Şimdi Ara

Infinix Note 50 Pro+ 5G tanıtıldı: Orta seviye fiyata amiral gemisi özellikler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: darkmoon34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Infinix Note 50 Pro+ 5G tanıtıldı: Orta seviye fiyata amiral gemisi özellikler!
    Infinix, Note 50 serisinin üst seviye üyesi Note 50 Pro+ 5G'yi resmen tanıttı. Güçlü işlemcisi ve gelişmiş kamera yetenekleriyle amiral gemisi özellikleri orta seviyeye getiren telefon neler sunuyor yakından bakalım.

Infinix Note 50 Pro+ 5G, 6,78 inç büyüklüğünde, FHD+ çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla geliyor. 2304 Hz PWM karartma hızına sahip ekran, 1300 nite kadar parlaklık seviyesine çıkabiliyor.

MediaTek'in Dimensity 8350 yonga setinden güç alan telefon, 12 GB LPDDR5x RAM ve 256 GB UFS 4.0 depolama birimiyle performanstan ödün vermiyor.

Hızlı şarj yetenekleriyle ön plana çıkan telefonda, 100 W kablolu şarj, 50 W kablosuz şarj ve 10 W ters kablosuz şarj destekli 5200 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Kamera tarafında cihaz, OIS destekli 50 MP Sony IMX896 ana kamera, 6x optik zum ve 100x dijital zum yeteneğine sahip 50 MP periskop telefoto kamera ve 8 MP ultra geniş açı sensörden oluşan eksiksiz bir kamera çözümüyle geliyor.

Telefon ayrıca, ekran altı parmak izi okuyucu, IP64 toza ve su sıçramalarına dayanıklılık, JBL destekli çift hoparlör, x ekseni doğrusal motoru, kalp atış hızı ve kan oksijen seviyesi (SpO2) sensörü ve Bio-Active Halo AI aydınlatma gibi özellikleri barındırıyor.

Infinix Note 50 Pro+ 5G, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla 370 dolar gibi rekabetçi bir fiyattan satışa sunulmuş durumda.

Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı Google Pixel 9a tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Infinix Note 50 Pro+ 5G özellikleri

• Ekran: 6,78 inç, 1080 x 2436 piksel, 144 Hz, AMOLED

• İşlemci: Mediatek Dimensity 8350 (4 nm)

• Bellek: 12 GB RAM

• Depolama: 256 GB

• Arka Kamera: 50 MP ana kamera + 50 MP, 6x zum, periskop telefoto kamera + 8 MP ultra geniş açı kamera

• Ön Kamera: 32 MP 

• Pil: 5200 mAh, 100W kablolu, 50W kablosuz şarj

• Bağlantı: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4, NFC

• İşletim sistemi: Android 15 tabanlı XOS 15 (2 Android sürüm güncelleme garantisi)

• Renk: Titanyum Gri, Büyülü Mor, Racing Edition

• Boyutlar ve ağırlık: 163.4 x 74.5 x 8 mm, 209 gr

• Diğer: IP64 su ve toza dayanıklılık, stereo hoparlörler, ekran altı parmak izi okuyucu,  kalp atış hızı sensörü, SpO2 ölçümü

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/03/20/infinix-note-50-pro-5g-launched-with-dimensity-8350-100w-charging-6x-periscope-camera/
    Kaynak:https://www.gsmarena.com/infinix_note_50_pro+-13746.php

• İsme bak; kartal slx 1.6 i.e...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kameralarda aşağıya doğru malzeme yetmedi sanırsam.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Ya dostum adamlar çok uygun fiyata cihaz yapıyor aynı özellikte cihazlar en az 3 katı fiyata gidiyor note 40 Pro kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mstbalkes kullanıcısına yanıt
    Bende kullandım adamların tekno kamon 20 prosunu . Cihazlarına lafım yok. Ama isimlendirme işine el atmaları gerek
    Ekleme: note 40 pro ile Camon 20 pro aynı cihazdı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Mart 2025; 22:51:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Aynı cihaz değil de üreticisi aynı firma menüler falan çok yakın elimdeki cihazda kablosuz şarj ön flaş 70 watt hızlı şarj fiyatına göre çok özelliği var donma kasma da yaşamadım bundan sonra note 50 Pro plus a geçerim diye düşünüyorum

• Kamera adası hiç hoş görünmüyor. Kaçak fiyatı ne olur acaba :)?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5200 mah nedir

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Tahmini 20 bin TL civarı.

• Bmw nin touring motorlarının, şekilsiz farları gibi

• 5G+ ve 5.5G görsellerine yer verilmiş. işte şimdi 5G'ye geçme vakti  Infinix Note 50 Pro+ 5G tanıtıldı: Orta seviye fiyata amiral gemisi özellikler! 

• Güzel Cihazlar Olmuşlar

• Kağıt üstünde iyi ama dayanıklılık malzeme kalitesi , güncelleme olayları bende hep şüphe oluşturuyor..
    Yere hafif bir düşse sanki param parça olucak gibi geliyor bana..

Birde sar değeri ayrı muamma yenilerde değil ama eski serilerde 30 serisiydi sanırsam baş ağrısı falan çekenler olmuştu yorumlarda okumuştum...

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Hmm anladım. Tabii ki fason üreticiden hallice olan bu markaya o parayı bağlamam :D. A56'nın fiyatının düşmesini beklemek veya Honor 400 modelini beklemek daha mantıklı geliyor şu an :).

• 2 android güncelleme desteği nedir dalga mı geçiyorlar

Samsung giriş seviyesi telefonlarına bile 6 (altı) android sürüm güncelleme sözü verdi

• Tasarım çok iyi bence farklı olmayı başarmış en azından.

• süper telefon olmuş. bu fiyata bu özellikler. infinixe sempati duyan ve şu an da hot 50 pro plus modelini kullanıp gayet memnun olan biri olarak bir sonraki telefonum muhtemelen bu olacak. infinix-tecno grubunda imei kayıt işi de sorun olmuyor. adamlar 370 dolara amiral gemisi veriyor resmen.

• Özelikleri harika,ama yazilim konusunda biraz daha geliştirmeleri lazim,2 yil güncelleme az olmuş en fazla 4 olabilirdi.Ama Alinabilir düzeyde uygun gelirse samsung yerine tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Mart 2025; 20:40:48 >
  • Arka kamera dizilimi herhalde çok düşünülmüş, bataryaya gelirsek 5100 mah batarya günümüz için düşük kalmış en azından bu işlemciye göre 1 günü zor çıkarır Belliki kamera tarafına çalışılmış 20k civarında gelirse satar ama bu fiyata gelmesi imkansız gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecno ve infinix sadece mediatek işlemci kullanmaya devam ederlerse.Yakında Amerika'dan bir tokat yerler yanlış hatırlamıyorsam qualcomm bir ara bu sebepten dava açmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.