Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnfinity-Erica:bu server bizim!!
  • size clani zirveye tasiyacam demistimbu arada bi önceki resimde dügünümde sevincle halay cekiyodum taki yunanlar baskin yapıp gelini öldürene kadar iste o andi beni yunan düsmani yapan

İnfinity-Erica:bu server bizim!!
  • baba biri bana clan atsın yaw adım physkolog bazılarınızı gördüm ama bana cvp bile vermediler yani gelin felan diyosunuz ama

• quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

baba biri bana clan atsın yaw adım physkolog bazılarınızı gördüm ama bana cvp bile vermediler yani gelin felan diyosunuz ama

Arkadaşım sen coliye gel biz ordayız ...

• quote:

baba biri bana clan atsın yaw adım physkolog bazılarınızı gördüm ama bana cvp bile vermediler yani gelin felan diyosunuz ama

demek ki slm verdiklerin biz deiliz biz admi cagiriyosak slm da veririz clan da sen kime slm verecegini bil yeter

• her zaman orada pwp mi var
  • evet hiç durmadan ben dursam baskasi durmaz biz hepten dursak yunan durmaz
  • peki kırmızı renkte silahı parlyanlar vardı onlar +16 ile +24 arası mı
  • bu arada infinity erca server in daki en buyuk catisma turkler ile yunanlar arasinda olmakta bu kimse istemesede oyunda kabul edilmesi gereken en buyuk ve en yalansiz gercek ve herkes biliyo ki yunanlar sayica bizden cok cok üstün bizim 3 tane clanımız var erica da bu da 120 kisi eder ve emin olun biz gece tayfasiyiz ki gunduzleri de sadece biz giriyoruz oyunda ne zaman gireerseniz girin online olan ortalama 20-25 ksi olur ve bunlar hep ayni kisiler bundan da emin olablirsiniz ama yunanlar ole deil adamlar gece gunduz ortalama 55-60 kisi online olarak bulunuyorlar bu da bzim aramizdaki buyuk farkin sadece gorunen yuzu ki bizim ally mizde gucsuz ama yunanlar o konuda da bizden ustun ama gelin gorun ki yine de bizi kesemiyolar bu da bizm aslinda onlardan ii oldugmuzu kanıtlar ani bizim ihtiyacimiz olan hava civa deil online arkadaslar server a yeni gelirim sizin seviyeniz e gelene kadar oo demeyin cünkü biz surekli yardimlasma icindeyiz bizim en buyuk eksiklerimiz de song ve dance bunlar olmadan cok zorlaniyoruz ve dusunun bu eksikleri titanturkish sayesinde gidermeye calısiyoruz ki kendisi bu islemleri yapmak icin baska charlar acmak zorunda yani surekli bu islemlerle bizi daha ii duruma getiremiyogelecek olan arkadaslar lutfen oncelikle bu eksikleri gidermemize yardim edin ve unutmayin biz hep burdayiz ve geleceklere ufak bi oneri agzi bozuk olanlar bos yere gelmeyin clanda tutunamazsınız

• quote:

peki kırmızı renkte silahı parlyanlar vardı onlar +16 ile +24 arası mı

hayir silahi bu server da kirmizi parlayanlar +25 ten +1000 e kadar olanlar ki cogu +1000 ve event kazandiysa 1000+yani 1000 ustu
  • heee e yane olabildiğimce yunan öpmeye başlıyacam
  • artık oper misin yoksa onlar mi oper bilemiyecem
  • evet beyler...yine turkleri çekemeyen,varlığımızdan rahatsız olup..bize "terörist" yakıştırması yapıp...sadece konuşmalarla..herhangi bir kanıt olmadan,ban'latmak isteyen zihniyetler peşimizi bırakmadı...

sinir oluyorum ki,türklerin bu şekilde muamele görüp,herkes hakkını arayabilirken...bizi yargısız infazzla (tekrar ediyorum kanıt yok!!) banlatmak istiyorlar...

malesef başarılıda oluyorlar..olucaklar..arada serverın forumlarını takip edin lütfen..iştee en sonyazılanlar...

bu HOTSHOT ' denen adamın yazısı..onunla hiç konuşmadım şimdiye kadar!!!_______________________________________________________

2hot4u your clan is all cheaters and your alliance ...its not fair that you all have +2k and more items ....go ruin another server man im sick of you turkish people ruining mmo's ...the most cheap,cheating,hacking players i have seen on mmorpg's have all been turkish in fact id say 85% of all cheaters i have seen are turkish ...im not insulting your country but man ....get a life if all u can do to win is cheat then what is the point of even playing L2 ....and btw hot4U thx for the confession i really do hope you and your cheating clan get banned

işte buda ona cvp veren ,ortamı gerip üstünü kapatmamak isteyen bir vatandaş!!!!

yeh i have to agree with u there, hotshot, their stuffs are well over +1k... infact, gezginci's items are +2100 last time he showed me, 2hot's items aren't low either... wow get a life kids, and i do too hope u guys get banned, its just not fair for the rest of the players

istiyorlar ki..biz yaşamayalım gidelim o serverdan..yada ezik tipler olalım,sürekli yere yatıp beyimizi sevindirelim!!!

belki yarın kalktığımda charım silimiş olur..belki hiç giremem bir daha bu servera...
    ama ben olduğum sürece ,yerde yatan onlar olucak...saygılar...

2HoT4u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 12 Eylül 2006; 7:45:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

evet beyler...yine turkleri çekemeyen,varlığımızdan rahatsız olup..bize "terörist" yakıştırması yapıp...sadece konuşmalarla..herhangi bir kanıt olmadan,ban'latmak isteyen zihniyetler peşimizi bırakmadı...

sinir oluyorum ki,türklerin bu şekilde muamele görüp,herkes hakkını arayabilirken...bizi yargısız infazzla (tekrar ediyorum kanıt yok!!) banlatmak istiyorlar...

malesef başarılıda oluyorlar..olucaklar..arada serverın forumlarını takip edin lütfen..iştee en sonyazılanlar...

bu HOTSHOT ' denen adamın yazısı..onunla hiç konuşmadım şimdiye kadar!!!_______________________________________________________

2hot4u your clan is all cheaters and your alliance ...its not fair that you all have +2k and more items ....go ruin another server man im sick of you turkish people ruining mmo's ...the most cheap,cheating,hacking players i have seen on mmorpg's have all been turkish in fact id say 85% of all cheaters i have seen are turkish ...im not insulting your country but man ....get a life if all u can do to win is cheat then what is the point of even playing L2 ....and btw hot4U thx for the confession i really do hope you and your cheating clan get banned

işte buda ona cvp veren ,ortamı gerip üstünü kapatmamak isteyen bir vatandaş!!!!

yeh i have to agree with u there, hotshot, their stuffs are well over +1k... infact, gezginci's items are +2100 last time he showed me, 2hot's items aren't low either... wow get a life kids, and i do too hope u guys get banned, its just not fair for the rest of the players

istiyorlar ki..biz yaşamayalım gidelim o serverdan..yada ezik tipler olalım,sürekli yere yatıp beyimizi sevindirelim!!!

belki yarın kalktığımda charım silimiş olur..belki hiç giremem bir daha bu servera...
    ama ben olduğum sürece ,yerde yatan onlar olucak...saygılar...

2HoT4u

Of deli oldumya DJ_Genckan ne ayak öle ya cekemiyorlar adamlar demek sıkıya gelemiyorlar
    Bu arada arkadaslar pvp zamani falan 10kisi kadar pt kurup daldigimizda bulundugumuz sehirde kovalamaca oynuyoruz 20 adam olduruyosak 1kez oluyoruz ben öle tabi
    2hot4u arkadasimiz 60 adamda bir oluyordur tek adamka deviremez yani 5tane kalipli adamin ugrasmasi
    lazim 5 adamda ona dalsin bu bizim icin olanüstü hal ilan edilir
    BU arad hot kanka gece acik unutmusum pcéyı koya annemgil yattiginda kalkip devam edecektim bir baktim sabah olmus
    OF bu ne simdiya konuya bakya adam guclu adami sikayet ediyor

• dikkat et adam guclu bi aadami sikayet etmiyo adam guclu olmasini istemedigi turkleri sikayet ediyo sira bize de gelecek belki benim armor 2k deil ama o ezikler bana asla tek baslarina saldiramadi en dusuk 2 kiisi saldirdi benim yaptıgım her pvp de ama hep birisini asagi almayi bildim en basiti dun bizim ally den bana 8 kisi saldirdi olsun o an o kadar sinirlendim ki ilk saldirani kestim sonra onu yakaladim teke teke te kestim sonra karmayla teke tek yaptim o 28 dk surdu cnm sikildi
  • hot valla kardeş bu event olayinda biz çok geri kalıyoruz .Adamlar her türlü hile hurdayı yapıyolar ondan sonra da şikayet üstüne şikayet ediyolar.Evet sonuçlarına bakiyorum xxramboxx diye biri çıktı adam 120-130 dan aşşagı kesmiyo.Gel de deli olma ..........
  • ne diyim söyliyecek söz yapacak bisi bulamiyorum

• eray sen rahat ol yapacak sey var bizde onlar gibi hile yapmak istesek bi kosetye cekilirz topluca herkes zirhini cikarir biri keser biri resler biri keser biri res ler bag bakalim eventler bizden baskasina gidiyo mu bir hafta ya herkes 2k olur ama bi fark vvar biz isin ibneligini ya<pmiyoruz ve bilimsel kaniti olan bi bilgi vereyim size bi turk bi avrupali ve bi japon cocugunu kucuklukten goz altina almislar arastirma icin 7 yasina kadar aralarinda en akillisi turk 2. si japon ve 3 de avrupali olan cock ilk okul bittikten sonra buna 6-7-8 de dahil ortalama 14-15 yaslarinda yani en akillisi japon sonra turk sonra avrupali olan ve 21-22 yaslari civarinda en akillisi japon sonra avrupali sonra turk ama bu arastirma sonucunda bilimadamlari biseyi daha kesfediyolar turk her zaman daha zeki ama sadece kurnazlik yapiyo bundan anlayacagimiz biz onlarin aklina gelmeyecek bir suru adilik yapariz ama yapanlardan degiliz

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

eray sen rahat ol yapacak sey var bizde onlar gibi hile yapmak istesek bi kosetye cekilirz topluca herkes zirhini cikarir biri keser biri resler biri keser biri res ler bag bakalim eventler bizden baskasina gidiyo mu bir hafta ya herkes 2k olur ama bi fark vvar biz isin ****ligini ya<pmiyoruz ve bilimsel kaniti olan bi bilgi vereyim size bi turk bi avrupali ve bi japon cocugunu kucuklukten goz altina almislar arastirma icin 7 yasina kadar aralarinda en akillisi turk 2. si japon ve 3 de avrupali olan cock ilk okul bittikten sonra buna 6-7-8 de dahil ortalama 14-15 yaslarinda yani en akillisi japon sonra turk sonra avrupali olan ve 21-22 yaslari civarinda en akillisi japon sonra avrupali sonra turk ama bu arastirma sonucunda bilimadamlari biseyi daha kesfediyolar turk her zaman daha zeki ama sadece kurnazlik yapiyo bundan anlayacagimiz biz onlarin aklina gelmeyecek bir suru adilik yapariz ama yapanlardan degiliz

+1000 Enchant

• yaw niye böyle ****likler hep türklere geçiyo bizde yapalım hile sanki hile bilmeyen var da her türlü server de bug buluruz her türlü serverde parasız kalmayız allahın yunanlılarına mı boyun eğcez ama yeter bir tarafta ruslar bir tarafta yunanlar artık belli bişi beliryelim herkes aynı anda girsin colesium da türk olamayan kalmasın artık yeter bug mu bulcaz gerçi gerenk yoq dmg ile ilgili bugg bilen varsa paylaşsın rica ederim gittiğim de bir party türk vardı ama az yinede

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.