ingilizce altyazılı ingilizce film nasıl bulabilirm? farklı tavsiyelernz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim
en basitinden torrent sitelerinden orjinal dilindeki filmleri indirip, divx planet.com/turkcealtyazi.org'dan ingilizce olarak alt yazısını indirebilirsin.
aynen, filmleri kendi dilinde indir ondan sonra divxplanettan altyazıyı çek
teşekkür ederim de altyazıyı kendim indirdiğimde bu altyazılar filme monte edlmyr galiba? filmiz izlerken alt yazıları da ayrıca bir dosyadan mı okuyorum?
Dil öğrenmede filmler çok önemli gerçekten. Kulak dolgunluğun oluşunca altyazılardan rahatsız olacaksın. :)
quote:
Orijinalden alıntı: quattro7x7
teşekkür ederim de altyazıyı kendim indirdiğimde bu altyazılar filme monte edlmyr galiba? filmiz izlerken alt yazıları da ayrıca bir dosyadan mı okuyorum?
Zaten filmi indirince divxplanet e gir, orda filmin torrent adına göre altyazılar oluyor. Uygun altyazıyı indirip BsPlayer kullanırsan altyazı dosyasını BsPlayer ın üzerine getirirsin ve direk filme monte olur altyazı.
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme