama atlarım.... Java - off- yunan - italyan - kürt hiç fark etmez ......

• kesinlikle katılıyorum kanka...okuyan+çalışan adama pvp serverı her zaman daha cazip gelir...zaten kısıtlı zamanda zevk almak istiyorsan,lvl up kısmı kahır azabı olmamalı...
    Güzel bir pvp sistemi kurucaksın…ench olayı %100 olucak…oynamayı bilen ,pvp den anlayan adam kazanıcak hakkıyla sadece her defasında +50,+10 maksat topluca o heycanı bolca yaşamak olucak…aaahh ahhh nerde öyle server…her hafta sonu oynuyorum şu loto çıksın,al dicem parayı aç serverı…
  • 20 tane bot sokup event te hile hurda yapmayacağına söz verirsen açarım kanka :)
  • hihihi :) şuanda elimde son sürüm en stable c4 server i kurulu halde var istersen sana yollabilirim :)

c5 i denemedim daha c5 de zor gelmez :) biraz büyük :) bu gece anca upload eder :D

vallahi benim makine fazla kuvvetli değil ama sizi göre daha iyi gelir :)

ah dedim ya bi açabilsem varya dünya çapında yarışırım :D
  • quote:

20 tane bot sokup event te hile hurda yapmayacağına söz verirsen açarım kanka :)

aşk olsun k333sshhh....ben hiç öyle şeyler yaparmıyım..makine kaldırmıyo biliyosun..max:11 tane sokabiliyorum..ama senin serverında yapmıcam((tabii başkaları yapıp beni zorlamazsa))
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX2HoT4uXx

quote:

20 tane bot sokup event te hile hurda yapmayacağına söz verirsen açarım kanka :)

aşk olsun k333sshhh....ben hiç öyle şeyler yaparmıyım..makine kaldırmıyo biliyosun..max:11 tane sokabiliyorum..ama senin serverında yapmıcam((tabii başkaları yapıp beni zorlamazsa))

allah sınırlı baglantın var bi soktun botları 11 tane bide colla 3 buffer sokuyon bi de sen :) daha ne siyim sana :)
    Bize hile yapana biz beterini yaparız :) merka etme bu arada kesh le açarsak server istesen de sokamassın :D hehehehe

• quote:

hihihi :) şuanda elimde son sürüm en stable c4 server i kurulu halde var istersen sana yollabilirim :)

c5 i denemedim daha c5 de zor gelmez :) biraz büyük :) bu gece anca upload eder :D

vallahi benim makine fazla kuvvetli değil ama sizi göre daha iyi gelir :)

ah dedim ya bi açabilsem varya dünya çapında yarışırım :D

kanka çok sevinirim ne yalan söliim msn açıksa orda nkonusalım istersen bunca zamandır muhabbetimiz var ama msn in yok bende :) ekle istersen beni dertan@hotmail.com (hiç çekinmem herkezin içinde veririm isteyen herkez eklesin)
  • ben infinity de clandan allyden herkese yazdım vallahi herkes beni ekledi :D
    tek tek uğraşmadım vallahi
  • slm millet nasilsiniz ...birtan hayirli olsun :D bu arada eklemeyenbenim msn i de eklesin tutkusedar@hotmail.com su siralar pek fazla giremiyorum ekleyenler kusura baqmasinlar girince bol bol konusuruz kendinize ii bakin ise donmem lasim
  • eray.gns@hotmail.com
  • ya ben giremiyorum 15 gundur adsl baglantisi bekliyodum servera biseymi oldu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

ya ben giremiyorum 15 gundur adsl baglantisi bekliyodum servera biseymi oldu acaba ?

malesef infinity kapandı....2-3 hafta oluyor nerdeyse..yeni alternatif bir server arıyoruz topluca...
  • peki yeni bi server warmi bol rateli şooole ayni gurup bir arayta gelirse super olur d yaa
  • http://chestah.sytes.net/nightmare/

Al kardeşim süper bir sunucu size 1 saat oynayın bırakamayacaksınız sürekli Antharas spawn ı bile var. Gurup kur sürekli onu kes atı bas üstüne :)

Ben yaklaşık 12-15 ssattir oynuyorum harika bi sunucu.
  • hoşta hem az player var hemde enchant sınırı kac bize %100 +1k lazim
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Deli gibi bütün gün +1k bascam bi kez denedim silahı basmak 2 saatimi aldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikanak -- 12 Ekim 2006; 16:43:21 >
  • yani bu server simdi +1k mı?
  • sen bilmiyosun demekki arkadasim bizim erica gibi bi server yoq bi ker bunu hiç itiraz etmeden kosul sunmadan kabul edin cünkü olekanit isterim dersen bu topic altindaki her keser sorabilirsin euheuehueheuh sen sadedce silaha +1k basmak icin ugrasmissin biz erica da inventory i actiginda karsina cikan 15 kutucugun 14 tanesine +1k basiyoduk ve onu basarken bile ne sıkıldık ne de kedi gibi cigere mundar dedik cunku sadeece oyundaki kusursuzluk deil bizi oraya baglayan aynı zamanda oyunda kurulan kusursuz muhabbetti ben arkadaslarimin ally den "sedar titan 2hot gezginci kosun toi14 de kool la arkadaslari bizi kesiyo" die baGİRMALARİNİ bile ozledim ama ne yazik ki sever lar kapaliiste bu yuzden yeni server ariyoruz ve iste bu yuzden +1k deil 10k bile olsa birlikte olduktan sonra her yerde oynariz diyoruz
    bide su mix i surekli savunupta benim kesh ime laf atan arkadas kendisi icin gecerli ama bizim icin sıradan bir laf etmis diger topic lerdeki butun teorilerinizi curuttum siz hala burda devam ediyoasunuz die arkadasim demekki kimseyi ikna edememis hic bir seyi curutememissin ki seni hakli bulamk yerine hala mix i tercih etmeyeceklerini soyluyolar ve madem bilgilerime ulasamayacagini savunuyosun ne amacla tc kimlik no sunu istiyosunuz ayrica bi laf daha etmissin sanki tc kimlik no ile adresini mi ogrenecem die bilgin olsun die soyluyorum herhangi bir muhtarliga gittin zmn 5 ytl karsiliginda itametkah i alabiliyosun ve bunun icn sadece tc kimlik no ve isim soy isim yeterlii olmakta bu da seni curuten bir konusma oldu umarim daha fazla topic kirliligi yaratmazsin

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.