Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bloods partiyi senden istemedim ztn 5 kişi(clanın en eskilerinden isim vermeye gerenk yok.ztn bi tanesi kankam oluyoo düşün yani adamla 15 sendir arkadaşız o bile cvp vermioo bana ) oturoo colini ortasinda önlerinde baarıorum avaz avaz parti diye kimse cvp yazmıoo.bi umursamazlıktır gidio işte.
  • genckan arkadsim dun aksam clanda bazi sorunlar yasadik,oan senn herkesin bon bon bakio dedign durumda buyuk bir kavga yasaniyodu..sırf bi arksamizi kaybetmemek icin elimizden gelni yapmaya calisiyoduk...eger sana karsi bilmeden bir saygisizlik yaptiysak kusura bakma,ben kendi adima uzuldum, bunu sana erdem daha ii aciklayabilrim..bu clann kemigini olusturan insanlardan birisin seni kaybetmeyi istemeyiz..bunu daha detayli bir sekilde sana anlatmayi isterim ama burda olmaz..sen gel oyuna herseyi anliyacagindan bulundugumuz durumun farkina varacagindan eminim..bundan dolayi serveri birakma kanki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

ben mi adamlari üzerine saldim adam seni kesti die bende adami kestim bu arada genckan abi ben collde deildim party i benden isteseydin ben atardim kusra baqmabu arada beyler server daki umursamazlişk konusunu gercekten bi konusmamiz lasim ve aynı zamanda adamlara 1k ile 40-50 vuruyosun cünkü herkes nerdeyse aynı seviyeye gelmeye basladi ve eventlere katılımlar arttı bi biz katilamadik o ayrı :D ve server da sorun var galiba dye leri ilk taktıgımda ok ile p atk 73 k idi simdi 66 k atk speed 640 civarindaydi simdi 500 var yok tattoo lar ise yaramiyo hp lerde ortalama %20 gibi bi düsme oldu

valla yaw canim gunden gune dusuyo 12 k cik kaldi

• quote:

Orjinalden alıntı: osman-lı2

genckan arkadsim dun aksam clanda bazi sorunlar yasadik,oan senn herkesin bon bon bakio dedign durumda buyuk bir kavga yasaniyodu..sırf bi arksamizi kaybetmemek icin elimizden gelni yapmaya calisiyoduk...eger sana karsi bilmeden bir saygisizlik yaptiysak kusura bakma,ben kendi adima uzuldum, bunu sana erdem daha ii aciklayabilrim..bu clann kemigini olusturan insanlardan birisin seni kaybetmeyi istemeyiz..bunu daha detayli bir sekilde sana anlatmayi isterim ama burda olmaz..sen gel oyuna herseyi anliyacagindan bulundugumuz durumun farkina varacagindan eminim..bundan dolayi serveri birakma kanki...

eywalla kanka ama madem bi sorun vardı alsaydınız beni hep beraber çözseydik sorunu yani bi clan neden kurulur birlik olmak beraberlik içinde hareket etmek için değil mi ? sonuçta bende kardeşlerime yardım etmek isterim ama birinizde bişi yazsaydınız şu na gerçektende duruma fransızım.neise akşam görüşürüz

• beyler bu olay bize bi ders olsun bundan sonra birbirimize daha fazla vakit ayırırz nede olsa oyunda birbirimiz icin bir araya geldik is olsun die deil ayrıca hatirlatirim biz büyük bi aileyiz bunu kabul etmeyenler ingilizce sözlüklerine bakabilirler clan:kabile,büyük aile,boy vs anlamlara gelmektedir ailemizi kabul etmeyenler clan istemesin (osman yer sikintisi ortadan kalktı)
  • beyler ben + basmaktan cok sıkıldım 5 tane item kaldi + basmadigim hos 3 tane idi ya 2 tanesi ne oldu bilmiyom bastan aldim 1k gitti 0 geldi yerine ve tam 13 tane + 1 k item yaptıgım haldebende sadece 9 tane var yardim edin yawww
  • beyler biraz önce haaly ceiyodum size de göndereyim dedim nede olsa kardesiz benim dügünden bu arada bu resim collesium da kir dügünü yaptik
  • Bakiyomda Herkez Evlilik Resimleri koymus buda benden DanTe ile Darkpsyco'nun buyuk asklarini gosteren Guzel bir foto

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

Biz mutlu bir aileyiz

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

Bir ara web sitemede beklerim oradada resimler var zaman buldukca upload yapiyorum.. :)
    http://dante.darkteam.net/lightworld/lightworld.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweeTL4dy -- 2 Eylül 2006; 11:32:59 >

• beyler arada burayada bisiler yazın konu yukarıda kalsın
  • bla bla bla bla bla bla bla
  • konuyu kapattırın demedik

sevgili fistan bole bi durumda sadece gereksiz mesaji silersen sevinirim sonra bu kadar kişinin emeği boşa gitmesin

simdiden sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 3 Eylül 2006; 22:56:51 >

• Bu server akşamları düşüyo mu?
    (Bide bana + basmak konusunda yardım edebilicek biri var mı eğer varsa pm atabilir mi ama oyunda değil burda forumda?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 3 Eylül 2006; 23:42:38 >
  • Arkadaşlar servar akşamları pek down olmaz dı ama vardır yine bi bakım işleri ondan gitmiştir...
  • olsun zaten baya lag vardi son zamanlar
  • Şuan erica down
  • beyler extreme bile c5 özellikleri update etmeye basladi beyler bizimki de olabilir ama bu sadece benim tahminim bi kesinligi yoq
  • o bikere c4 tam destek vermiyoduki c5 baslasin
    titan %30- 35 c4du galiba
  • yaw login olmuyor bu sizde de öylemi

5-6 accountla denedim olmuyo

zaten dun server down'du sabah bi kalktım internet yok yeni geldi simdide bu sorunla karşı karşıyayım sonada elektrik kesintisi bekliyorum

• bendede olmuyor
  • sitesinede girmiyo

içimden bi ses çok pis göçerttiler dio

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.