|
Infinix Note 50 Pro+ 5G tanıtıldı: Orta seviye fiyata amiral gemisi özellikler!

-
-
İsme bak; kartal slx 1.6 i.e...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kameralarda aşağıya doğru malzeme yetmedi sanırsam.
-
Ya dostum adamlar çok uygun fiyata cihaz yapıyor aynı özellikte cihazlar en az 3 katı fiyata gidiyor note 40 Pro kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende kullandım adamların tekno kamon 20 prosunu . Cihazlarına lafım yok. Ama isimlendirme işine el atmaları gerek
Ekleme: note 40 pro ile Camon 20 pro aynı cihazdı sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Mart 2025; 22:51:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı cihaz değil de üreticisi aynı firma menüler falan çok yakın elimdeki cihazda kablosuz şarj ön flaş 70 watt hızlı şarj fiyatına göre çok özelliği var donma kasma da yaşamadım bundan sonra note 50 Pro plus a geçerim diye düşünüyorum
Kamera adası hiç hoş görünmüyor. Kaçak fiyatı ne olur acaba :)?
-
5200 mah nedir
Tahmini 20 bin TL civarı.
Bmw nin touring motorlarının, şekilsiz farları gibi
5G+ ve 5.5G görsellerine yer verilmiş. işte şimdi 5G'ye geçme vakti
-
Güzel Cihazlar Olmuşlar
-
Kağıt üstünde iyi ama dayanıklılık malzeme kalitesi , güncelleme olayları bende hep şüphe oluşturuyor..
Yere hafif bir düşse sanki param parça olucak gibi geliyor bana..
Birde sar değeri ayrı muamma yenilerde değil ama eski serilerde 30 serisiydi sanırsam baş ağrısı falan çekenler olmuştu yorumlarda okumuştum...
Hmm anladım. Tabii ki fason üreticiden hallice olan bu markaya o parayı bağlamam :D. A56'nın fiyatının düşmesini beklemek veya Honor 400 modelini beklemek daha mantıklı geliyor şu an :).
2 android güncelleme desteği nedir dalga mı geçiyorlar
Samsung giriş seviyesi telefonlarına bile 6 (altı) android sürüm güncelleme sözü verdi
-
Tasarım çok iyi bence farklı olmayı başarmış en azından.
-
süper telefon olmuş. bu fiyata bu özellikler. infinixe sempati duyan ve şu an da hot 50 pro plus modelini kullanıp gayet memnun olan biri olarak bir sonraki telefonum muhtemelen bu olacak. infinix-tecno grubunda imei kayıt işi de sorun olmuyor. adamlar 370 dolara amiral gemisi veriyor resmen.
-
Özelikleri harika,ama yazilim konusunda biraz daha geliştirmeleri lazim,2 yil güncelleme az olmuş en fazla 4 olabilirdi.Ama Alinabilir düzeyde uygun gelirse samsung yerine tercih edilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Mart 2025; 20:40:48 >
Arka kamera dizilimi herhalde çok düşünülmüş, bataryaya gelirsek 5100 mah batarya günümüz için düşük kalmış en azından bu işlemciye göre 1 günü zor çıkarır Belliki kamera tarafına çalışılmış 20k civarında gelirse satar ama bu fiyata gelmesi imkansız gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecno ve infinix sadece mediatek işlemci kullanmaya devam ederlerse.Yakında Amerika'dan bir tokat yerler yanlış hatırlamıyorsam qualcomm bir ara bu sebepten dava açmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp görüntülü not
- kalın yazı yazma
- arka planda müzik dinleme
- reddit video indir
- fake foto bulucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X