Şimdi Ara

INFİNİTY KAPPA PERFECT 12VQ 30 CM SUBWOOFER icin yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sorum : Arkadaşlar INFİNİTY KAPPA PERFECT 12VQ 30 CM SUBWOOFER almayı düşünüyorun fikirleriniz nedir?

2 sorum : INFİNİTY KAPPA PERFECT 12VQ 30 CM SUBWOOFER ile ALPINE SBE 1243BP ORJİNAL KUTULU 30CM SUBWOOFER arasında ne gibi bir fark var rms dışında vurma şekileri aynımı ellimde ALPINE SBE 1243BP ORJİNAL KUTULU 30CM SUBWOOFER sizce onu infinityle değiştirmek mantıklımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan5 -- 17 Aralık 2009; 22:25:21 >

• arkadaslar fikri olan yok mu
  • tek bildiğim infinity kappa ların anfi sectiği SQ tarzı bir anfi ile sürülmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

tek bildiğim infinity kappa ların anfi sectiği SQ tarzı bir anfi ile sürülmeli

sq tarzı bir anfi derken hangi marka ve model acaba tavsiye edebilirmisin.
  • Bu seviyedeki mono anfiler içinde sq gibi bir kavram aramak bence pek dogru değil.

Mono anfide en önemli faktör, verimililik, süreklilik ve kullanım esnekliği üzerine olur...
    Tabiki sağlıklı çalışan bir anfi için diyorum bunları .. yani destekledigi empedans seviyesinde voltaj kaçırımamalı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Bu seviyedeki mono anfiler içinde sq gibi bir kavram aramak bence pek dogru değil.

Mono anfide en önemli faktör, verimililik, süreklilik ve kullanım esnekliği üzerine olur...
    Tabiki sağlıklı çalışan bir anfi için diyorum bunları .. yani destekledigi empedans seviyesinde voltaj kaçırımamalı ...

tamam peki kaliteli bir mono anfi tavsiye edebilirmisin senin dediğin değerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan5

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Bu seviyedeki mono anfiler içinde sq gibi bir kavram aramak bence pek dogru değil.

tamam peki kaliteli bir mono anfi tavsiye edebilirmisin senin dediğin değerlerde

Bütçeye bakar biraz ama 2nci el temiz bir Audison lrx 1.400 çok güzel çaldırır bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • srx5 var bende besler mi :)
  • besler besler nede olsa audison lar SPL tarzı anfiler dir .
  • quote:

srx5 var bende besler mi :)

srx5 in mono kanalı 180w idi bildigim kadarıyla... bu sub da 400w rms...

Çaldırır tabiki... ama hakkıyla beslemez bence
  • acaba 250 rms lik bir bass besler mi ? tam anlamıyla
  • quote:

acaba 250 rms lik bir bass besler mi ? tam anlamıyla

Yine %100 olmasa bile büyük oranda besleyecektir.... yani .. mesela bu kanala bir jbl gt4 baglamak büyük bir hata falan olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.