Bildirim
İngilizce bilen birisi şunu açıklayabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çünkü ikisi farklı zaman işaret ediyor ilki :sarah'nın buraya gelmesini istiyorum demek
ikincisi:keşke sarah şimdi burda olsaydı demek ikincisi şeye işaret ediyor yani ya sarah farklı bir şehirde gelme imkanı yok veya rahmetli ilk cümlede öyle bir ihtimal yok direk düz olarak sarah'nın gelmesini istiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 27 Ağustos 2018; 13:54:20 > -
Dayanamıyorum söyleyeceğim nickin...quote:
Orijinalden alıntı: AppropriateName
çünkü ikisi farklı zaman işaret ediyor ilki :sarah'nın buraya gelmesini istiyorum demek
ikincisi:keşke sarah şimdi burda olsaydı demek ikincisi şeye işaret ediyor yani ya sarah farklı bir şehirde gelme imkanı yok veya rahmetli ilk cümlede öyle bir ihtimal yok direk düz olarak sarah'nın gelmesini istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler efenim beğendiğiniz içinquote:
Orijinalden alıntı: MichaelTownley
Dayanamıyorum söyleyeceğim nickin...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X