Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denilen herseyi yaptiysan oyuna C:\program files\Liane Age 2\system\L2.exe'den gir

eger dogru yaptiysan olmasi lazim
  • tamam oldu ama şimdi de erica down

kain e girdim oyun adım theFaLLeNTR
  • quote:

Orjinalden alıntı: theFaLLeN

tamam oldu ama şimdi de erica down

kain e girdim oyun adım theFaLLeNTR

bende kaindeyim adim steeelll
  • @eray.gns

baba kain de DOWN oldu yaa...
    bide şu lvl işini halletsek... ya da yalnız lvl 60 yaratık mı kassam bi süre...
  • quote:

@eray.gns

abisi kainde bu lagggla oynanmazzzzzzzz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: swer21

quote:

@eray.gns

+ sinirsiz

• quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: swer21

quote:

@eray.gns

+ sinirsiz

Al bendede bu kadar birde burda ölmek koaly
    Öldügün zaman Cagiracak bir tanka benzer clan arkadasin yok yaw

• NBali
    Admin

the start of erica will be later only, because we have to backup the database, copy it to another server etc...

for example: bartz, sieghardt, erica and kastien will move

but its only a temporary solution... for days, maybe a week...

ne demek şimdi bu
  • valla hemencevirin soyledigine gore turkcesi su

Ericanın başlangıcı sadece sonra olacak, çünkü biz yedek veritabanına sahibiz, başka bir servisçi vb.ine onu kopyalarız..

Örneğin: Bartz, sieghardt, erica ve kastien, hareket edecek

Ama onunki sadece, geçici bir çözümdür... Günler boyunca, belki bir haftada...

tamda siege gunu

bende talih olsa ...........................................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 8 Eylül 2006; 18:56:54 >
  • merhaba arkadaşlar.bu oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.yani chronicle 2 den beri .o kadar güzel arkadaşlıklarım olduki anlatamam.kaç server gezdim ben bile bilmiyorum..extremeden tutta orjinal servera kadar( orjinal serverda 70 ivl sws em vardı :( ).ama oyunu bırakmak zorunda kaldım.iş icabı ve de okulda bitmiyordu.neyse şimdi rahatladım.bu serverda oynayan arkadaşların yazılarını okudum.eger onlarda kabul ederlerse bende aralarına katılmak isterim.saygılarıma....
  • gel

imzan kuraldışı bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrnaki

merhaba arkadaşlar.bu oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.yani chronicle 2 den beri .o kadar güzel arkadaşlıklarım olduki anlatamam.kaç server gezdim ben bile bilmiyorum..extremeden tutta orjinal servera kadar( orjinal serverda 70 ivl sws em vardı :( ).ama oyunu bırakmak zorunda kaldım.iş icabı ve de okulda bitmiyordu.neyse şimdi rahatladım.bu serverda oynayan arkadaşların yazılarını okudum.eger onlarda kabul ederlerse bende aralarına katılmak isterim.saygılarıma....

Ne demek kardes gel elimden geleni yapacagim
    Ama oyuna girebilecekmisin onda kuskuluyum
    bizim servera girmek icin c4 ındırıyordun kuruyordun update ediyordun
    etc ip veriyordun
    simdi oto udpate c5 direk upgrade diyor bizim serverda c4 istiyor oyuna girmiyor bu seferde
    Yani demek istedigim arkadaslar suan oyuna girebilenler mutlaka oyunun yedegini alsin bozuldumu
    daha giremezsiniz servera benden demesi
    Bu arada Erica serveri su an acik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Eylül 2006; 22:58:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: smyrnaki

merhaba arkadaşlar.bu oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.yani chronicle 2 den beri .o kadar güzel arkadaşlıklarım olduki anlatamam.kaç server gezdim ben bile bilmiyorum..extremeden tutta orjinal servera kadar( orjinal serverda 70 ivl sws em vardı :( ).ama oyunu bırakmak zorunda kaldım.iş icabı ve de okulda bitmiyordu.neyse şimdi rahatladım.bu serverda oynayan arkadaşların yazılarını okudum.eger onlarda kabul ederlerse bende aralarına katılmak isterim.saygılarıma....

herkese kapimiz açik kardeşşş ayrimcilik yapılmıyor bu server da. oyuna gir colessiuma gel oradayiz

• smyrnaki coliye geliosun RiGeLL yani bana pm atiosn clana giriyosun kk? sadece yapman gereken bu...
    turklerin cogalmasi bizim icin daha iyi...
  • Ya arkadaşlar server olduğu halde kimse mi girmiyo yoksa kimse yazdıklarıma cevap mı vermiyo?Hem forumda hem oyunda hayalet adam gibi dolaşıyom.Kimse yazdıklarıma cevap vermiyo.Benden rahatsızlık mı duyuyosunuz?Bu mesajı okumadan geçmeyin ve bi cevap verin artık.Bende ona göre bu server'ı ve forumu bırakıyım ya da devam ediyim
  • shadow ne oldu kanka?ne yazdın ben görmedim walla.
    bide beyler herkese kapımız açık diosunuz ama benim kapılarım xxserbesx gibi adamlara açık değil bundan sonra dikkat edelim her türküm diyeni aldık clana bi taraflarımı yırtıoom adam cvp bile vermio.çok kızgınım dün akşamdan beri.

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Ya arkadaşlar server olduğu halde kimse mi girmiyo yoksa kimse yazdıklarıma cevap mı vermiyo?Hem forumda hem oyunda hayalet adam gibi dolaşıyom.Kimse yazdıklarıma cevap vermiyo.Benden rahatsızlık mı duyuyosunuz?Bu mesajı okumadan geçmeyin ve bi cevap verin artık.Bende ona göre bu server'ı ve forumu bırakıyım ya da devam ediyim

Kardes artik senın bızım oyuna girmen cok zor gibi bişe girmen icin c4 update lazim e simdi udpate yapsan c5 yapiyor yani c5 udapte ilede bizim servera girilmiyor herhalde 1i tanıdık bulcanda bızım serverda oynayan yakında alacaksin eline hardiski goturup atacan
    Ben bu yuzden yedek aldim bozuldugunda bir daha giremem diuye
    ARKADASLAR OYUNLARİNİZİN YEDEGİNİ ALİN MUTLAKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 9 Eylül 2006; 10:19:23 >
  • Ben C4 ün yedeğini aldım.CD'ye koydum.Şu an C4 yüklü.Tabiki C5'i de CD'ye attım.
  • aldigin c4 setup dosyalari ise bir ise yaramaz. bende oyunu biraktim diye komple sildim.. simdi bu server da azcik action yapayim dedim ama maalesef update yok. simdi tek cozum yolu extreme in updater ini kurup update edip, sonra host u degistirmek gibi duruyor. ama emin degilim bir denemek lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReasurV

aldigin c4 setup dosyalari ise bir ise yaramaz. bende oyunu biraktim diye komple sildim.. simdi bu server da azcik action yapayim dedim ama maalesef update yok. simdi tek cozum yolu extreme in updater ini kurup update edip, sonra host u degistirmek gibi duruyor. ama emin degilim bir denemek lazim

bu gerceklesmesi cooook kucuk bi ihtimal

imzan kuraldısı bu arada
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.