Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eray.gns

:D

şimdi bastan baslayalım

1:ilk olarak eco abi taktik mi bilmem ama bende baya ise yaradi en cok 3. denememde 18 yapmisimdir

en komiğide adamin biri beni yaparken gordu silah elimde renk deiştiriyo aldi hemen yaptigimi yapmaya basladı yanımda dragonic bowa 20 bastı lol

taktigime gelince ilk olarak silahi ve 16 adet scroolu alıyorsunuz 4 e kadar bulundugunuz yerde basıyorsunuz sonra 3-4 adım gidip 1 tane daha basın 3-4 adım daha 1 scrool daha ok butonuna tam adam dururken basın ( valla batıl inanç mı desem bilmiyorum ama hic yuzustu kalmadım ) bu sekilde oluyor

2: bu serverda buyucu dısında bisi acilmaz cunku enc. olayı sınırlı ve warriorlar burda cok avantajsız durumda ama onlarında bi avantajı var

karsıdaki adamin yazisi pembe ise ( peace zonede ) ona vurabiliyorsunuz fakat buyuculerde bole bisi yok pembe bile olsa buyu atamiyorsunuz ( peace zonede ) anca staffla vurucaksınız yada elinizin altında bi bow bulunacak ama bowda pek saglıklı olmuyor cunku hawkeye 500 vuruyorsa aynı bowla siz 150-200 anca vuruyorsunuz

3: murder kardesim orda server yoktuyu geçici yontemlerle ayakta kalıyordu manasında solemistim zaten bundan onceki downda serverda cıkan sey su ( aklımda kaldıgı kadarı ile ) biz suan serveri onarıcaz fakat bu belki 1 hafta belki 1 kac gun surecek demislerdi

4:o ok olayı tamamen olması imkansız bisi o zaman dusunsene kale savasına 3-4 tane o okculardan gotur adamların ....................... koy :D dimi ama bende okcu acmıstım ve o skill sadece zor durumda ok temin edebilmen icin

5: bloods kardes sanada ciddi anlamda ( bunu kesinikle icten soluyorum ) kolay gelsin ( iş hayatı benim gozlemlerime gore coook zor ( sadece gozlem belkide sandıgımdan daha zordur )

6:aydeeli dostum dene baya iyi ozellikle enc. basarken iyi bi stres gerilim ortamı olmuyo gerci para ayıptır solemesi b..... gibi :D ama burasının eventleri cok iyi ve adende surekli pvp'ler oluyor bu cok hos

7:morfeus belkide oledir ama kim bilebilir ( gerci adamlar bağışı tamamen hak ediyolar ( herşeyi devletten beklememek lazım ( elbet yardım eden birileri cikar )))

8:onemli diil shadow kardes ( anlama kapasitem iyidir )

simdilik bu kadar

1. LOL LOL LOL LOL !!! 2-3 adım atmak ne oluo? :D:D:D Bak Ben Sana Bi Taktik Veriyim Caktırma Al Bowunu Eline Yaninada 20 tane srcollunu al tmmı? +4 yap Bowunu Git Moplara 1 Mop kes +5 yap 1 mop daha kes +6 bas Bi Mop daha kes..... +20 Olsun cnm Benim..Garantisi Benden Eger Olmazsa Oyundaki +20 Bowumu Sana Vercem..

2. O Serverda Büyücü Deil Hiç Bi b.k Olmaz :))) O Serverdan Hayir Gelmez Mağdem + basarken Patlama Var Neden Sınırlama Koymuşlar +20 Fit..!

3. Eyw. :D

4. Onu Ben Söyledim Evt Ama Video Da İzledim Siteyi Veeriyim Sende İzle.. (http://video.google.com/videoplay?docid=873823907919978873 ) Arkadaşlar ltfen Sizde Bi Göz Atın..

5. Harbi Kardeş Kolay GeLe.. Allah Yardımcın Olsun..

• ya ama ben bi turlu giremedim servere:( dediniz her seyi yaptim dediniz IP i host dosyasina yazdim dediniz adresden system dosyasini indirdim orjinelliyle değiştirdim sonra acc aldim bunlari yapmadan oncede l2 ile ilgili her seyi silip yeniden kurdum ama orjinal servere girmeye çalişiyo buraya gecemezsem low ratede devam etcem ama bi iki gun sonra okullar acilcak pek giremicem o yuzden pek dusunmuyo low, ama olmazsa oynarim yine aslin da rate onemli deil ya ortam güzel olsun
  • 1:o taktigi bilmeyen yoktur sanırım silahi bi newi eskitme yontemi

2:server hicyoktan iyidir

3:lol

4:burda silahin renginin bile morumsu pembemsi oldugunu dusunursek ve ole bi skilin olamayacagini dusunursek ya bi grup kisinin zevk icin actiklari ve dosyalarda oynama yaptıklatı bi server yada o adam haric dierleri th veo adam o skili cakinca hepsi kendini yere atıyo

ve dikkat ettin mi bilmem

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

hatta orda skili biraz once cakti

saygilar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Eylül 2006; 19:07:16 >

• Ben Sana Bişey Demiom Karde$.. Bidaha De Bakıyım Herkes Kendini Yere mi Atio :D eahuauhuahauahuahe..Rica Etsem Bi daha İzlermisin :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Hem orda onun 1den fasla Videosu Var onlarada baktınmı?
  • yav tamam orda biraz guldurme amacı vardı ama bu tarz bi skill olamaz
    varsa beyler soleyin yarın ondan acmayan şerefsizzzzzzzzz.........
  • ewt baktım o serverda bisey var renk renk silahlar filan ve hala o tarz bi skill olabilecegine inanmıyorum
  • quote:

ewt baktım o serverda bisey var renk renk silahlar filan ve hala o tarz bi skill olabilecegine inanmıyorum

renk renk silah'lar varsa demekki ceşit ceşit skillerde olabilir...
  • Bunu Demeden de Gecemicem ''Herkes Kendini Yere mi Atio'' eahahahuahuhuehaehahaeohh Hala Gülüom Karde$ süpersin ya!!!!!!! Ayyy Kırıldım Amk!!! Sen Nerden Buldun Bu cümleyi...Morel Verdin Bana :)))))) Artık L2 yi Bıraksamda Gam Yemem :D

• Ya dün tam cevap yazacam internet gitti :)
    Ben size bişi diyim infinity erica da oynadıktan sonar bizi hiçbiryer iflah etmez diyim :)
    ne yapalım bekleyecegiz yada C5 :) bilmiyorm zaman ne gösterirse
    merak etmeyin bu kitle oldukdan sonra heryerde yukarlara çıkarız :)

Ben server da event oldugu zaman bi orc buffu alliyom gidiyom adene krali deviyorum 3 e bir dalinca ölebilyorum :) bu ref olayını ögrendigim iyi oldu :) bazen aden e gittiğimde event zaman ı duruyom öl e hiç kimseye dalmıyo biri geliyo dalıyoo 5 10 sn vuruyo ondan sonra kaçıyo benden :)= vurdugu dmg kendine yansıyınca neye ugradıgını şaşırıyo :) aden de kiler yavas yavas tanıdı bazen dalmıyorlar bana :) adam ok atıyo olmuyo dagger la dalıyo ref yiyo fist le dalıyo ref yiyo zatende bowla 100-150 dmg veriyo ne yapsınlar dalıpda olsünlermi
    Ah şimdiden özledim adam kesmeyi boy göstermeyi :)=
    o gunde bir kaç gun kapalı idi gittim sserver listelerine baktım da %100 +100 e kadar var maksimum

Video ya gelince ben o cocuk oyunun gm si Zaten yazıyo Title da da GM.. diye :))) ben kendi kurdugum serverda 30 milyon p.atk bile gordum :) Valakas gibi hayvani bi bossu tek vurusdfa oldurdugumu bilirim :)
    ama valakasi kesince inv doluyo hareket edemiyo :) x10 ::)

• Şu yansıtma skillini hangi class kullanıyo?
  • Bide o ne öyle renk renk silahlar O server'ın sitesi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Şu yansıtma skillini hangi class kullanıyo?

Bu skil degilde giydigin armor veriyor diye biliyorum ben.Öyle degilmi gezginci ?
    Hatta geçen gün titan ondan basıyordu ama hatırlamıyorum şimdi hangi armor oldugunu...
  • reflect damage diye bir skill de olmasi lazim ama hangi karakterde oldugunu hatirlamiyorum paladin veya dark avengerde olabilir
  • Grand Khavatari
    skill'in adi: Riposte Stance aktif hale getiriyorsun tabi bunu aktif ettiginde atk speed accury crit dusuyor
    Bu arada %5 ref veren nightmare heavy seti yaptim ben bise anlamadim belki farkini gezginci arkadasım anlardi
    ama seti kirmizi seven 1 arkadasima verdim
  • abi saolun eve yeni geldim kararliyim bu gun uyumayacam isler harbi cok zor ya bugun saydim tasidigim cuvallari 137 tane cuval tasidim bi tanesinin ortalama 60 kilo oldugunu dusunursek 8220kg ediyo yani 8 ton dusunun bide ben sozde patronum iscileri dusunun diyecem ustabasi 1.5 haftadir resmen agzima.... neyse artik olan oldu bel agrısı kol agrısı ust baldırlarin agrisi derken kendimi eve ve foruma zor attim bu arada murderJR sen hani eraya gülmekten oluyon ya lol bende burda sana gülmekten oluyorum euheuheuheuehuehueheuheu oyunu bilmeyipte biliyorum ayagina yatip bide ahkam kestigin burdan belli oluyo "kendini yere mi atiyolar die sacma bi soru sormussun" bicakcilara rica et hatta erica acilirsa gel ben sana gosterecem atacam kendimi yerden yere ama bilmeyipte biliyorum ayagina yatma bilmedigin konuda konusma da akilli sansinlar ok

• quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

quote:

ewt baktım o serverda bisey var renk renk silahlar filan ve hala o tarz bi skill olabilecegine inanmıyorum

renk renk silah'lar varsa demekki ceşit ceşit skillerde olabilir...

2si farklı sey

al sana hayattan bi ornek

dielim bi pasta yaptın fakat goruntusunu begenmedin hemen duzeltebilirsin ama pastanın içerigi ile oynayamazsın oynarsan bozulur artık sen anla ne demeye calıstığımı
  • beyler beni kainde bilen varmi bilmiyorum isim rigell orada humanim subla d elf mage yaptim +20 infinty rod um var saolsun clandan bi arkdasa 17 yken aldi 20 yapip verdi simdi onu kullaniyorum oradada bi turk lani kuralim olmazmi ha bu arada ericadan gelen bi adam beni tanidi ve sunlari soyledi noob rigell all turks terorist fuking terorist diye laflar salladi sonra sunlari dedi islamic bitch fuking muslim bende dedimki fuking ur mom n00b turks not terorist kurdish terorist turks hate teroroist 1 day ago 2 turkish soldie killed terorists... sonrada adamla muhattab olmadim suna dersini verelimmi ismi salvation... evet arkadaslar olay soyle basladi eventtayiz allylerle savasioz sonra ben onu tanidim ericadayken hep bana satasiyodu gebertiyodum saldirttim allyleri ona oldu basladi noob rigell come 1 vs 1 dedi bende 1 vs 1 yaptim yendim sonra baskalariyla kapisirken olduruyodu daha sonra yazidigim konusmalar...
  • Morfeus bir ara ole bir deniyordum full buffla vardı tam olarak bilmiyordum adam bana 1k vuruyordu kendisi 3k dmg yiyordu :)

BlooDsS bu kadar zamana kadar oyun oyun biraz da çalış dimi ama :)) hep oyuun hep oyun olmazki :=) bide güzel yanları var spor yapıyorsun kas yapıyorsun :) ama gerçekten allah yardımcın olsun -

sNaRE Bu kacinci nickin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci01 -- 16 Eylül 2006; 12:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3V1LM4G3TR

beyler beni kainde bilen varmi bilmiyorum isim rigell orada humanim subla d elf mage yaptim +20 infinty rod um var saolsun clandan bi arkdasa 17 yken aldi 20 yapip verdi simdi onu kullaniyorum oradada bi turk lani kuralim olmazmi ha bu arada ericadan gelen bi adam beni tanidi ve sunlari soyledi noob rigell all turks terorist fuking terorist diye laflar salladi sonra sunlari dedi islamic bitch fuking muslim bende dedimki fuking ur mom n00b turks not terorist kurdish terorist turks hate teroroist 1 day ago 2 turkish soldie killed terorists... sonrada adamla muhattab olmadim suna dersini verelimmi ismi salvation... evet arkadaslar olay soyle basladi eventtayiz allylerle savasioz sonra ben onu tanidim ericadayken hep bana satasiyodu gebertiyodum saldirttim allyleri ona oldu basladi noob rigell come 1 vs 1 dedi bende 1 vs 1 yaptim yendim sonra baskalariyla kapisirken olduruyodu daha sonra yazidigim konusmalar...

Bu arada salvation hotshot oluyor arkadaslar
    HotShot,SaLvAtioN,A7X,and HawtShot....my main character is now SaLvAtioN charli bu bunu varya alaca eline....

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.