Şimdi Ara

ing bilenler ve biraz pc den anlayan arkadaşlar yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar arkadaşlar ben anakartı degiştirdim ve bi vista kurıyım dedim ama oki cd taktım vista ekranı geldi dilleri ve klavye ayarını yaptımve bu klavye ekranına gelmem de rahat 5 dk sürdü daha sonra hdd biçimlendirilecek ekrana geçmesi lazm ama burdada 10 dk beklietip aşşagıdaki hatayı veriyor

the computer started using the windows installation disk and restart your computer so that windows start normall then insert the installation disc and

upragete ( do not select custom advantced to perform an upragede custom advanced imstalls a new copy of windoes and deletes your programs and

setiings....

burda ne diyor arkadaşlar açıklayabilirmisiniz akinada xp yüklü boot la ilgili olabilir mi.....

• Bilgisayarı Windows yükleme diskini kullanarak başladı ve böylece pencere normall sonra yükleme diskini yerleştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın

upragete (seçmezseniz özel bir upragede özel gerçekleştirmek için advantced yapmak gelişmiş windoes yeni bir kopyasını imstalls ve programlarınızı siler

setiings ....
  • hiç bişi anlamdım ne yapmam gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.